За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
rkirov
Рейтинг: 664 НеутралноИ сега да и се ръсне малко беконче от горе ммммм .....
Все по-хубаво става :)Tod
Рейтинг: 1059 ВеселоДо коментар [#1] от "rkirov":
Истината няма пресечна точка с популизма на БСП---------------------------
Не похабявай бекона/салатата...
Valya Doncheva
Рейтинг: 174 НеутралноТрай малко, де.
Valya Doncheva
Рейтинг: 174 Неутрално[quote#1:"rkirov"]И сега да и се ръсне малко беконче от горе ммммм .....[/quote]
Коментар 3 е за теб.
Нефертити
Рейтинг: 1396 ВеселоКатеринска, дай нещо по диетично за празниците, за да не се освиним.
Предразсъдъците са за ограничените.Коте
Рейтинг: 616 ВеселоДо коментар [#5] от "Нефертити":
[quote#5:"Нефертити"]Катеринска, дай нещо по диетично за празниците, за да не се освиним[/quote]
Карай на текстово съобщение с водка без вентилатор и няма страшно
Торбеш
Рейтинг: 1128 НеутралноВнимание - това НЕ Е ВКУСНО !!!
Като българин съм горд, че думата "неудачник" е незаменяема чуждица в българския език, заемка от руския език.bayern
Рейтинг: 118 Неутралноотврат
Welthauptstadt Germaniaizabell
Рейтинг: 1266 НеутралноЕдна любима подправка е пащърнакът (Pastinaca sativa).Особено за сосове
Bullet
Рейтинг: 344 НеутралноДо коментар [#9] от "xalikarans":
Gor det idag, imorgon kan deta vara förbjudet.Мдааа, пащърнакът е едно от мещата, с което се захранват бебета. От пюретата, които приготвяхме на щерките, го проядох.
Много хубав става, нарязан по дължина на ивици, запечен във фурната, може да е придружен с моркови и целина , и поръсен с копър. Изпечените красоти се овкусяват със зехтин, балсамов оцет, сол и по желание още копър.
Bullet
Рейтинг: 344 НеутралноОфф мещата да се чете нещата.
Gor det idag, imorgon kan deta vara förbjudet.usero
Рейтинг: 775 НеутралноМалко шантаво ми звучи това сок от нар с червен пипер и сол...
bayern
Рейтинг: 118 Неутралноабе салатката си я бива ама ако имаше настъргана мухуморка щеше да е трепач
Welthauptstadt GermaniaHXP
Рейтинг: 771 НеутралноТази салата има и друга версия а именно- Табуле. Комбинация между булгур, мента, кориандър, пресен лук и магданоз, всичко това с малко повечко лимон и зехтин. Страхотен вкус има!
shileto
Рейтинг: 1063 НеутралноДо коментар [#1] от "rkirov": Какво беконче бе братчед , на Бъдни вечер се яде постно
shileto
Рейтинг: 1063 НеутралноЯл съм и пълнени чушки и сърмички в които е мешано ориз с булгур , не лоша комбинация
bramasole
Рейтинг: 2421 НеутралноПрипомнената от колегата НХР салата "Табуле" е за предпочитане в нашия дом. Правила съм и подобна на описаната булгурена салата с доза импровизация, като червеният фасул и нахутът се набавят от магазина, булгурът се сварява...и продължавайте нататък.
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рВкусно е!
stedim
Рейтинг: 461 Неутралноshileto, той има предвид постен бекон.
shileto
Рейтинг: 1063 ВеселоДо коментар [#18] от "stedim": Нещо като вегетарианска пържола
BarBQ
Рейтинг: 838 ВеселоМалко месце, ако и се добави никак няма да я откажа.
rkirov
Рейтинг: 664 НеутралноДо коментар [#15] от "shileto": Постно
Все по-хубаво става :)kirsner
Рейтинг: 561 НеутралноВсекиму своето, е казано в Библията, и така трябва да бъде.
За булгурите - булгурена салата;
за шопите -шопска;
за руснаците - руска;
за овчарите - овчарска;
Бела
Рейтинг: 664 Неутралнозвучи вкусна и ще я пробвам задължително.