За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Надежда
Рейтинг: 1575 Неутрално"Иванова каза и че разлика в качеството на храните няма, а само разлика в рецептите. Производителите на стоки постъпват по този начин заради различните вкусове на потребителите на различните пазари."
По нашите ширини предпочитаме десет пъти по евтиния глюкозо-фруктозен сироп.
По-на запад предпочитат захар.
Нещо, като изразените предпочитания на българските пеленачета към палмовото масло.
Боклуци.
'ΕΡΕΒΟΣ
Рейтинг: 1388 НеутралноКачеството е основен проблем.
Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !Надежда
Рейтинг: 1575 НеутралноТези наглеци от кока-кола да обяснят защо фантата у нас е с 1% портокали, а в западна европа с 12%.
С един и същ етикет, една бутилка.
'ΕΡΕΒΟΣ
Рейтинг: 1388 НеутралноДо коментар [#3] от "hope":
Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !20% в Гърция и западна Европа !
В страни като България е по-малко за да се продава !!
pisna_mi_ot_vas
Рейтинг: 489 РазстроеноКогато прочетох заглавието, че български производители обединяват, си казах - най-накрая.
После - ми те били все с чуждестранни собственици!
Надежда
Рейтинг: 1575 НеутралноАми тя не е по-евтина.