Агнешко филе, козе сирене и зеленчуци

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (37)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Платон  Фъшкиев
    Платон Фъшкиев
    Рейтинг: 8 Любопитно

    Рецептата е страхотна,но аз съм я пробвал с кучешко месо.

    И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
  2. 2 Профил на DDR
    DDR
    Рейтинг: 640 Неутрално

    Агнешкото свърши, маслините не стигат...😉

    Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
  3. 3 Профил на DDR
    DDR
    Рейтинг: 640 Весело

    До коментар [#1] от "Платон Фъшкиев":

    Лошо няма. Във Валашко (да не се бърка с Влашко) куче да не е на каишка почти няма 😉

    Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
  4. 4 Профил на baba_zozolana
    baba_zozolana
    Рейтинг: 996 Любопитно

    Какво значи "Конфитирйте"? Нещо, свързано с конфитюр? Жу-то вече го проверих в Мрежата и си го изясних.

    I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
  5. 5 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5763 Весело

    Винаги съм харесвал смесването на технологично прецизни правила "...Гответе на 58°C,..." дори ако може на 58,5 например с действия на око "...докато вътрешната температура достигне същите градуси..." защото не си представям термометър, за вътрешна температура на месо във вакуум. :)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  6. 6 Профил на МОЙШЕ  ТОЛКОЗ СУПЕР
    МОЙШЕ ТОЛКОЗ
    Рейтинг: 3342 Весело

    Винаги съм харесвал смесването на технологично прецизни правила "...Гответе на 58°C,..." дори ако може на 58,5 например с действия на око "...докато вътрешната температура достигне същите градуси..." защото не си представям термометър, за вътрешна температура на месо във вакуум. :)
    —цитат от коментар 5 на penetrating


    Евала, уважавам доказалите се педанти. Особено такива които могат да обяснят на лаик като мен как се постига в домашни условия варене баш на 58 градуса, и извън вакуумната опаковка, и в нея. Не че не съм виждал едни термометри които мерят температурата в определена точка след позиционирането на крайчето на "една жица" в нея.

    Което не разбирам е как се поддържа такава температура за 20 мин. Дигам и свалям тенджерата от котлона, следейки двата термометра? Моля рзбирчите да ми обЯснят, ама бавно-за да разбера обяснението.

    Друго което не разбирам в тази рецепта е как прекарвам намачканото козе сирене през финна цедка. Пак, моля разбирачите да ми обяснят.

    Предварително благодаря на всички обясняващи.
    До коментар [#5] от "penetrating":

    THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
  7. 7 Профил на DDR
    DDR
    Рейтинг: 640 Неутрално

    До коментар [#4] от "baba_zozolana":

    Преди едно поколение и бабите са се питали какво е това ”пасирайте”, ”фламбирайте”, ”грил”, ”гарнирайте” , ”бутилирайте”и т.н. пък сега всеки знае какви означава. Така и с ”конфитирайте”, ”мармелирайте”, ”хотирайте”, ”фризнете” и т.н. след 10 тина години ще са нещо нормално.

    Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
  8. 8 Профил на voodoo_child
    voodoo_child
    Рейтинг: 745 Неутрално

    Ауу, днес как без японски продукти?!! Едно водорасло за цяр няма, много пораженческа рецептата :(
    Но, ако се съсредоточим върху така опростеното предложение - какъв резултат дава комбинацията дафинов лист, мента и мащерка къмто агнешко, питам се....? Любопитно е и какъв вкус има хапка агнешко със специфично ароматното козе сирене (с пет вида ядки)!? Ще да е някаква епична битка на мирис и вкус...след която всички участници са паднали безславно на бойното поле. Сал едни пуканки от амарант ще са останали тук таме да се лутат мърцина.
    Всеки път, четейки рубриката, се чудя - какво се цели от натрупването на сума силни подправки в едно ястие. Да е по-богат вкус - няма как, защото се убиват взаимно, а някои от тях изобщо са "противопоказни" за агнешкото. Но, както и да е - важното е като стартирате готвенето да не вземете да сложите обикновена кладница, вместо бейби, ей! 😋

  9. 9 Профил на Fräulein Ursula
    Fräulein Ursula
    Рейтинг: 1029 Любопитно

    Само да попитам нещо. Чушките, които трябва да ги пека на 200 градуса, докато станат за белене, може ли да го пека в чушкопека (оригинален, български, от времето на комунизма) или трябва да купя някакъв друг уред? Притеснявам се, защото устройството няма термометър. Да не прегорят или да останат полусурови?

