Здравното министерство не откри утайка от кафе и повече пепел в диетичните хлябове

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (10)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на rali1977
    rali1977
    Рейтинг: 110 Неутрално

    Наднорменото съдържание на сол е много опасно, ясно защо.

    Това, което трябва да направи министерството или новата Агенция за храните е да провери съдържанието на сол в каймата и в колбасите!
    Там положението е трагично - производителите дори не крият, че поради различни причини влагат много сол! И никой не ги проверява сериозно.

    Може би е добре "Активни потребители" да направят точно такова изследване - за солта в колбасите и каймата. Ще видите какъв вой ще се надигне...

  2. 2 Профил на Darth Plagueis
    Darth Plagueis
    Рейтинг: 1295 Неутрално

    Ха така, не открили. Едните откриват, другите не, интересна работа, нека си обявят анализите по-детайлно тогава?

    Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
  3. 3 Профил на Aman
    Aman
    Рейтинг: 719 Весело

    Стига с тези митове за утайки от кафе в хляба....слушам ги от 94-та

    Хич не си представям как всички кафенета в някакво населено място събират тайнствено утайката от кафе, за да я връчат отново тайнствено на местната пекарна, че да си изпече ръжените хлебчета....и така всеки божи ден

    Иначе интересен би бил вкуса на хляб с Лаваца ....е малко скъпичко, но щом асоциацията се кълне

    "Европа свършва там, където започват да ядат шкембе чорба" Уинстън Чърчил
  4. 4 Профил на angus_jones
    angus_jones
    Рейтинг: 367 Неутрално

    Когато бях в казармата, седмица напред старшината предупреждаваше: "Другият петък ще имаме внезапна проверка от еди къде си. Искам всички да са изрядни, да не се наказваме етс..." Защо ли правя асоциации? Може би заради грипната епидемия..

  5. 5 Профил на campanelle
    campanelle
    Рейтинг: 110 Любопитно

    Егати заглавието! Също така в хляба не е открит и аромат от новия парфюм на Лейди Гага. Ако не знаете, той е с миризма на кръв и сперма.

    Така че ни остава да гадаем какво има: брашно, сол.....

    Предложения?

  6. 6 Профил на alabalko
    alabalko
    Рейтинг: 418 Неутрално

    защо им е да слагат утайка от кафе, като с карамел или оцветител за кола (Е150д) се постига същия ефект?

  7. 7 Профил на redguy
    redguy
    Рейтинг: 1119 Неутрално

    Утайка от кафе в хляба ли? Сещам се навремето като деца ни лъжеха, че семките дето ги продаваха циганите във фунийки ги пикаели преди това за осоляване (или поне се надявам да са ни лъгали, хаха).

  8. 8 Профил на Илия Фъртунов
    Илия Фъртунов
    Рейтинг: 8 Весело

    До коментар [#3] от "Aman":

    В моята гимназия от лавката най-редовно събираха утайката от кафето и я носеха на директорката, да си тори цветята...така че схеми колкото си искаш....

  9. 9 Профил на Cacafuego
    Cacafuego
    Рейтинг: 326 Любопитно

    Ъ-ъ-ъ-ъ, такова, Дневник, тая статия не я ли пускахте преди две седмици?!???

    Едно съобщение е новина, само ако някой не иска то да бъде публикувано. Всичко останало е реклама!
  10. 10 Профил на Cacafuego
    Cacafuego
    Рейтинг: 326 Весело

    До коментар [#9] от "Cacafuego":

    Всъщност в карето дори има линкове - това е третата статия по въпроса, дори заглавието е същото.
    Рециклиране му е майката!

    Едно съобщение е новина, само ако някой не иска то да бъде публикувано. Всичко останало е реклама!




За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #