За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
mitaka41
Рейтинг: 688 НеутралноМного странно е твърдението на хлебарите, че хляба не съдържащ никакви добавки ще е по-скъп. вероятно защото годността му е само 36 часа. И какво от това?
ЗаНиЗа
Рейтинг: 2051 Любопитно"...изготвянето на стандарти за три вида хляб..." - това ли ще бъде оправдание за по-високата цена?!?
Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.Досега обаче рецептите кой ги е изготвял?
Кой ги е одобрявал?
Кой ги е контролирал?
Да кажат Миро и Войнов!
The_Curious
Рейтинг: 753 НеутралноА хлебарите като си продават стоката не се ли интересуват при какви условия договарят продажбата си? Като правят хляба не си ли подбират доставчиците на суровина според качеството на доставчика? Или искат само да правят няк'ва имитация на хляб и да продават това нещо по условията на които им се иска? Това търговия ли е? Производство?
Nothing else, but more or less the bitter truth!Това е отчаян писък породен от некадърност!
"С трици маймуни не се ловят." На всякъде другаде, но не и в българия, ние ги ядем по принуда щото няма друг хляб. Освен домашният. И нарочно пиша българия с малка буква, това е един разграден двор пълен с овце.
solen
Рейтинг: 180 НеутралноДо коментар [#2] от "АБЪВ":
"Досега обаче рецептите кой ги е изготвял?
Кой ги е одобрявал?
Кой ги е контролирал?
Да кажат Миро и Войнов! "
++++++++++++++
И аз искам да знам.
Но по-напред да върнат заплатите, щото явно някой не е свършил работата, за която е получавал заплата