    Ursula, du bist das allerschönste Mädchen. Ursula, du bist bekannt im ganzen Städtchen. Ursula, und doch muss ich dich heut verlassen, Muss fort, muss in die Fremde ziehn.
  10. 10 Профил на Nil satis nisi optimum
    Nil satis nisi optimum
    Рейтинг: 29 Весело

    До коментар [#6] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

    Което не разбирам е как се поддържа такава температура за 20 мин. Дигам и свалям тенджерата от котлона, следейки двата термометра? Моля рзбирчите да ми обЯснят, ама бавно-за да разбера обяснението. Друго което не разбирам в тази рецепта е как прекарвам намачканото козе сирене през финна цедка. Пак, моля разбирачите да ми обяснят.
    —цитат от коментар 6 на МОЙШЕ ТОЛКОЗ


    На първия въпрос - аз съм си закупил необхадимота оборудване от Масачузетския технологичен институт.
    На втория - с помощта на циклотрн. Не може в съвременна българска кухня да няма ускорител на елементарни частици...

    Україна Переможе! Слава Героям! Слава Україні!
  11. 11 Профил на Fräulein Ursula
    Fräulein Ursula
    Рейтинг: 1029 Неутрално

    До коментар [#7] от "DDR":

    Хем сте прав, хем не сте прав. Как да ви кажа. Аз например, много обичам след като сваря спагетите в солен разтвор на 120 градуса температура и ги изцедя, върху тях да прекарам кравето сиренце през широка цедка, сместа да я конфитюризирам с чеснов сос, след това малко да майонезирам, а накрая да кетчупизирам всичкото това с готов "Болярски сос" от Дерони, който предварително съм закупил от Метро Кеш енд Кери. Получава се прилично и горе долу наяжда. Как да кажа, мъжка работа. Малко по-трудоемко е от традиционните яйца на очи с червен пипер ;)

    Ursula, du bist das allerschönste Mädchen. Ursula, du bist bekannt im ganzen Städtchen. Ursula, und doch muss ich dich heut verlassen, Muss fort, muss in die Fremde ziehn.
  12. 12 Профил на baba_zozolana
    baba_zozolana
    Рейтинг: 996 Весело

    До коментар [#7] от "DDR":

    Хах! Това било "конфитирайте"? Знаех си аз, че има нещо общо с "конфитюр"!

    "Самата дума „конфи“ (confit),произлиза от френския глагол confirе,който в превод означава: приготвям, сготвям. Първоначално този термин се е употребявал в Средновековието за плодове,които са приготвени в захар, откъдето и произлизат думите „конфитюр“ и „конфета“.

    Методът конфитиране е един от най старите способи за консервиране на месо,особено популярен в югозападна Франция.Още от древни времена се използва за запазване на месото,като то се покрива със слой мазнина и това предотвратява достъпа на въздух.

    Ястието „конфи“ става популярно още през XIX век,след появата на интереса към приготвяне и консумиране на гъши дроб.По това време в района Байон,Франция се произвежда много царевица,което създава условия за угояването на птици.При липсата на хладилници,консервирането в собствен сос е начина,по който продуктите да се запазят по дълго.От тогава произлизат и така популярните днес гъши дроб и патешко конфи."
    http://el-simpatico.com/bg/statii/shto-e-to-konfi/

    Чувствам се обогатена. Несъмнено рекламната рубрика спомага за овладяването стъпка по стъпка на чужди езици - кеф ти японски, кеф ти френски... Ей така, с минимални усилия като едното нищо ще станем полиглоти.

    I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
  13. 13 Профил на Халдип Исйолов
    Халдип Исйолов
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Това ми звучи като "Нивото на река Дунав в сантиметри" на френски език...

