За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Платон Фъшкиев
Рейтинг: 8 ЛюбопитноФ първия момент си помислих, че става въпрос за Али Алиев(Рози) от Видин! А то било кулинарна рецепта.
И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.Kamenarski
Рейтинг: 233 ВеселоПробвах рИцептата ама не стана както требе. СигОрно щото не турих малдонска сол...
НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!Deaddark
Рейтинг: 1497 НеутралноНека невежите кулинарно ганьовци да почнат да плюят СЕГА!!!
Платон Фъшкиев
Рейтинг: 8 ЛюбопитноКолега, вие как си приготвяте този кулинарен шедьовър?
И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.Аз заменям листенцата от рози с листа от теменужки, по идея на другарката Елена Костова.
До коментар [#3] от "Deaddark":
De Michelis
Рейтинг: 8 НеутралноВече новата мода( тенденция, тренд - кой как му харесва) е: розите - за манджи, морковите- за гаджетата.
Разбирай, как си искаш:-)
hamiltonf
Рейтинг: 3985 Неутрално"...за 96 часа на 45˚C"!?
"Достъпът до истинска информация вече няма значение, лице което е деморализирано не е способно да оцени истинската информация, за него фактите не означават нищо! Даже да бъде затрупано с информация, с автентични доказателства, с документи, със снимки, ако го заведете насила в СССР и му покажете концентрационен лагер, той ще откаже да повярва на всичко това. Когато военният ботуш го стъпче, едва тогава ще разбере, но не и преди това, това представлява деморализацията!" Юрий Безменов, специалист по съветска пропаганда, дезинформация и подривни дейности, сътрудник на КГБМного енергоемко, много неекологично!
voodoo_child
Рейтинг: 748 НеутралноОоо, да! Децентният, нежен аромат на чесън (левурдата) се комбинира перфектно с активния вкус на розите! У дома винаги слагаме рози на чесъна. Ползваме българска Rosa damascena, като дехидратираме по 93 часа, защото са им по-малки листенцата. Капем по половин капка розово масло и става феноменален див чесън! После миришем на рози, естествено.
А шефът какъв точно сорт рози препоръчва? Гледам на снимката, че много приличат на култивираните, островръхите, от цветарниците, по 3 лева парчето са сега. Не мога да допусна, че този специалитет е възможен с всякакви рози! Моля за уточнение.
👀
Рейтинг: 8 ЛюбопитноПоуката от новата бьлгарска кухня е, ако добавяте „левурда+розички“ в храната си, то не само чиниите, но и тоалетната ще бъде идеално чиста
Deaddark
Рейтинг: 1497 НеутралноДо коментар [#4] от "Платон Фъшкиев":
Невежа, какво да Ви обяснявам - никога не ще достигнете великата изтънченост на многогодишната традиционна българска кулинария. Вие не бихте се справили дори с кракинг на яйца, миксинг на краставици с кисело мляко и вода, бойлинг на пилешки чикън, бейкинг на патато картофи, фрайинг на мийтбол кюфтета, дикорейшън с чери томатос, абе - люскай си ракията с шопската салата.
penetrating
Рейтинг: 5853 НеутралноА ако спре тока през тези 96 часа готвене какво правим? Да си вземем ю пи ес?
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbertel cucuy
Рейтинг: 8 НеутралноТъкмо имам едни рози в хладилника и се чудих какво да ги правя. Мерси!
Deaddark
Рейтинг: 1497 НеутралноДо коментар [#10] от "penetrating":
Юпиес няма да свърши работа, но виж един дизелов генератор в мазето може да се инсталира.
bora bora
Рейтинг: 648 ВеселоДо коментар [#6] от "hamiltonf":
"...за 96 часа на 45˚C"!? Много енергоемко, много неекологично!"
Туй както и да е, ще го преглътнем, но ме ме спират мислите и асоциациите които така добре е описал
До коментар [#7] от "voodoo_child":
"Ооо, да! Децентният, нежен аромат на чесън (левурдата) се комбинира перфектно с активния вкус на розите! "
А ако прибавим и извода на......
коментар [#8] от "👀":" Поуката от новата бьлгарска кухня е, ако добавяте „левурда+розички“ в храната си, то не само чиниите, но и тоалетната ще бъде идеално чиста"
......ще стигнем до заключението на [#9] от "Deaddark":Невежа, какво да Ви обяснявам - никога не ще достигнете великата изтънченост на многогодишната традиционна българска кулинария"..... разбира се отправено към Йонко Дяков.
- Жив и здрав мастЪре
penetrating
Рейтинг: 5853 ВеселоДо коментар [#12] от "Deaddark":
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David HilbertТочно :)