За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
lz2
Рейтинг: 2258 НеутралноДобрата рънъ предполага и добро пиенье! И това сближава хората!
ПравописА е поле за изява на неграмотните!дурак
Рейтинг: 272 НеутралноКулинарното училище е едва проходило
"Искам да бъде не само място, но и платформа, да стане концепция.
********************
да се набие този млад човек там където
конкуренцията е Най-жестока...
да разчита на концепции , платформи ....
26 год Не стигат да разберем основата рецепта на капитализма....
вървиш ли по утъпкана пътека...ще падаш постоянно
pamela
Рейтинг: 1540 НеутралноИдеята е много добра! Поздравления!
onion_jack
Рейтинг: 221 НеутралноСпоред Димитър "ако трябва да се гоним и натискаме - не става. Защото освен за бизнеса го правим и за удоволствие".
Ъхъм, ъхъм! Не, мерси.
Танас
Рейтинг: 684 ВеселоКогато добрата храна свързва хората
"Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.=========
Особено когато е на Държавна трапеза.
MyTwoCents
Рейтинг: 198 ЛюбопитноМодерната напоследък дума „стартъп“. Демек правиш нещо щото имаш идея какво, но нямаш много идея как или пък колко (печелившо). Инвестираш най-вече време и креативност и се надяваш някой след това да го оцени и да плати за усилията ти. В повечето случаи остава на ниво кръжок и високопарни добре „маркетирани“ фрази.
@)----,--'--Бих отишъл с голямо любопитство на някой „урок“, но за съжаление скептицизмът ми (базиран на личен опит в темата) е много голям. Една от първите и най-основните грешки при подобни начинания е изборът на инструментариум. Например ножовете са евтини, неподходящи и недобре поддържани. Да видим дали ще има приятна изненада.
Другото е прекаленото залитане по „екзотични“ или прекалено „битови“ рецепти и продукти и тяхното намиране, за да смаеш аудиторията. Концепцията, на която залагам аз е за актуални за сезона (в най-доброто си време за консумация) продукти с акцент от нещо далечно, което не е необходимо да е прясно.
Всъщност за здравословно и разнообразно хранене не е необходимо нито кой знае какви продукти, нито кой знае колко време, а желание и въображение. На който му липсва последното може да ползва готови рецепти.
Elena Dimitrova
Рейтинг: 710 НеутралноБраво!Успех!
4itatelMickey
Рейтинг: 427 НеутралноПомагал няколко месеца в някакъв ресторант и сега курсове щял да преподава и дипломи да раздава.
Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )Разбира се че само в българия стават такива идиотщини. Тати , мама , познато журналистче.....
Да се фаща да чиракува яко първо още поне десетина години и после да опита пак, че иначе хърля пари и време на вятъра,
Mickey
Рейтинг: 427 НеутралноПомагал няколко месеца в някакъв ресторант и сега курсове щял да преподава и дипломи да раздава.
Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )Разбира се че само в българия стават такива идиотщини. Тати , мама , познато журналистче.....
Да се фаща да чиракува яко първо още поне десетина години и после да опита пак, че иначе хърля пари и време на вятъра,
sin mi
Рейтинг: 753 НеутралноУспех на този младеж , но къде се вписва сос бешамел в ''добра храна '' ????
Никей931
Рейтинг: 8 НеутралноПърво, поздравления за чудесната идея и успех!!!
)
Прочетох някои от коментарите и явно някои хора пишат колкото да се намират на работа и вероятно освен на клавиатурата на всяка друга плоскост са на светлинни години от активността, желанието да преследваш мечтите си и трудолюбивостта на това момче и хората като него! Е, съжалявам - тук във форума вашите животи и мечти няма да се сбъднат...
Отново желая успех и се радвам, че има такива млади хора в България!
(А, Стелянка, явно не си прочела, че става въпрос за лазаня или пък не си правила - ами прави се с бешамел
citoyen
Рейтинг: 694 НеутралноДобре е да има хор акато него, но не е зле да набере повечко стаж в страните-люлка на кулинарията. Ако е мил шест месеца само чинии в Испания не е достатъчно.
osho
Рейтинг: 168 НеутралноНа чист български казан е тоз "Проект". Фууд кънекшън..о йее
дотегнало ми е от хипстърски глупости, честно