    Не си заслужава да се напрягаш безплатно.
  14. 14 Профил на МОЙШЕ  ТОЛКОЗ СУПЕР
    МОЙШЕ ТОЛКОЗ
    Рейтинг: 3342 Весело

    Ауу, днес как без японски продукти?!! Едно водорасло за цяр няма, много пораженческа рецептата :(Но, ако се съсредоточим върху така опростеното предложение - какъв резултат дава комбинацията дафинов лист, мента и мащерка къмто агнешко, питам се....? Любопитно е и какъв вкус има хапка агнешко със специфично ароматното козе сирене (с пет вида ядки)!? ...😋
    —цитат от коментар 8 на voodoo_child


    Сега усетих к'о ми липсва в днешната рецепта-ЯПОНСКИ ПРОДУКТИ! МерсиМ че и отвори очите, най сериозно.

    Относно дафиновия лист-той е много подходяща подправка за по тежички месънца. Ментата....е нещо друго. Или я обичаш като подправка, или не. Лично аз я обичам, ама не толкоз като подправка (освен за боб, ама джоджен е по добър) а като съставка на зелена мешана салата. Наред с босилека.

    На балкона в София имах куп саксии/сандъчета рукола, но и поне 2 храста с мента и 6 с босилек. Добавят страхотен вкус на салатата като добавиш в една копанка по десетина току що откъснати голями листа мента и босилек.

    А козето сирене (как минава през ситна цедка след намачкване...така и не разбрах) е супер с контраста си към всяко печено месо. За варено...не съм пробал, та не знам.
    До коментар [#8] от "voodoo_child":

    THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
  15. 15 Профил на МОЙШЕ  ТОЛКОЗ СУПЕР
    МОЙШЕ ТОЛКОЗ
    Рейтинг: 3342 Весело

    До коментар [#7] от "DDR":Хем сте прав, хем не сте прав. Как да ви кажа. Аз например, много обичам след като сваря спагетите в солен разтвор на 120 градуса температура и ги изцедя, върху тях да прекарам кравето сиренце през широка цедка, сместа да я конфитюризирам с чеснов сос, след това малко да майонезирам, а накрая да кетчупизирам всичкото това с готов "Болярски сос" от Дерони, който предварително съм закупил от Метро Кеш енд Кери. Получава се прилично и горе долу наяжда. Как да кажа, мъжка работа. Малко по-трудоемко е от традиционните яйца на очи с червен пипер ;)
    —цитат от коментар 11 на Günther


    Освен кетчупизирането изглежда не зле. Какъв/на каква база е този "Болярски сос" (не съм в България).

    И би ли ми обяснил как "прекарваш краве сирене през широка цедка", моля? Та то идва на буци (+разни малки парчета отчупени от буците). И защо не ползваш класическия подход към (почти) всяка паста: Настъргваш си Пармеджиано Реджиано (за 70-80 кинта кило в България, ОХ БОЛИ ПОРТМОНЕТО), или готов настърган пармезан за до 2 лв/опаковка 40 г, или да си настържеш няк'ъф кашкавал?

    Питам, не се заяждам:)
    До коментар [#11] от "Günther":

    THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
  16. 16 Профил на sin mi
    sin mi
    Рейтинг: 757 Неутрално

    Тази рецепта може да се подобри като заместим агнешкото със свинско или телешко и козето с краве .
    Елементарно !

  17. 17 Профил на Antoaneta PETROVA Ardashes
    Antoaneta PETROVA Ardashes
    Рейтинг: 229 Весело

    До коментар [#6] от "МОЙШЕ ТОЛКОПърво трябва да си купиш от новите колтони на Мюлер тогава ще видиш.Те се включват и изключват когато си поискат, а ако ти трябва определена температура не им се противи,че ще те изостави в сюблимния момент.Успех в приготовлението.

    mihala
  18. 18 Профил на Antoaneta PETROVA Ardashes
    Antoaneta PETROVA Ardashes
    Рейтинг: 229 Весело

    До коментар [#9] от "Günther":

    Във всички случаи трябва да имат дупка,като при бебетата,та да има къде да сложиш термометъра.

    mihala
  19. 19 Профил на Antoaneta PETROVA Ardashes
    Antoaneta PETROVA Ardashes
    Рейтинг: 229 Весело

    До коментар [#7] от "DDR":
    Стига да има след толкова години какво да фризираш - козата или офцата.

    mihala
  20. 20 Профил на wwwtoчkacom
    wwwtoчkacom
    Рейтинг: 206 Неутрално

    Това комай е първата рецепта, която заприличва на храна.

  21. 21 Профил на ART
    ART
    Рейтинг: 229 Неутрално

    Много сложна и неясна му е рецептата на тоя. Остава да намерим черна фъшкия от бяло куче, срана в петък вечер при пълнолуние. Сушим, стриваме и леко посоляваме.

  22. 22 Профил на Митев
    Митев
    Рейтинг: 830 Неутрално

    Заглавието на тая манджа звучи като етикет на бебешко пюре Ганчев. Не съм чел рецептата, но предполагам накрая всичко се смила с пасатор... И в тоя смисъл, след пасатора, общо взето няма значение какво сте турили преди него

  23. 23 Профил на calypso
    calypso
    Рейтинг: 166 Весело

    Имам идея! Я хайде публикувайте всички рецепти от тази книга наведнъж! Хем забавата ще е по-яка, хем по нататък може да се появи по- смислена рубрика!
    А то така, капка по капка- като древно/?/ китайско мъчение!

  24. 24 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5763 Весело

    До коментар [#6] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

    Аз не мога да го обясня и се присъединявам към питането. Освен, ако не е като каната ми за кипване на вода. Тя има циферблат и трябва да посочиш температурата. Жена ми е недоволна, аз също. За улеснение на профани като мен има и раздели - зелен чай, оолонг чай, черен чай, бял чай...
    И какво агнешкото в каната за чай ли да го правя? Не, че не може, но предпочитам чай :)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  25. 25 Профил на Fräulein Ursula
    Fräulein Ursula
    Рейтинг: 1029 Неутрално

    До коментар [#15] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

    Ами... Болярския сос е домати, чушки, гъби, чесън. Не е нещо кой знае какво, но са го докарали на вкус.
    https://shop24.bg/cherveni-sosove/284-bolyarski-sos-deroni-325-3800740042141.html
    Иначе за кравето сиренце (Елена, за 8 - 9 лв килограма според магазина).... Как да кажа, не можах да измисля как се казва "ренде", но да не звучи просташки, затова написах "широка цедка". Идеята е да е на лентички, а не на бучки, за да изглежда по-гурме ;)

    Ursula, du bist das allerschönste Mädchen. Ursula, du bist bekannt im ganzen Städtchen. Ursula, und doch muss ich dich heut verlassen, Muss fort, muss in die Fremde ziehn.
  26. 26 Профил на МОЙШЕ  ТОЛКОЗ СУПЕР
    МОЙШЕ ТОЛКОЗ
    Рейтинг: 3342 Весело

    До коментар [#15] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":Ами... Болярския сос е домати, чушки, гъби, чесън. Не е нещо кой знае какво, но са го докарали на вкус. https://shop24.bg/cherveni-sosove/284-bolyarski-sos-deroni-325-3800740042141.html Иначе за кравето сиренце (Елена, за 8 - 9 лв килограма според магазина).... Как да кажа, не можах да измисля как се казва "ренде", но да не звучи просташки, затова написах "широка цедка". Идеята е да е на лентички, а не на бучки, за да изглежда по-гурме ;)
    —цитат от коментар 25 на Günther


    Благодарско! Сега разбрах к'о значи "прекрване през широка цедка"-то било да го настържеш на ренде! Ехееее, та това е стар патент как да оползотвориш изсъхнало като тебешир сирене в балкантуристките рецепти за шопска салата-стържеш го!

    Да, за паста на бучки не върви, по добре стъргано. 'Талянците правят същото, ама с по сухи и "силни" сирена...кашкавали-Пармеджано Региано, Грана Падана или Пекорино.

    Не познавам този "Болярски сос". От готовите сосове купих веднъж вносен Песто...'ми нулева работа-отваряш бурканчето и слагаш на чинията паста, подходящ за мързеливи, ама моя беше кратно по добър: Два пъти лятото правех по 30+ порции (към 50 гр) с току що откъснат босилек и другите компоненти (тях винаги ги има на пазара), слагах тройно повече чесън от рецептите в нета, и ставаше СУПЕР!
    До коментар [#25] от "Günther":

    ----
    До коментар [#17] от "Antoaneta Ardashes":

    И на теб благодаря: Не бях чат че има ел'котлони държащи поръчана температура от...58.5 градуса Целзиум. Сега вече знам. Ама по нашенско повечето сме на газови котлони от десетки години, та....май няма да ползвам такъв котлон в тази ми реинкарнация, в следващата-може би:)

    THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
  27. 27 Профил на Митев
    Митев
    Рейтинг: 830 Неутрално

    До коментар [#25] от "Günther":

    Гюнтере, болярите са си забърквали болярския сос само с гъби и чесън. Доматите и чушките са внесени в Европа през 16 век (хиляда седемстотин и-найста година), няколко века след изчезването на болярите тъдява ;)
    Може би в таз мрачни векове е останал само болярския род на Дероните :)

  28. 28 Профил на karatista
    karatista
    Рейтинг: 239 Неутрално

    Вместо да пуснат едно видео... иначе агнешко на сувид става готино,

    We Do This NOT Because It Is Easy, But Because We Thought It Would Be Easy!
  29. 29 Профил на Fräulein Ursula
    Fräulein Ursula
    Рейтинг: 1029 Неутрално

    До коментар [#27] от "Митев":

    Е, сега, да не критикуваме хората от Хасково. И тяхното гурме в шише ще развалим. :)
    Но сериозно, никак не е лошо това. Дори става да се яде и като зимна салата, нищо че липсва патладжанчето ;)

    Ursula, du bist das allerschönste Mädchen. Ursula, du bist bekannt im ganzen Städtchen. Ursula, und doch muss ich dich heut verlassen, Muss fort, muss in die Fremde ziehn.
  30. 30 Профил на Митев
    Митев
    Рейтинг: 830 Неутрално

    До коментар [#29] от "Günther":

    Пробвал съм го, разбира се. И на мен ми хареса, ама не ги ползвам тези сосове, щото по принцип избягвам консерви... Тия дни пък не се сдържах и си купих Песто от Лидъл (Песто алла дженовезе) с 38% босилек и скоро след това си купих още едно бурканче... Абе докарват ги някои неща на вкус, признавам

  31. 31 Профил на Митев
    Митев
    Рейтинг: 830 Неутрално

    До коментар [#29] от "Günther":

    Пробвал съм го, разбира се. И на мен ми хареса, ама не ги ползвам тези сосове, щото по принцип избягвам консерви... Тия дни пък не се сдържах и си купих Песто от Лидъл (Песто алла дженовезе) с 38% босилек и скоро след това си купих още едно бурканче... Абе докарват ги някои неща на вкус, признавам

  32. 32 Профил на Халдип Исйолов
    Халдип Исйолов
    Рейтинг: 8 Неутрално

    На снимката с агнешкото филе в чинията освен бейби кладница има и пачи крак.

    Не си заслужава да се напрягаш безплатно.
  33. 33 Профил на hamiltonf
    hamiltonf
    Рейтинг: 3904 Неутрално

    До коментар [#4] от "baba_zozolana":

    Навиваш/въртиш двата края на рулото, докато се пристегне, и излезе въздуха, като конфета, бонбон.

    "Достъпът до истинска информация вече няма значение, лице което е деморализирано не е способно да оцени истинската информация, за него фактите не означават нищо! Даже да бъде затрупано с информация, с автентични доказателства, с документи, със снимки, ако го заведете насила в СССР и му покажете концентрационен лагер, той ще откаже да повярва на всичко това. Когато военният ботуш го стъпче, едва тогава ще разбере, но не и преди това, това представлява деморализацията!" Юрий Безменов, специалист по съветска пропаганда, дезинформация и подривни дейности, сътрудник на КГБ
  34. 34 Профил на Peni Nikol
    Peni Nikol
    Рейтинг: 1682 Неутрално

    Защо ако е слънчогледово олио , а не олио от гроздови семки какво ще се обърка?

    Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.
  35. 35 Профил на Peni Nikol
    Peni Nikol
    Рейтинг: 1682 Неутрално

    Защо ако е слънчогледово олио , а не олио от гроздови семки какво ще се обърка?

    Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.
  36. 36 Профил на princess_x
    princess_x
    Рейтинг: 938 Неутрално

    Може ли някой да ми преведе ",оформете сиренето на канелка"?

  37. 37 Профил на princess_x
    princess_x
    Рейтинг: 938 Неутрално

    Дневник, нямате ли редактор, който да поправи глупости, като "нарязване на слайс"?
    Или трябва да прибавяте един речник към всяка рецепта.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #