Пържен крем от козе сирене

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (14)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Платон  Фъшкиев
    Платон Фъшкиев
    Рейтинг: 8 Любопитно

    Прекрасна рецепта, но тя не може да бъде оценена по достойнство от примитиви като мен.Аз си я приготвям с куче сирене, внос от Виетнам.

    И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
  2. 2 Профил на venciч
    venciч
    Рейтинг: 432 Любопитно

    Един влиза в ресторанта и пита защо няма таратор в менюто, а келнерът му отговаря- Има, но вече се казва "Свеж детокс коктейл с хидратираща краставица и натурален йогурт"!

    I use 🇵🇸 🇹🇷 to wipe my ass
  3. 3 Профил на Лео
    Лео
    Рейтинг: 1141 Неутрално

    Имам нЕкои въпроси - колко гъста е консистенцията на вряща лава?
    Какво означава да вакуумираме на 64%?
    Може ли да използваме нещо друго, вместо машина за опушване?

  4. 4 Профил на wwwtoчkacom
    wwwtoчkacom
    Рейтинг: 206 Неутрално

    Ох, успокоих се. Бях решил, че рубриката "Съвременна българска кухня" е спряна.

  5. 5 Профил на Сергей
    Сергей
    Рейтинг: 688 Весело

    Давам 5 лева на готвача ,за да дойде у дома ,да ми покаже как да си го приготвя в къщни условия

  6. 6 Профил на el cucuy
    el cucuy
    Рейтинг: 8 Неутрално

    272 грама прясно мляко?

  7. 7 Профил на Taiga
    Taiga
    Рейтинг: 1010 Неутрално

    Пастърма от диня ...

    "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
  8. 8 Профил на Head of Medusa
    Head of Medusa
    Рейтинг: 545 Весело

    Smoke and mirrors, Бате, е работата!
    Още един майстор на спорта☺!

  9. 9 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5943 Неутрално

    Явно имат еднакви техники всички :)
    Това мисля, че ще ми хареса и за ядене,не само за гледане.

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  10. 10 Профил на bora bora
    bora bora
    Рейтинг: 659 Весело

    272 г прясно мляко
    100 г козе сирене
    80 г кристална бяла захар
    130 г жълтък
    30 г царевично нишесте брашно
    -------------------
    612 г. : 24 = 25,5 грама едната порция.
    Предположението е вярно, колкото курешка.
    ***
    А иначе всички статиите започват много интересно
    "Пържен крем от козе сирене"/или друга рецепта / Е ПЪЛНОТО ИМЕ НА ТАЗИ АВТОРСКА РЕЦЕПТА на Алекс Иванчев/или друг готвач/

  11. 11 Профил на blondofil
    blondofil
    Рейтинг: 1442 Неутрално

    И най-важното -никакво ядене, само ахкане охкане и селфита. И да оставите пари на готвача да си купи хляб и кренвирши за вечеря.

  12. 12 Профил на Един вампир броди из Европа
    Един вампир броди из Европа
    Рейтинг: 558 Неутрално

    272 грама прясно мляко?
    —цитат от коментар 6 на iliandroid


    Може и 272000 милиграма... приблизително.

    Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
  13. 13 Профил на voodoo_child
    voodoo_child
    Рейтинг: 751 Неутрално

    "2.5 кг диня без семки"
    и от цялото количество - пастърма? Запаси за зимата ли правим?

    Обаче, добре е че рубриката е тук, притесних се да не са я прекратили. Иначе остава да пренесем готините майтапи единствено във Фотогалерията, май.


  14. 14 Профил на sin mi
    sin mi
    Рейтинг: 761 Неутрално

    Имам нЕкои въпроси - колко гъста е консистенцията на вряща лава? Какво означава да вакуумираме на 64%?Може ли да използваме нещо друго, вместо машина за опушване?
    —цитат от коментар 3 на Лео


    Може !
    Ауспух примерно !
    Опушете , но точно 55 минути след регенерация на ДПФ филтъра на колата !
    А, и колата трябва да е от Ловеч , все пак гворим за съвременна Българска кухня !





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #