Дългият петък с БАКХУС на 6 юни

В темата на новия брой ще прочетете:
Кетеринг - изкуството да създаваш атмосфера
Кетерингът в съвремения свят означава не просто да приготвиш и сервираш добра храна на събитие по някакъв повод. Изисква се цялостно решение за случая: тема, място, декор, осветление, озвучаване. Стилът и видът на хапките и ястията трябва да е в хармония с общата идея. А успехът на събитието се заражда при началното му осмисляне и планиране. После зависи от синхроните действия на хора с най-различни професии.
За да се потопите изцяло в атмосферата на кетеринга, екипът на БАКХУС ви запознава отблизо с най-новите тенденции в областта, както и с дейността на най-често препоръчваните български кетерингови фирми.
Акценти от броя:
- Кои са най-добрите розета у нас
- Кой е най-добрия сомелиер на Европа
- Как да приготвите оригинален сос гуакамоле