Рози

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (14)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Платон  Фъшкиев
    Платон Фъшкиев
    Рейтинг: 8 Любопитно

    Ф първия момент си помислих, че става въпрос за Али Алиев(Рози) от Видин! А то било кулинарна рецепта.

    И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
  2. 2 Профил на Kamenarski
    Kamenarski
    Рейтинг: 233 Весело

    Пробвах рИцептата ама не стана както требе. СигОрно щото не турих малдонска сол...

    НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
  3. 3 Профил на Deaddark
    Deaddark
    Рейтинг: 1497 Неутрално

    Нека невежите кулинарно ганьовци да почнат да плюят СЕГА!!!

  4. 4 Профил на Платон  Фъшкиев
    Платон Фъшкиев
    Рейтинг: 8 Любопитно

    Колега, вие как си приготвяте този кулинарен шедьовър?
    Аз заменям листенцата от рози с листа от теменужки, по идея на другарката Елена Костова.
    До коментар [#3] от "Deaddark":

    И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
  5. 5 Профил на De Michelis
    De Michelis
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Вече новата мода( тенденция, тренд - кой как му харесва) е: розите - за манджи, морковите- за гаджетата.
    Разбирай, как си искаш:-)

  6. 6 Профил на hamiltonf
    hamiltonf
    Рейтинг: 3985 Неутрално

    "...за 96 часа на 45˚C"!?


    Много енергоемко, много неекологично!

    "Достъпът до истинска информация вече няма значение, лице което е деморализирано не е способно да оцени истинската информация, за него фактите не означават нищо! Даже да бъде затрупано с информация, с автентични доказателства, с документи, със снимки, ако го заведете насила в СССР и му покажете концентрационен лагер, той ще откаже да повярва на всичко това. Когато военният ботуш го стъпче, едва тогава ще разбере, но не и преди това, това представлява деморализацията!" Юрий Безменов, специалист по съветска пропаганда, дезинформация и подривни дейности, сътрудник на КГБ
  7. 7 Профил на voodoo_child
    voodoo_child
    Рейтинг: 748 Неутрално

    Ооо, да! Децентният, нежен аромат на чесън (левурдата) се комбинира перфектно с активния вкус на розите! У дома винаги слагаме рози на чесъна. Ползваме българска Rosa damascena, като дехидратираме по 93 часа, защото са им по-малки листенцата. Капем по половин капка розово масло и става феноменален див чесън! После миришем на рози, естествено.
    А шефът какъв точно сорт рози препоръчва? Гледам на снимката, че много приличат на култивираните, островръхите, от цветарниците, по 3 лева парчето са сега. Не мога да допусна, че този специалитет е възможен с всякакви рози! Моля за уточнение.

  8. 8 Профил на 👀
    👀
    Рейтинг: 8 Любопитно

    Поуката от новата бьлгарска кухня е, ако добавяте „левурда+розички“ в храната си, то не само чиниите, но и тоалетната ще бъде идеално чиста

  9. 9 Профил на Deaddark
    Deaddark
    Рейтинг: 1497 Неутрално

    До коментар [#4] от "Платон Фъшкиев":

    Невежа, какво да Ви обяснявам - никога не ще достигнете великата изтънченост на многогодишната традиционна българска кулинария. Вие не бихте се справили дори с кракинг на яйца, миксинг на краставици с кисело мляко и вода, бойлинг на пилешки чикън, бейкинг на патато картофи, фрайинг на мийтбол кюфтета, дикорейшън с чери томатос, абе - люскай си ракията с шопската салата.

  10. 10 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5853 Неутрално

    А ако спре тока през тези 96 часа готвене какво правим? Да си вземем ю пи ес?

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  11. 11 Профил на el cucuy
    el cucuy
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Тъкмо имам едни рози в хладилника и се чудих какво да ги правя. Мерси!

  12. 12 Профил на Deaddark
    Deaddark
    Рейтинг: 1497 Неутрално

    До коментар [#10] от "penetrating":

    Юпиес няма да свърши работа, но виж един дизелов генератор в мазето може да се инсталира.

  13. 13 Профил на bora bora
    bora bora
    Рейтинг: 648 Весело

    До коментар [#6] от "hamiltonf":
    "...за 96 часа на 45˚C"!? Много енергоемко, много неекологично!"

    Туй както и да е, ще го преглътнем, но ме ме спират мислите и асоциациите които така добре е описал
    До коментар [#7] от "voodoo_child":
    "Ооо, да! Децентният, нежен аромат на чесън (левурдата) се комбинира перфектно с активния вкус на розите! "

    А ако прибавим и извода на......
    коментар [#8] от "👀":" Поуката от новата бьлгарска кухня е, ако добавяте „левурда+розички“ в храната си, то не само чиниите, но и тоалетната ще бъде идеално чиста"
    ......ще стигнем до заключението на [#9] от "Deaddark":Невежа, какво да Ви обяснявам - никога не ще достигнете великата изтънченост на многогодишната традиционна българска кулинария"..... разбира се отправено към Йонко Дяков.
    - Жив и здрав мастЪре

  14. 14 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5853 Весело

    До коментар [#12] от "Deaddark":

    Точно :)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert




За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация

Още по темата

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #