За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
4ort
Рейтинг: 120 НеутралноВече знам кой е!!! Ще спя спойойно!!!
Имам време да питам всеки идиот.Платон Фъшкиев
Рейтинг: 8 ЛюбопитноТой е велик българин,като Росен Плевнелиев! И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
ilinko
Рейтинг: 844 ВеселоДо коментар [#2] от "Платон Чапаев":
Учудващо е, че сте написали коментар без да употребявате думата либераст... :-)
Платон Фъшкиев
Рейтинг: 8 ЛюбопитноДа, но употребих синоним! И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
hamiltonf
Рейтинг: 3985 Неутрално"През 2010 Слави печели званието "Най-добър готвач на японска кухня на Балканите"
"Достъпът до истинска информация вече няма значение, лице което е деморализирано не е способно да оцени истинската информация, за него фактите не означават нищо! Даже да бъде затрупано с информация, с автентични доказателства, с документи, със снимки, ако го заведете насила в СССР и му покажете концентрационен лагер, той ще откаже да повярва на всичко това. Когато военният ботуш го стъпче, едва тогава ще разбере, но не и преди това, това представлява деморализацията!" Юрий Безменов, специалист по съветска пропаганда, дезинформация и подривни дейности, сътрудник на КГБРецептите му, публикувани в "Дневник" също са основно с японско звучене. За каква съвременна българска кухня става дума?!
ilinko
Рейтинг: 844 ВеселоДо коментар [#4] от "Платон Чапаев":
Употребата на синоними предполага една по-ерудирана публика
penetrating
Рейтинг: 5853 НеутралноБраво на човека! Успешно е намерил мястото си под слънцето
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbertbora bora
Рейтинг: 648 ЛюбопитноСъвременна българска кухня" е специален проект в "Дневник", който представя 20 от най-добрите готвачи на България и техни рецепти"
КОЛКО представихте до сега, че да знам до кога да изключа рубриката от полезрението си.?