Шоколадови бонбони, каквито другите не правят

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (22)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на petrapetra
    petrapetra
    Рейтинг: 1078 Неутрално

    В същност се връщаме в тридесетте години на миналия век, когато с българските майстори на шоколада са били ненадминати в Европа.
    После дошли комунистите и ....

  2. 2 Профил на deaf
    deaf
    Рейтинг: 2161 Неутрално

    FEVE означава зърно,а не какао. За да стане какао трябва да се напише така feve de cacao.

    Иначе,браво за предприемчивостта.

  3. 3
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  4. 4 Профил на Ema
    Ema
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Подариха ни за Коледа. Интересни вкусове, много добър дизайн. Впечатлена съм

  5. 5 Профил на deymus СУПЕР
    deymus
    Рейтинг: 247 Неутрално

    Някой беше донесъл в офиса, не ги бях чувал преди това, но ми харесаха.
    Опитах няколко различни, нямах разочарование.

  6. 6 Профил на bludniq_sin
    bludniq_sin
    Рейтинг: 745 Неутрално

    Пробвал съм ги. С малки изключения не са особено вкусни. Доста екстравагантни експерименти правят и са интересни да се пробват веднъж но не бих повторил.

    Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
  7. 7 Профил на Ала-бала с Президента
    Ала-бала с Президента
    Рейтинг: 726 Весело

    " Някои хора си помислиха, че е маркетингов трик, но не беше. "
    Дария

    Тази статия вече е :-)

    Чехов е Толстой, а Братя Карамазови са Три Сестри!
  8. 8 Профил на Ала-бала с Президента
    Ала-бала с Президента
    Рейтинг: 726 Весело

    Противно на затвърденото мнение, че таванът на качеството, когато става дума за шоколадови изделия, е във Франция, Белгия или Швейцария...

    Явно в Овча Купел са свалили тавана и карат кабиолет, но са написали името на бонбонките на френски, за всеки случай... ХА-ХА

    Чехов е Толстой, а Братя Карамазови са Три Сестри!
  9. 9
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  10. 10 Профил на Ала-бала с Президента
    Ала-бала с Президента
    Рейтинг: 726 Весело

    В същност се връщаме в тридесетте години на миналия век, когато с българските майстори на шоколада са били ненадминати в Европа.После дошли комунистите и ....
    —цитат от коментар 1 на petrapetra


    Точно така е било, тогава в Белгия и Швейцария са правили само пестил и бяло сладко :-)

    Чехов е Толстой, а Братя Карамазови са Три Сестри!
  11. 11 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5512 Неутрално

    Браво! Винаги съм харесвал бутиков шоколад. Вътря 170 до едно градче във Франция за да си купя от техния. Тамошния собственик много ми напомня на историята на двамата :)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  12. 12
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  13. Браво

    МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА
  14. 14 Профил на Галя Станчева
    Галя Станчева
    Рейтинг: 861 Неутрално

    "В България има много сериозен проблем с качеството", заключава той. Дава за пример опаковката на шоколада, която се разлепва, което от производителя било обяснено с по-ниската температура, при която се държи, удивен е Павел. Обяснява че това е равносилно на разлепване на опаковката по трасето между магазина и автомобила през зимата. Само защото е ползвано евтино лепило."

    Проблем с качеството има - във всяка фирма в България. :((((( Само с рева за по - високи заплати няма никакъв проблем. Защото животът бил скъп :(((((((((( Ми работи качествено и ще имаш добро заплащане и хубав живот.

  15. 15
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  16. 16 Профил на bramasole СУПЕР
    bramasole
    Рейтинг: 2277 Неутрално

    Пробвала съм шоколада със солен карамел - много вкусен!:)
    Разглеждала съм различни картонени кутии/ръкави, те наистина впечатляват с естетския си дизайн и с качественото полиграфическо изпълнение. Предполагам, че заявките за тях не са с голям тираж, а това води до оскъпяването на кутиите, но си струва, щом целта е крайният продукт да е качествен и премислен/реализиран до най-малкия детайл.
    Желая им успех!

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р
  17. 17 Профил на bellend
    bellend
    Рейтинг: 312 Неутрално

    Интересно, при възможност ще пробвам през 2024. Цените им са равни или по-високи от тези на Du Rhône, Teuscher, Läderach, а някои от комбинациите звучат малко шокиращо.

  18. 18 Профил на Един вампир броди из Европа
    Един вампир броди из Европа
    Рейтинг: 508 Неутрално

    Хубо сте решили да слагате реклама, но защо няма линкче, адресче?

    Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
  19. 19 Профил на Един вампир броди из Европа
    Един вампир броди из Европа
    Рейтинг: 508 Неутрално

    Всъщност ето:

    https://lafeve.shop

    След внимателен прочит ми се струва, че ще си остана с нещо по-простичко и по-достъпничко: водещият шоколатиер в Белгия

    https://eu.marcolini.com/en/

    Българите не блестим с чувство за мярка.

    Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
  20. 20 Профил на Ivo
    Ivo
    Рейтинг: 595 Неутрално

    Най-хубавите шоколадови бонбони в света са Черноморец! Нито Mozart, нито Godiva, нито Leonidas, нито Lindt, нито Milka могат да им се опрат! Ако ги правеха и в луксозни опаковки и дизайн, швейцарците щяха да нагъват само Черноморец!

    Не на глобалистите и глобуса! Make Earth Flat Again!
  21. 21
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  22. 22 Профил на polar95
    polar95
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Цялата е статия е интересен PR формат. Самото заглавие е нелепо "шоколадовите бонбони, каквито другите не правят"?! Ами други има, други бонбони правят - Познавам поне трима души майстори на шоколад в България, които са светлинни години пред въпросните Копирачи. Статия пълна с ненужни фактологии - "колко хиляди", "колко тона", "колко грама", "колко през зимата ", "колко през лятото", въобще ако чете човек, ще помисли, че западните шоколатиери са абсолютни глупаци, защото не са дошли да продават на фирмите в България. А колко са велики само тези с "бонбоните, които другите не правят", всъщност Уж е много супер точно всичко, а цялото материалче прилича на комерсиален кризисен PR. Ще се постарая да подскажа на авторите, имената на Истински Добрите правачи на ръчен шоколад в България.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #