Кошнички от кайма

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (16)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

  2. 2 Профил на chicago514
    chicago514
    Рейтинг: 737 Весело

    Ееее,нещо с кайма.

  3. 3 Профил на biba_jaba
    biba_jaba
    Рейтинг: 830 Неутрално

    прекалено елементарна рецепта за да заслужава внимание

    Пребиваването в социалните мрежи от служебния компютър е по-голяма заплаха за капитализма от пролетарска революция.
  4. 4 Профил на mahjongg
    mahjongg
    Рейтинг: 395 Неутрално

    Един съвет: Не си купувайте готова кайма! Дори и производителите не знаят какво точно има вътре

  5. 5 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
    'ΕΡΕΒΟΣ
    Рейтинг: 1413 Весело

    Най-после нещо вкусно и балканско !

    Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
  6. 6 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
    'ΕΡΕΒΟΣ
    Рейтинг: 1413 Неутрално

    До коментар [#4] от "mahjongg":

    Подкрепям 100% ! ++

    Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
  7. 7 Профил на izabell
    izabell
    Рейтинг: 1266 Неутрално

    За едно семейство ще са необходими поне 7-8 кошнички.Доста трябва да се потруди готвачът

  8. 8 Профил на stedim
    stedim
    Рейтинг: 461 Неутрално

    Правил съм подобно и е много вкусно. Да допълня №4 и №5 - готовата кайма не е от месо.

  9. 9 Профил на vestonosec
    vestonosec
    Рейтинг: 824 Неутрално

    Огладнях

  10. 10 Профил на SStan
    SStan
    Рейтинг: 174 Неутрално

    Птичите гнезда, които приготвяше майка ми бяха много вкусни и ми напомнят за детството! Оформяше каймата като гнездо и запичаше във фурната. После гарнираше с пържени на пръчици картофки, кашкавал на лентички и в средата едно варено яйце. Около "гнездото" подреждаше нарязани краставици и домати. Беше много вкусно и празнично!

  11. 11 Профил на Коле Гурлеф
    Коле Гурлеф
    Рейтинг: 523 Любопитно

    Наистина е много вкусно!
    Естетите и ценителите на азиатската кухня,дори могат да добавят по един грам сух птичи тор, на всеки сто грама кайма!Става страхотно-направо да си оближеш езика!!!

    Великата Тексаска правда сочи верният път,на младата българска демокрация.
  12. 12 Профил на grand funk railroad
    grand funk railroad
    Рейтинг: 782 Весело

    Огладнях.

    Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
  13. 13 Профил на Peni Nikol
    Peni Nikol
    Рейтинг: 1682 Неутрално

    Добре изглежда и прилича на птиче гнездо. Приятен вкус.

    Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.
  14. 14 Профил на bramasole СУПЕР
    bramasole
    Рейтинг: 2421 Неутрално

    Многократно изпробван вкусен и лесен вариант за обяд/ вечеря! С безброй възможности за импровизация, като най-важното е отбелязано от колеги - качеството на каймата.
    Аз добавям и мащерка или риган, пропускам червения пипер, 1 ч. л. кимион за 350 г. кайма ми се струва доста, но пък "разни хора, разни вкусове..."

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р
  15. 15 Профил на doneva_a
    doneva_a
    Рейтинг: 450 Неутрално

    До коментар [#14] от "Bramasole":

    Черен пипер, кимион, чубрица и сминдух. По малко от всичко. Сминдух може и повечко. И задължитерлно сместа да отлежи за съвършен вкус.

    "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
  16. 16 Профил на Daniboy СУПЕР
    Daniboy
    Рейтинг: 998 Неутрално

    До коментар [#4] от "mahjongg":
    Затова и е по-добре да се казва ""мляно месо"".

    „Най-хубавото в този живот е да се правиш на идиот.”




За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #