За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
chicago514
Рейтинг: 711 НеутралноСезона на тиквите дойде.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
'ΕΡΕΒΟΣ
Рейтинг: 1363 НеутралноЧе са вкусни....вкусни са.Ял съм ги както е оргиналната португалска рецепта със сладки картофи.Съпругата ми е португалка.Съдържат обаче прекалено много захар което въобще не е добре, особенно за децата.
Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Ghost
Рейтинг: 709 ЛюбопитноТака, като чета, ше ми е нужен половин ден за приготвянето на тези сладки...а пържолите, кога...???
Форумът е в будна кома...stedim
Рейтинг: 445 НеутралноЩе ги пробвам, въпреки че не вярвам да ги докарам като оригиналните.
blaueaugen
Рейтинг: 434 НеутралноДве чаши захар? Дневник, тези ароматни продукти нямат нужда от толкова захар, за да станат вкусни сладките. И половината захар би била достатъчна.
Иначе поздравления, точно си е време за тиква.
bramasole
Рейтинг: 2317 НеутралноСладките едва ли ще приготвя, но печена тиква, поръсена с орехи - да. Вкъщи не сме от категорията "Душко Добродушков" и я хапваме с удоволствие.
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рEbeneezer Goode
Рейтинг: 722 НеутралноДо коментар [#7] от "fatoumata":
Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn'tНищо де, сложи 2 чаши, пък изяш само половин тава, не цялата
Peni Nikol
Рейтинг: 1657 НеутралноНе зная дали ще приготвя сладките, но тикви имам доста и започнах вече с тиквеника. Освен тиква, слагам канела, орехи и олио и захар.
Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.bramasole
Рейтинг: 2317 НеутралноДо коментар [#10] от "peni_nikol.53.":
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рПробвай да добавиш, освен канелата, и щипка-две изсушен млян джинджифил, ароматът е невероятен!
Peni Nikol
Рейтинг: 1657 НеутралноДо коментар [#11] от "Bramasole":
.
Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.Оки, ще опитам
blaueaugen
Рейтинг: 434 Весело[quote#9:"Ebeneezer Goode"]Нищо де, сложи 2 чаши, пък изяш само половин тава, не цялата [/quote]
Ох, добре, от мен да мине
nodamncat
Рейтинг: 654 НеутралноМоже да е глупав въпрос, но може ли печената тиква да се замени със сурови банани? Защото като консистенция и вкус са горе-долу подобни.
Ebeneezer Goode
Рейтинг: 722 Весело[quote#14:"nodamncat"]печената тиква да се замени със сурови банани[/quote]
Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn'tМ-че тя тиквата вече замества сладките картофи.
Ако сега и нея седнем да я заместваме ....
Освен това, да се твърди, че печена тиква и суров банан са еднакви на вкус .... хм. Ако при вас е така, може направо гипс да слагате, няма да усетите разлика.