България с най-голям ръст на биологичното земеделие в ЕС

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (9)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на dejmos
    dejmos
    Рейтинг: 367 Неутрално

    Както всичко свързано със субсидия , ще се окаже дъщерята на министърка , кумицата на депутата итн . Всички те ще отглеждат най -биологичните неща.

  2. 3 Профил на traveler1
    traveler1
    Рейтинг: 870 Неутрално

    Браво! В това е истината и бъдещето естествено.
    Нещо към което и аз се стремя в моята градинка!

    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
  3. 4 Профил на Edge404
    Edge404
    Рейтинг: 110 Неутрално

    На хартия може би. На практика, виждаме ги биофермерите как стачкуват непрестанно, заради пусти сОПсидиЙ. Явно истината е по средата - едни увеличават площите, други увеличават субсидиите. Нещо като свинското със зеле.

  4. 5 Профил на Роси СУПЕР
    Роси
    Рейтинг: 5238 Неутрално

    Дано да не е някой фалшификат.

  5. 6 Профил на Сахаров
    Сахаров
    Рейтинг: 462 Неутрално

    35% ръст от каква база обаче, това е важното. Колко дка био производство и какво всъщност е био производство, защото за мен домати с хибридни семена на Монсанто не е такова

    I shave with Occam's razor
  6. 7 Профил на Antoniq Yordanova
    Antoniq Yordanova
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Ръст на площите да, но ръст на произведена продукция има ли? Колко неплододаващи орехови градини са сертифицирани, колко площи са засяти с едногодишни растения и след това са заорани и не е добита продукция. Субсидирането изкривява нещата, взимат се земи под наем, минава 5 годишния период за подпомагане по мярката и тези площи се зарязват. Колко от тези сертифицирани био производители го правят, за да произвеждат и продават чисти земеделски продукти и храни, От 100% може би само 40 %.

  7. 8 Профил на Antoniq Yordanova
    Antoniq Yordanova
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Ръст на площите да, но ръст на произведена продукция има ли? Колко неплододаващи орехови градини са сертифицирани, колко площи са засяти с едногодишни растения и след това са заорани и не е добита продукция. Субсидирането изкривява нещата, взимат се земи под наем, минава 5 годишния период за подпомагане по мярката и тези площи се зарязват. Колко от тези сертифицирани био производители го правят, за да произвеждат и продават чисти земеделски продукти и храни, От 100% може би само 40 %.

  8. 9 Профил на Antoniq Yordanova
    Antoniq Yordanova
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Ръст на площите да, но ръст на произведена продукция има ли? Колко неплододаващи орехови градини са сертифицирани, колко площи са засяти с едногодишни растения и след това са заорани и не е добита продукция. Субсидирането изкривява нещата, взимат се земи под наем, минава 5 годишния период за подпомагане по мярката и тези площи се зарязват. Колко от тези сертифицирани био производители го правят, за да произвеждат и продават чисти земеделски продукти и храни, От 100% може би само 40 %.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #