Когато добрата храна свързва хората

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (13)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на lz2
    lz2
    Рейтинг: 2258 Неутрално

    Добрата рънъ предполага и добро пиенье! И това сближава хората!

    ПравописА е поле за изява на неграмотните!
  2. 2 Профил на дурак
    дурак
    Рейтинг: 272 Неутрално

    Кулинарното училище е едва проходило

    "Искам да бъде не само място, но и платформа, да стане концепция.

    ********************
    да се набие този млад човек там където
    конкуренцията е Най-жестока...

    да разчита на концепции , платформи ....

    26 год Не стигат да разберем основата рецепта на капитализма....

    вървиш ли по утъпкана пътека...ще падаш постоянно

  3. 3 Профил на pamela
    pamela
    Рейтинг: 1540 Неутрално

    Идеята е много добра! Поздравления!

  4. 4 Профил на onion_jack
    onion_jack
    Рейтинг: 221 Неутрално

    Според Димитър "ако трябва да се гоним и натискаме - не става. Защото освен за бизнеса го правим и за удоволствие".

    Ъхъм, ъхъм! Не, мерси.

  5. 5 Профил на Танас
    Танас
    Рейтинг: 684 Весело

    Когато добрата храна свързва хората
    =========
    Особено когато е на Държавна трапеза.

    "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
  6. 6 Профил на MyTwoCents
    MyTwoCents
    Рейтинг: 198 Любопитно

    Модерната напоследък дума „стартъп“. Демек правиш нещо щото имаш идея какво, но нямаш много идея как или пък колко (печелившо). Инвестираш най-вече време и креативност и се надяваш някой след това да го оцени и да плати за усилията ти. В повечето случаи остава на ниво кръжок и високопарни добре „маркетирани“ фрази.

    Бих отишъл с голямо любопитство на някой „урок“, но за съжаление скептицизмът ми (базиран на личен опит в темата) е много голям. Една от първите и най-основните грешки при подобни начинания е изборът на инструментариум. Например ножовете са евтини, неподходящи и недобре поддържани. Да видим дали ще има приятна изненада.

    Другото е прекаленото залитане по „екзотични“ или прекалено „битови“ рецепти и продукти и тяхното намиране, за да смаеш аудиторията. Концепцията, на която залагам аз е за актуални за сезона (в най-доброто си време за консумация) продукти с акцент от нещо далечно, което не е необходимо да е прясно.

    Всъщност за здравословно и разнообразно хранене не е необходимо нито кой знае какви продукти, нито кой знае колко време, а желание и въображение. На който му липсва последното може да ползва готови рецепти.

    @)----,--'--
  7. 7 Профил на Elena Dimitrova
    Elena Dimitrova
    Рейтинг: 710 Неутрално

    Браво!Успех!

    4itatel
  8. 8 Профил на Mickey
    Mickey
    Рейтинг: 427 Неутрално

    Помагал няколко месеца в някакъв ресторант и сега курсове щял да преподава и дипломи да раздава.
    Разбира се че само в българия стават такива идиотщини. Тати , мама , познато журналистче.....
    Да се фаща да чиракува яко първо още поне десетина години и после да опита пак, че иначе хърля пари и време на вятъра,

    Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
  9. 9 Профил на Mickey
    Mickey
    Рейтинг: 427 Неутрално

    Помагал няколко месеца в някакъв ресторант и сега курсове щял да преподава и дипломи да раздава.
    Разбира се че само в българия стават такива идиотщини. Тати , мама , познато журналистче.....
    Да се фаща да чиракува яко първо още поне десетина години и после да опита пак, че иначе хърля пари и време на вятъра,

    Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
  10. 10 Профил на sin mi
    sin mi
    Рейтинг: 753 Неутрално

    Успех на този младеж , но къде се вписва сос бешамел в ''добра храна '' ????

  11. 11 Профил на Никей931
    Никей931
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Първо, поздравления за чудесната идея и успех!!!
    Прочетох някои от коментарите и явно някои хора пишат колкото да се намират на работа и вероятно освен на клавиатурата на всяка друга плоскост са на светлинни години от активността, желанието да преследваш мечтите си и трудолюбивостта на това момче и хората като него! Е, съжалявам - тук във форума вашите животи и мечти няма да се сбъднат...
    Отново желая успех и се радвам, че има такива млади хора в България!
    (А, Стелянка, явно не си прочела, че става въпрос за лазаня или пък не си правила - ами прави се с бешамел )

  12. 12 Профил на citoyen
    citoyen
    Рейтинг: 694 Неутрално

    Добре е да има хор акато него, но не е зле да набере повечко стаж в страните-люлка на кулинарията. Ако е мил шест месеца само чинии в Испания не е достатъчно.

  13. 13 Профил на osho
    osho
    Рейтинг: 168 Неутрално

    На чист български казан е тоз "Проект". Фууд кънекшън..о йее
    дотегнало ми е от хипстърски глупости, честно





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #