За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
chicago514
Рейтинг: 737 НеутралноТова е добро.Папал съм го.
BarBQ
Рейтинг: 838 ВеселоПредпочитам го върху белени домати и моцарела. =)
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2864 Неутралносупер е !
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!carwindwrclir
Рейтинг: 450 НеутралноКачественият зехтин побелява в хладилник. Седем дни ми се вижда оптимистично. Иначе може и да се замрази, но ако зехтина е качествен ще си промени цвета. Доколкото ми е известно не се променят други качества, само цвета.
And so something which I thought I was seeing with my eyes is in fact grasped solely by the faculty of judgement which is in my mind.КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2864 Неутралночестит 24-ти май на всички българи !!!
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!sashobal
Рейтинг: 340 НеутралноЩе добавя една рецепта с такъв сос:
Никога повече комунисти и отрочетата им във властта!!!*Тесто за пици
*Разточвате тестото във форма удобна за вас
*Намазвате го със сос Песто,вместо домати, за основа
*Нарязвате сирене Бри на филии и покривате пицата
*Нарязвате сушени домати(от буркан в зехтин) и равномерно разпръсквате върху сиренето
*Печете до златиста коричка
Честит празник!
НАЗДРАВЕ!
hashtag
Рейтинг: 63 НеутралноДобро си е. Аз ядки не слагам, но съм правил нещо подобно.
ofamanaman
Рейтинг: 602 НеутралноВ традиционните рецепти има и чесън, тук са го пропуснали. Вероятно защото е за деца. Интересно защо не пише за колко порции спагети е споменатото количество, с цел да заблудят читателите ли? Ако се предположи че 1/2 ч.ч. е към 100 мл, количеството е за около 4-5 порции (от по 100 гр) макарои/друга паста.
F***Y**!!!Няколко съвета към който иска да се опита за първи път да направи този сос:
Кедровите ядки са около 60-70 лв/кг, другите изброени са около 20 лв.Желателно е да си купите орехите/лешниците с черупките и сами да ги вчупите-така ще сте сигурни че в соса няма да попаднат частици от черупките. Може да се ползва и кашу (сурово и неосолено) вместо другите ядки-то се смеля най лесно на почти прах.
mahjongg
Рейтинг: 395 ВеселоПредпочитам други видове паста. чиято форма им позволява да задържат соса. При спагетите сосът се плъзга и половината остава в чинията. Кулинарният гуру Джейми Оливър е на същото мнение.
Този сос сигурно е вкусен, но според мен е добре да се добави и нещо за плътност - мръфка
stephanco
Рейтинг: 118 Неутрално[quote#8:"ofamanaman"]В традиционните рецепти има и чесън, тук са го пропуснали. [/quote]
Честността е най-добрата политика! Българите ставаме все по-прости, все по-бедни, все по-болни и все по-малко ...Грешиш, прочети добре какво пише:
"... или бадеми), 2 счукани скилидки чесън, сол и пипер на вкус."
Честит най-български празник на всички всички Българи!
doneva_a
Рейтинг: 450 Неутрално[quote#4:"carwindwrclir"]Иначе може и да се замрази, [/quote]
"Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"В никакъв случай.
Petleshev
Рейтинг: 3028 НеутралноНай-добре да се приготвя по-малко и да се изяжда веднага...! Да не се застоява в хладилника! Дали ще е на спагети или със домати и разни сирена - все тая!
Пътят на праведния е заобиколен от всички страни с несправедливостта от егоизма и тиранията на злите хора. Блажен е онзи, който в името на милосърдието и добрата воля, води слабия през долината на мрака ...Jessika
Рейтинг: 1225 НеутралноОригиналното песто (дженовезе) е голяма вкусотия, истински италиански вкус. Тук продават в бурканчета, внос от Италия, плюс сварената паста - най-лесният обяд или вечеря!
Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”nocomnet
Рейтинг: 284 НеутралноСъщото може съвсем без никакъв проблем да се направи с хаванче чукало, не е нужен пасатор или "кухненски робот".