За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2914 Неутралномного ми хареса рецептата !
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2914 Неутралносамо това с Биопортокала ще ни затрудни !
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Велков
Рейтинг: 1441 ВеселоКатеринска, с какво се преглъщат тези вкусотийки?
ПАВЛА
Рейтинг: 1441 ВеселоНе съм по сладкото, но започнах да слюнкоотделям...
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.ръпончо
Рейтинг: 1747 ЛюбопитноА онази дупка от снимката, с болт ли трябва да я направя?
Много народ тук се е взел насериозно! :)hodounski
Рейтинг: 2341 ВеселоДо коментар [#5] от "ръпончо":
Болт или токче на дамска обувка
Салмонела
Рейтинг: 1434 ВеселоОтивам да търся кора от биопортокал.
УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!У дома по клоните растат само зоопортокали...
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
Peacock
Рейтинг: 822 Любопитно[quote#1:"заглавие"]
Сурови шоколадови бонбони[/quote]
Те шоколадовите бонбони са си сурови! Не са печени! Изстинала разтопена какаова маса!
------------------------------------------
www.serama.bg
Ирина Катеринска
Рейтинг: 860 НеутралноИзползвам биопортокали, защото на обикновените в магазина, кората се третира с препарати
. Ако не сте сигурни в произхода им, може да замените кората със сок.
. Полезно е, може да се запълни с нещо вкусно по желание.
.
Бонбоните се поглъщат идеално с всичко. Не бях забелязала, че дупката в средата прилича на отпечатък от болт, силиконовата ми форма оставя такъв отпечатък
До коментар [#9] от "Peacock":
Използвам думата сурови в смисъл, че няма никаква топлинна обработка, както и не са използвани животински продукти. В обикновените шоколадови бонбони това не е така
Хубава неделя на всички!
iukwim
Рейтинг: 381 НеутралноБадемите е добре да се накиснат за една вечер.
iukwim
Рейтинг: 381 НеутралноДо коментар [#9] от "Peacock":
Термично обработени са.
bramasole
Рейтинг: 2481 НеутралноЗа тези, които мислят от утре да започват Великите пости - ето прекрасна рецепта за сладко изкушение, приготвено само от растителни продукти! Да ви е сладко!
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рTAC
Рейтинг: 352 ВеселоЯ да помисля малко...даааааааааа,за нашето семейство трябва да умножа всичко по пет,за да ни стигне
rock n' roll is king!Ами мрем си по сладичко!!
TAC
Рейтинг: 352 ВеселоГоворят си двама зъболекари:
rock n' roll is king!-И дъщерята влезе в бизнеса!
-О,още една колежка?!
-Не,стана сладкарка!
Polusa
Рейтинг: 320 НеутралноВ сладкарниците Амадеос, има под името "ореховки" също така искушителни с орехи, бадеми или лещници и др. страхотни ореховки.
Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!bee
Рейтинг: 833 ЛюбопитноА колко бонбона излизат приблизително от тази рецепта, защото количеството на вложените продукти не ми се вижда да е много голямо?
" Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "Нефертити
Рейтинг: 1446 ВеселоЯ да хапна едно шоколадче по този повод
Предразсъдъците са за ограничените.bramasole
Рейтинг: 2481 ЛюбопитноДо коментар [#18] от "Нефертити":
?
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рА кафето приготви ли
И аз май ще включа машинката.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
Jessika
Рейтинг: 1269 ЛюбопитноНикога не съм правила бонбони, но тази рецепта ме заинтригува, копи-пействам си я.
Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”Надежда
Рейтинг: 1650 НеутралноВ оригиналната рецепта за шоколад няма кокосово, а какаово масло. Освен това за да използваш думата "шоколад", в България има стандарт от повече от пет години. Беше приет по настояване на мегакорпорациите нестле и крафт.
Peacock
Рейтинг: 822 Неутрално[quote#22:"hope"]Освен това за да използваш думата "шоколад", в България има стандарт от повече от пет години. [/quote]
Абсолютно вярно и беше приет поради нашето членство в ЕС! И най-вече, за да не се подвежда и заблуждава консуматора.
Изисква се минимално количество на какаото като % за да се нарече един продукт шоколад или шоколадов!
---------------------------------------------
www.serama.bg