За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
vankata1
Рейтинг: 700 Весело"този вкусен дип" за Бъдни вечер!?! Демек хумус енд пъмпкин фор Фючър ивнинг? Ашколсун, машаллах! Чок гюзел! Бест ъвдъ найт!
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2889 Неутралноимаме си достатъчно традиционни Български ястия за Бъдни вечер. Цял свят дава мило и драго за нашите пълнени чушки и за сармите !!!
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!poijn
Рейтинг: 177 НеутралноЧак пък цял свят
Публикувано през m.dnevnik.bg
doneva_a
Рейтинг: 458 НеутралноПриветствам всякакви идеи за Бъдни вечер, а близкоизточната и арабската кухня има много какво да предложат.
"Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"Чесънът според мен е задължителен за всеки хумус.
bramasole
Рейтинг: 2456 НеутралноБъдни вечер е един от светлите християнски празници, на който фамилията се събира в очакване раждането на Божия син. На тази вечеря се спазват традициите - от нечетния брой ястия до прекадяването на дома и казаната от главата на семейството молитва.
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рИ аз съм одобрявам различни кулинарни идеи, но на Бъдни вечер да се експериментира с арабски ястия, ми се струва кощунство.
За всеки друг ден бих приготвила предложеното ястие с удоволствие.
Lady Zeppelin
Рейтинг: 1416 НеутралноНа Бъдни вечер спазвам традицията и приготвям постните ястия, както си му е редът.
Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.Firefly
Рейтинг: 571 НеутралноСармички,печен боб,тиквеник,питка с паричка,туршийка. Традициите са хубаво нещо.Това дава усещане за принадлежност и топлина.А експерименти с други кухни можем да правим през цялото останало време.Но всеки сам си решава.
На всички приятно забъдване.
soul
Рейтинг: 120 НеутралноЧесто си правим хумус и става много вкусен, но днес е ден на традицията!
„Тази смрад, която изпускаме, поражда около Русия презрение към нас, недоверие, нелюбов. " Никита Михалковспейс мен
Рейтинг: 120 ГневноМОЛЯ ВИ НЕ ЯЖТЕ НЕБЪЛГАРСКИ МАНДЖИ!!!! ТАКА ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ АРАБИТЕ!!!!!!!!! ЗАМИСЛЕТЕСЕБЕ!!!!!
Да си тъп, необразован, заблуден и лишен от критично мислене в XXI век е въпрос на избор.Жалки псевдопатриоти, звучите като петгодишни лапета със смешните ви призиви за "традиции" и т.н. Не ви ли писна всяка година едно и също? Всъщност, на българина му харесва най-много повторението. Едни и същи репортажи, едни и същи концерти, едни и същи театри, едни и същи изложби, едни и същи политици. Важното е да спазваме "традицията" и да сме във вечен застой!
Евала.