Сурови шоколадови бонбони

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (23)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
    КМЕТ В СЯНКА
    Рейтинг: 2914 Неутрално

    много ми хареса рецептата !

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
  2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
    КМЕТ В СЯНКА
    Рейтинг: 2914 Неутрално

    само това с Биопортокала ще ни затрудни !

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
  3. 3 Профил на Велков
    Велков
    Рейтинг: 1441 Весело

    Катеринска, с какво се преглъщат тези вкусотийки?

  4. 4 Профил на ПАВЛА
    ПАВЛА
    Рейтинг: 1441 Весело

    Не съм по сладкото, но започнах да слюнкоотделям...

    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
  5. 5 Профил на ръпончо
    ръпончо
    Рейтинг: 1747 Любопитно

    А онази дупка от снимката, с болт ли трябва да я направя?

    Много народ тук се е взел насериозно! :)
  6. 6 Профил на hodounski
    hodounski
    Рейтинг: 2341 Весело

    До коментар [#5] от "ръпончо":

    Болт или токче на дамска обувка

  7. 7 Профил на Салмонела
    Салмонела
    Рейтинг: 1434 Весело

    Отивам да търся кора от биопортокал.
    У дома по клоните растат само зоопортокали...

    УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
  8. 8
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  9. 9 Профил на Peacock СУПЕР
    Peacock
    Рейтинг: 822 Любопитно

    [quote#1:"заглавие"]
    Сурови шоколадови бонбони[/quote]

    Те шоколадовите бонбони са си сурови! Не са печени! Изстинала разтопена какаова маса!

    ------------------------------------------
    www.serama.bg

  10. 10 Профил на Ирина Катеринска
    Ирина Катеринска
    Рейтинг: 860 Неутрално

    Използвам биопортокали, защото на обикновените в магазина, кората се третира с препарати . Ако не сте сигурни в произхода им, може да замените кората със сок.

    Бонбоните се поглъщат идеално с всичко. Не бях забелязала, че дупката в средата прилича на отпечатък от болт, силиконовата ми форма оставя такъв отпечатък . Полезно е, може да се запълни с нещо вкусно по желание.


    До коментар [#9] от "Peacock":

    Използвам думата сурови в смисъл, че няма никаква топлинна обработка, както и не са използвани животински продукти. В обикновените шоколадови бонбони това не е така .

    Хубава неделя на всички!

  11. 11 Профил на iukwim
    iukwim
    Рейтинг: 381 Неутрално

    Бадемите е добре да се накиснат за една вечер.

  12. 12 Профил на iukwim
    iukwim
    Рейтинг: 381 Неутрално

    До коментар [#9] от "Peacock":

    Термично обработени са.

  13. 13 Профил на bramasole СУПЕР
    bramasole
    Рейтинг: 2481 Неутрално

    За тези, които мислят от утре да започват Великите пости - ето прекрасна рецепта за сладко изкушение, приготвено само от растителни продукти! Да ви е сладко!

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р
  14. 14 Профил на TAC
    TAC
    Рейтинг: 352 Весело

    Я да помисля малко...даааааааааа,за нашето семейство трябва да умножа всичко по пет,за да ни стигне
    Ами мрем си по сладичко!!

    rock n' roll is king!
  15. 15 Профил на TAC
    TAC
    Рейтинг: 352 Весело

    Говорят си двама зъболекари:
    -И дъщерята влезе в бизнеса!
    -О,още една колежка?!
    -Не,стана сладкарка!

    rock n' roll is king!
  16. 16 Профил на Polusa
    Polusa
    Рейтинг: 320 Неутрално

    В сладкарниците Амадеос, има под името "ореховки" също така искушителни с орехи, бадеми или лещници и др. страхотни ореховки.

    Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
  17. 17 Профил на bee
    bee
    Рейтинг: 833 Любопитно

    А колко бонбона излизат приблизително от тази рецепта, защото количеството на вложените продукти не ми се вижда да е много голямо?

    " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
  18. 18 Профил на Нефертити
    Нефертити
    Рейтинг: 1446 Весело

    Я да хапна едно шоколадче по този повод

    Предразсъдъците са за ограничените.
  19. 19 Профил на bramasole СУПЕР
    bramasole
    Рейтинг: 2481 Любопитно

    До коментар [#18] от "Нефертити":

    А кафето приготви ли ?
    И аз май ще включа машинката.

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р
  20. 20
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  21. 21 Профил на Jessika
    Jessika
    Рейтинг: 1269 Любопитно

    Никога не съм правила бонбони, но тази рецепта ме заинтригува, копи-пействам си я.

    Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
  22. 22 Профил на Надежда
    Надежда
    Рейтинг: 1650 Неутрално

    В оригиналната рецепта за шоколад няма кокосово, а какаово масло. Освен това за да използваш думата "шоколад", в България има стандарт от повече от пет години. Беше приет по настояване на мегакорпорациите нестле и крафт.

  23. 23 Профил на Peacock СУПЕР
    Peacock
    Рейтинг: 822 Неутрално

    [quote#22:"hope"]Освен това за да използваш думата "шоколад", в България има стандарт от повече от пет години. [/quote]

    Абсолютно вярно и беше приет поради нашето членство в ЕС! И най-вече, за да не се подвежда и заблуждава консуматора.

    Изисква се минимално количество на какаото като % за да се нарече един продукт шоколад или шоколадов!

    ---------------------------------------------
    www.serama.bg





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #