За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
chicago514
Рейтинг: 737 ВеселоЕеее,нещо с кайма.
biba_jaba
Рейтинг: 830 Неутралнопрекалено елементарна рецепта за да заслужава внимание
Пребиваването в социалните мрежи от служебния компютър е по-голяма заплаха за капитализма от пролетарска революция.mahjongg
Рейтинг: 395 НеутралноЕдин съвет: Не си купувайте готова кайма! Дори и производителите не знаят какво точно има вътре
'ΕΡΕΒΟΣ
Рейтинг: 1413 ВеселоНай-после нещо вкусно и балканско !
Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !'ΕΡΕΒΟΣ
Рейтинг: 1413 НеутралноДо коментар [#4] от "mahjongg":
Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !Подкрепям 100% ! ++
izabell
Рейтинг: 1266 НеутралноЗа едно семейство ще са необходими поне 7-8 кошнички.Доста трябва да се потруди готвачът
stedim
Рейтинг: 461 НеутралноПравил съм подобно и е много вкусно. Да допълня №4 и №5 - готовата кайма не е от месо.
vestonosec
Рейтинг: 824 НеутралноОгладнях
SStan
Рейтинг: 174 НеутралноПтичите гнезда, които приготвяше майка ми бяха много вкусни и ми напомнят за детството! Оформяше каймата като гнездо и запичаше във фурната. После гарнираше с пържени на пръчици картофки, кашкавал на лентички и в средата едно варено яйце. Около "гнездото" подреждаше нарязани краставици и домати. Беше много вкусно и празнично!
Коле Гурлеф
Рейтинг: 523 ЛюбопитноНаистина е много вкусно!
Великата Тексаска правда сочи верният път,на младата българска демокрация.Естетите и ценителите на азиатската кухня,дори могат да добавят по един грам сух птичи тор, на всеки сто грама кайма!Става страхотно-направо да си оближеш езика!!!
grand funk railroad
Рейтинг: 782 ВеселоОгладнях.
Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. ColuchePeni Nikol
Рейтинг: 1682 НеутралноДобре изглежда и прилича на птиче гнездо. Приятен вкус.
Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.bramasole
Рейтинг: 2421 НеутралноМногократно изпробван вкусен и лесен вариант за обяд/ вечеря!
С безброй възможности за импровизация, като най-важното е отбелязано от колеги - качеството на каймата.
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рАз добавям и мащерка или риган, пропускам червения пипер, 1 ч. л. кимион за 350 г. кайма ми се струва доста, но пък "разни хора, разни вкусове..."
doneva_a
Рейтинг: 450 НеутралноДо коментар [#14] от "Bramasole":
"Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"Черен пипер, кимион, чубрица и сминдух. По малко от всичко. Сминдух може и повечко. И задължитерлно сместа да отлежи за съвършен вкус.
Daniboy
Рейтинг: 998 НеутралноДо коментар [#4] от "mahjongg":
„Най-хубавото в този живот е да се правиш на идиот.”Затова и е по-добре да се казва ""мляно месо"".