Хумус с тиква

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (9)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на vankata1
    vankata1
    Рейтинг: 700 Весело

    "този вкусен дип" за Бъдни вечер!?! Демек хумус енд пъмпкин фор Фючър ивнинг? Ашколсун, машаллах! Чок гюзел! Бест ъвдъ найт!

  2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
    КМЕТ В СЯНКА
    Рейтинг: 2889 Неутрално

    имаме си достатъчно традиционни Български ястия за Бъдни вечер. Цял свят дава мило и драго за нашите пълнени чушки и за сармите !!!

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
  3. 3 Профил на poijn
    poijn
    Рейтинг: 177 Неутрално

    Чак пък цял свят

    Публикувано през m.dnevnik.bg

  4. 4 Профил на doneva_a
    doneva_a
    Рейтинг: 458 Неутрално

    Приветствам всякакви идеи за Бъдни вечер, а близкоизточната и арабската кухня има много какво да предложат.

    Чесънът според мен е задължителен за всеки хумус.

    "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
  5. 5 Профил на bramasole СУПЕР
    bramasole
    Рейтинг: 2456 Неутрално

    Бъдни вечер е един от светлите християнски празници, на който фамилията се събира в очакване раждането на Божия син. На тази вечеря се спазват традициите - от нечетния брой ястия до прекадяването на дома и казаната от главата на семейството молитва.
    И аз съм одобрявам различни кулинарни идеи, но на Бъдни вечер да се експериментира с арабски ястия, ми се струва кощунство.
    За всеки друг ден бих приготвила предложеното ястие с удоволствие.

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р
  6. 6 Профил на Lady  Zeppelin
    Lady Zeppelin
    Рейтинг: 1416 Неутрално

    На Бъдни вечер спазвам традицията и приготвям постните ястия, както си му е редът.

    Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
  7. 7 Профил на Firefly
    Firefly
    Рейтинг: 571 Неутрално

    Сармички,печен боб,тиквеник,питка с паричка,туршийка. Традициите са хубаво нещо.Това дава усещане за принадлежност и топлина.А експерименти с други кухни можем да правим през цялото останало време.Но всеки сам си решава.
    На всички приятно забъдване.

  8. 8 Профил на soul
    soul
    Рейтинг: 120 Неутрално

    Често си правим хумус и става много вкусен, но днес е ден на традицията!

    „Тази смрад, която изпускаме, поражда около Русия презрение към нас, недоверие, нелюбов. " Никита Михалков
  9. 9 Профил на спейс мен
    спейс мен
    Рейтинг: 120 Гневно

    МОЛЯ ВИ НЕ ЯЖТЕ НЕБЪЛГАРСКИ МАНДЖИ!!!! ТАКА ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ АРАБИТЕ!!!!!!!!! ЗАМИСЛЕТЕСЕБЕ!!!!!

    Жалки псевдопатриоти, звучите като петгодишни лапета със смешните ви призиви за "традиции" и т.н. Не ви ли писна всяка година едно и също? Всъщност, на българина му харесва най-много повторението. Едни и същи репортажи, едни и същи концерти, едни и същи театри, едни и същи изложби, едни и същи политици. Важното е да спазваме "традицията" и да сме във вечен застой!

    Евала.

    Да си тъп, необразован, заблуден и лишен от критично мислене в XXI век е въпрос на избор.




За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #