Внос "на градус"

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (17)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на рижав
    *****
    Неутрално

    Ментетата алкохол натравят хората и ги изпращат в болниците.
    Има и смъртни случаи.

  2. 2 Профил на balubri
    *****
    Неутрално

    А стига бе! Рижав,брато ти утрепа рибата с това заключение...ти си моят идол...веднага да се кандитарираш за кмет. Аз ще гласувам за теб!

  3. 3 Профил на мунчо
    *****
    Неутрално

    Има нужда от подобни публикации, но оставя впечатление,
    че целта е била да се рекламират разни марки,
    а не да се каже от кои фалшифки или как да се пазим.

  4. 4 Профил на NO2ID
    *****
    Неутрално

    трябва да се предпазят "големите" вносители . най-добре е българският алкохол да се забрани, а домашните производители да се вкарват в затвора направо. така вносителите ще бъдат спокойни за печалбите си

  5. 5 Профил на Десен
    Десен
    Рейтинг: 664 Неутрално

    Пийте самогон

    The biggest risk in life is not taking one.
  6. 6 Профил на ААА
    *****
    Неутрално

    Защо на бирата и винота няма бандерол ,като съдържат доста алкохол?Например в една бира се съдържа алкохол колкото в 70 милилитра водка!

  7. 7 Профил на Orchid
    Orchid
    Рейтинг: 563 Неутрално

    Който не иска да се трови - да не пие алкохол! Колкото по-малко алкохолици-толкова по-малки шансове за злоупотреби.
    Не ми пука за големите производители и вносители, макар статията да лансира предимно техните идеи!

  8. 8 Профил на Чико от Порто Рико
    *****
    Неутрално

    Ако държавата премахне акциза върху алкохола всичко ще си дойде на мястото. Този акциз въобще не отива по предназначение - за болници, медицинска апаратура и лечение на алкохолици. С него се запушват всякакви финансови дупки. Същото е с акциза върху тютюна и горивата. Ако акциза от горивата отиваше за строеж на магистрали, щяхме да сме задминали Германия.

  9. 9 Профил на Онанимен
    *****
    Неутрално

    До коментар [#7] от "Анонимен":

    Идиот - алкохолът в малки до умерени количества не трябва да предизвиква остри интоксикации. Утре ако детето ти пие менте и получи тежки увреждания в следствие на това - няма да си толквоа отворен.

    От дълго време "употребявам умерено" и толквоа много ментаци колкото последните 2 години през живота си не съм поглъщал, особено в нощни заведения. Тамс ервират какви ли не бъркочи.

    А ако си мислиш че киселото мляко, сиренето и кашкавалът не крият риск за здравето, си в голяма грешка. В България няма толкова крави и овце, да произвеждат млякото и млечните произведения които ядем. Изял си много сухо мляко и то внос от Китай. С меламин - просто никой не го е отчел.

    Погледни колбасите - вземи един салам, шунка или кренвирши и бас ловя че на етикета в съдържанието пише Е621. После отиди
    провери какво е, какво причинява, и защо го слагат.

    Просто цялата индустрия се стреми да максимизира печалбите, хранителната включително. И заедно със слабия контрол в държава като нашата това е силна предпоставка за безнаказано застрашаване на живота на хората.

  10. 10 Профил на Казак
    *****
    Весело

    Всичко си зависи от матрияла. А какъв алкохол се произвежда от "легалните" винпроми, а ? Пълни бъркочи - спирт с есенция и ето ви ракии, водки, джинове и т. н. Затова хората си гледат лозя и си варят гроздова по казаните ! Наздраве!

  11. 11 Профил на до казак
    *****
    Неутрално

    напълно споделям казаното от этеб ..я идете на гара ПЕ.ещера - всеки ден композиция че и две с пълни цистерни със спирт,май от търговищко - после произведеното се пие след прочитането на курвенските билбордове пръснати най-вече в пловдив за развращаване на децата - абе този пещерски винар,тази мека топрлина няма ли дъщеря,жена не го ли е срам от тях да показва и пред тях курвенски разголени щафрантии-ама иначе няма да се пие спирта эс есенции и захар....

  12. 12 Профил на я
    *****
    Неутрално
  13. 13 Профил на лайт юзър
    *****
    Неутрално

    10 000 казана - тея ако се обединят, направо потапят и Карнобат, и Пещера, да не говорим за вносителите... Май трябва да им се обърне повече внимание на пишман-ракиджиите, това си е цяла индустрия, без никой да знае какво се бута вътре...

  14. 14 Профил на Гаврът Първаков
    *****
    Неутрално

    Само домашна ракийка, препечена, лично отгледана.
    Със дебело мезе

  15. 15 Профил на Werginka
    *****
    Неутрално

    Та кво кайш ти донесе Насърчо, бабо Радо?

  16. 16 Профил на Минувач
    *****
    Неутрално

    Бозата с бандерол и акциз! (0.5% алкохол)

  17. 17 Профил на Dehumanizer
    Dehumanizer
    Рейтинг: 1391 Любопитно

    Още преди 3-4 години приеха закон, в който е написано, че за да се казва питието "ракия" трябва да е направено от грозде. Това не се спазва. Защо?

    «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»




За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #