За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
rali1977
Рейтинг: 110 НеутралноНаднорменото съдържание на сол е много опасно, ясно защо.
Това, което трябва да направи министерството или новата Агенция за храните е да провери съдържанието на сол в каймата и в колбасите!
Там положението е трагично - производителите дори не крият, че поради различни причини влагат много сол! И никой не ги проверява сериозно.
Може би е добре "Активни потребители" да направят точно такова изследване - за солта в колбасите и каймата. Ще видите какъв вой ще се надигне...
Darth Plagueis
Рейтинг: 1295 НеутралноХа така, не открили. Едните откриват, другите не, интересна работа, нека си обявят анализите по-детайлно тогава?
Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕКAman
Рейтинг: 719 ВеселоСтига с тези митове за утайки от кафе в хляба....слушам ги от 94-та
"Европа свършва там, където започват да ядат шкембе чорба" Уинстън ЧърчилХич не си представям как всички кафенета в някакво населено място събират тайнствено утайката от кафе, за да я връчат отново тайнствено на местната пекарна, че да си изпече ръжените хлебчета....и така всеки божи ден
Иначе интересен би бил вкуса на хляб с Лаваца ....е малко скъпичко, но щом асоциацията се кълне
angus_jones
Рейтинг: 367 НеутралноКогато бях в казармата, седмица напред старшината предупреждаваше: "Другият петък ще имаме внезапна проверка от еди къде си. Искам всички да са изрядни, да не се наказваме етс..." Защо ли правя асоциации? Може би заради грипната епидемия..
campanelle
Рейтинг: 110 ЛюбопитноЕгати заглавието! Също така в хляба не е открит и аромат от новия парфюм на Лейди Гага. Ако не знаете, той е с миризма на кръв и сперма.
Така че ни остава да гадаем какво има: брашно, сол.....
Предложения?
alabalko
Рейтинг: 418 Неутралнозащо им е да слагат утайка от кафе, като с карамел или оцветител за кола (Е150д) се постига същия ефект?
redguy
Рейтинг: 1119 НеутралноУтайка от кафе в хляба ли? Сещам се навремето като деца ни лъжеха, че семките дето ги продаваха циганите във фунийки ги пикаели преди това за осоляване (или поне се надявам да са ни лъгали, хаха).
Илия Фъртунов
Рейтинг: 8 ВеселоДо коментар [#3] от "Aman":
В моята гимназия от лавката най-редовно събираха утайката от кафето и я носеха на директорката, да си тори цветята...така че схеми колкото си искаш....
Cacafuego
Рейтинг: 326 ЛюбопитноЪ-ъ-ъ-ъ, такова, Дневник, тая статия не я ли пускахте преди две седмици?!???
Едно съобщение е новина, само ако някой не иска то да бъде публикувано. Всичко останало е реклама!Cacafuego
Рейтинг: 326 ВеселоДо коментар [#9] от "Cacafuego":
Едно съобщение е новина, само ако някой не иска то да бъде публикувано. Всичко останало е реклама!Всъщност в карето дори има линкове - това е третата статия по въпроса, дори заглавието е същото.
Рециклиране му е майката!