Бриош

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (15)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
    КМЕТ В СЯНКА
    Рейтинг: 2864 Неутрално

    отново калорийна бомба. после оле-ле !Дайте нещо по-здравословно. тук последствията са наднормено тегло и по-късно висок риск от диабет тип 2 и висок холестерол, повишен риск от сърдечен инцидент и инсулт. много ви моля да мислите за последиците за вашето и на децата Ви здраве когато готвите и когато се храните. БЪДЕТЕ УМНИ И ЖИВЕЙТЕ ПО-ДЪЛГО !!!

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
  2. 2 Профил на chicago514
    chicago514
    Рейтинг: 737 Неутрално

    В такива случаи се казва - Който пък не ще,да не яде.На останалите да ни е сладко.

  3. 3 Профил на 7777 СУПЕР
    7777
    Рейтинг: 2297 Неутрално

    На бриоша изобщо не му липсва пухкавост. Напротив, като се направи добре, е по-пухкав от козунака и поради многото масло изобщо не съхне бързо. Е, като му нацвъкаш вътре стафиди, червени боровинки или парченца шоколад, характерната текстура не се получава.

    A man without faith is like a fish without a bicycle.
  4. 4 Профил на lz2
    lz2
    Рейтинг: 2302 Неутрално

    [quote#1:"КМЕТ В СЯНКА"]Дайте нещо по-здравословно. тук последствията са наднормено тегло и по-късно висок риск от диабет тип 2 и висок холестерол, повишен риск от сърдечен инцидент и инсулт. [/quote]
    Яж дървени стърготини. Те имат малко калории.

    ПравописА е поле за изява на неграмотните!
  5. 5 Профил на КМЕТ В СЯНКА
    КМЕТ В СЯНКА
    Рейтинг: 2864 Весело

    До коментар [#4] от "lz2":

    хапнах тиква с малко мед и филирани бадемки а твоето ти го отстъпвам.

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
  6. 6 Профил на ПАВЛА
    ПАВЛА
    Рейтинг: 1391 Весело

    [quote#0:"статията"]направете пържени филийки от него[/quote]
    Любимата ми закуска, след палачинките.

    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
  7. 7 Профил на Peni Nikol
    Peni Nikol
    Рейтинг: 1682 Неутрално

    Изглежда ми вкусно, да ви е сладко.

    Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.
  8. 8 Профил на Роси СУПЕР
    Роси
    Рейтинг: 5757 Неутрално

    Това много прилича на рецепта за козунак.

  9. 9 Профил на stefanson
    stefanson
    Рейтинг: 8 Неутрално

    ДО КМЕТА.
    Две чаши зелева чорба на екс.

  10. 10 Профил на tak40309320
    tak40309320
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Рецепта за това как да живеем добре:

    Първо и най-важното е да успеем да разделим негативното от позитивното.
    Първо негативното. Значи слагаме го в буркани и с тези буркани после замеряме другите хора. Няма да се почувстват приятно, нали?
    А какво правим с позитивното? Просто го слагаме в буркани и го слагаме в мазето да отлежи. Проблемът тук е че позитивното понякога ферментира по лош начин и бомбира нашите буркани. Казано на по-прост език - вкисва. Тогава какво правим с него?
    Истината е, че в този случай всъщност позитивното се превръща в негативно. А с негативното знаем какво да правим, нали?

    има хора с много профили, има и профили които се ползват от много хора
  11. 11 Профил на matematika
    matematika
    Рейтинг: 234 Неутрално

    Хубавите бриош се правят от хубаво краве масло, а не от меко масло, което може да е смесено с маргарин краве масло. Статията да не поръчана от производител на МЕКО МАСЛО.

  12. 12 Профил на Изо Дзадзе СУПЕР
    Изо Дзадзе
    Рейтинг: 2243 Неутрално

    [quote#4:"lz2"]Яж дървени стърготини. Те имат малко калории.[/quote]
    Чугунени, чугунени

    Медведев, Дмитрий Анатольевич, очевАдно е решил след време като го съди международния трибунал в Хага да се обяви за НЕВМЕНЯЕМ, и затова в момента дрънка такива безумици, подготвя си защитата.
  13. 13 Профил на calypso
    calypso
    Рейтинг: 166 Неутрално

    До коментар [#11] от "matematika":

    Меко масло означава масло, стояло на стайна температура или леко затоплено, за да може да се работи с него.

  14. 14 Профил на matematika
    matematika
    Рейтинг: 234 Неутрално

    До коментар [#13] от "nonsens2":
    Не ми е познат термина "меко масло". Всяка домакиня знае как се работи с краве масло Но нищо не пречи за прецизност да се упомене че тестото се меси с омекнало краве масло.. В статията се внушава, че маслото трябва да е меко, а такова е некачественото краве масло смесено с маргарин.

  15. 15 Профил на ubavia
    ubavia
    Рейтинг: 402 Весело

    До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

    Няма нищо лошо в това да хапваш десерт от време на време.
    Просто трябва да е в умерено количество и с повод, а не така безцелно да се тъпчеш с кекс.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #