За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Stan Todorov
Рейтинг: 221 Неутрално"Излейте върху силиконово килимче...."
А върху персийски килим мога ли да го излея че нямаме силиконов? И после като в Индия сяда семейството върху килима в кръг и яде с пръсти от излятото.
De Michelis
Рейтинг: 8 НеутралноАмииииииииииииии.....
От вуле се сещам за един куп "рецепти" със сирене, които не са толкова "произведения на кулинарното изкуство", но стават за ядене, и дори са вкусни:
- сирене с домати,
- сирене с краставици,
- сирене с чушки,
-сирене с пресен чесън,
-сирене със зелен лук,
- сирене с грозде,
-сирене с диня,
-сирене с пъпеш....
Майстори-готвачите* да си ядат "буламачите".
*Майстор готвач значи шеф( за по-младите читатели, да не се чудят).
:-)
De Michelis
Рейтинг: 8 НеутралноДо коментар [#2] от "De Michelis":
*воле е правилно
De Michelis
Рейтинг: 8 НеутралноДо коментар [#1] от "Stan Todorov":
Ти си добре, поне имаш персийско килимче, ами аз, като няма тъмнозелена тавичка?
Ни плоска, ни релефна:-)
karatista
Рейтинг: 239 НеутралноТова по-мяза вече. Обаче сувид яйцата лично аз ги предпочитам между 63 и 68 градуса.
We Do This NOT Because It Is Easy, But Because We Thought It Would Be Easy!Kamenarski
Рейтинг: 221 ВеселоЯзък, свърши ми доматената вода, ма некой ако знае как да си я приготвя - да казва!
НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!De Michelis
Рейтинг: 8 НеутралноДо коментар [#6] от "Kamenarski":
Това е водата, с която поливаш доматите.
Познаваме още краставичена вода, пиперена вода зелева вода, марулева вода, морковена вода, и много други.
:-)
Надежда
Рейтинг: 1550 НеутралноЧийзкейк с чери домати и грахови кълнове...
Много сложни са рецептите и съответно много скъпи, готвачите взимат поне по 5 000лв., това прави надница от 240 лв.. Тези рецепти горе отнемат ден, смятайте колко е само труда. Парче чийзкейк, трябва да е 15 лв.
Ако, наистина може да му вземе тези пари, браво.
wwwtoчkacom
Рейтинг: 206 НеутралноМайсторите-готвачи дали четат коментарите?
Надежда
Рейтинг: 1550 НеутралноЯйцето с черупката гответе 30 минути на 73˚C. След това шокирайте в лед, за да прекъснете готвенето. Обелете внимателно и отстранете белтъка от жълтъка (той трябва да е съвсем леко сготвен). Овкусете със сол и червен пипер.
------------------------------------------------------------
Нищо чудно варенето на едно яйце, да Ви излезе 5лв., примерно.
Не знам, колко струват професионалните уреди, които мерят точната температура. И кому е нужно това???
stanimirkou
Рейтинг: 46 НеутралноОх Боже!
sin mi
Рейтинг: 753 НеутралноХубаво , ама не се трогнахте от препоръката ми да покажете шкембето на автора !
На снимката с Виктор Ангелов има двама готвача , кой от двамата е въпросният ????
Kamenarski
Рейтинг: 221 ВеселоПробвах, ма тя попива в земята... НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
sin mi
Рейтинг: 753 ВеселоСдобиването с доматена вода по принцип е тайна , ама айде от мен да мине !
Внимавайте !
Намирате няколко добре узрели домата , расли на южен склон за да са с добре развити потни жлези !
Поставяте ги в Термомикса ( или Термофора ) на температура подходяща за потене .
Ако не се потят , пускате кокошките да ги гонят , ще се изпотят няма къде да идат .
Събирате образуваната пот и готвите !
Ако нямате кокошки , термомикс или е зима и кокошките Ви спят , можете да използвате най обикновена инфрачервена сауна !
Ако пък притежавате и ледена стая , можете да приготвите яйцето по съвсем хуманен начин - първо в сауната , после шоково в ледената стая .
Внимание : не позволявайте на кокошките да гонят доматите към ледената стая ....по обясними причини !
De Michelis
Рейтинг: 8 НеутралноДо коментар [#13] от "Kamenarski":
Пас, няма други идеи:-)
А, не, имам:
една чаша вода, една супена лъжица доматен сок.
Може да стане:-)
De Michelis
Рейтинг: 8 НеутралноДо коментар [#14] от "stenlyaka":
Тц, Ти си много сложен:-)
EU Fighter
Рейтинг: 91 НеутралноХахахахх
United in diversitypenetrating
Рейтинг: 5592 НеутралноШеф'с ми харесва, но не и рецептата :)
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert