За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
zakkwylde
Рейтинг: 609 НеутралноГосподинът да погледне и реномираните италиански и хърватски производители, много от които удрят в земята испанските.
000000000000000000000000bqu2530613336230648200
Рейтинг: 196 ВеселоДо коментар [#1] от "zakkwylde":
Това е най-голямята глупост, която някой мож изтърси
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2839 НеутралноДо коментар [#2] от "bqu2530613336230648200":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Познавам хора за които най-добри са португалските зехтини.
kalimanata
Рейтинг: 533 НеутралноИзбора на зехтин е въпрос на вкус! Различните държави производители отглеждат различни сортове маслини от където идва и разликата във вкуса, цвета и т. н. Така че избора на зехтин е на всеки според вкуса. Иначе "разбирачите" се хвалят колко хубав зехтин си взимат за 15лв/л, такова нещо не съществува!
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2839 НеутралноДо коментар [#4] от "kalimanata":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Доколкото знам цветът и вкусът зависят от степента на зрялост и от метода на ферментация на маслините.
deaf
Рейтинг: 2211 НеутралноДо коментар [#5] от "КМЕТ В СЯНКА":
До коментар [#4] от "kalimanata":
Истинският зехтин е силно горчив и тръпчив. Затова се налага да се слагат добавки,които да омекотят вкуса му.
Иначе,сок от маслини – НЕ.
kalimanata
Рейтинг: 533 НеутралноДо коментар [#6] от "deaf":
За пръв път чувам за добавки, би ли споделил какви?
deaf
Рейтинг: 2211 НеутралноДо коментар [#7] от "kalimanata":
Някои слагат билки (розмарин,дафинов лист...)други бял или черен пипер,трети слънчогледово олио. Тези добавки изобщо не се усещат от небцето,но омекотяват вкуса на зехтина.
kalimanata
Рейтинг: 533 НеутралноДо коментар [#8] от "deaf":
Пълни глупости! Зехтин с добавено слънчогледово олио е зехтин само според тене! А подправките се слагат за вкус!
kalimanata
Рейтинг: 533 НеутралноДо коментар [#5] от "КМЕТ В СЯНКА":
Ферментират се цели маслини за консервация! При направата на зехтин не се използва метода на ферментация!
hamiltonf
Рейтинг: 3823 НеутралноДо коментар [#6] от "deaf":
"Достъпът до истинска информация вече няма значение, лице което е деморализирано не е способно да оцени истинската информация, за него фактите не означават нищо! Даже да бъде затрупано с информация, с автентични доказателства, с документи, със снимки, ако го заведете насила в СССР и му покажете концентрационен лагер, той ще откаже да повярва на всичко това. Когато военният ботуш го стъпче, едва тогава ще разбере, но не и преди това, това представлява деморализацията!" Юрий Безменов, специалист по съветска пропаганда, дезинформация и подривни дейности, сътрудник на КГБГлупости! НИщо не се добавя, нищичко, а най-добрите зехтини трябва да са изстискани до 3 часа от набирането им! Бил съм в над 8 фабрики в Испания.
hamiltonf
Рейтинг: 3823 ВеселоДо коментар [#2] от "bqu2530613336230648200":
"Достъпът до истинска информация вече няма значение, лице което е деморализирано не е способно да оцени истинската информация, за него фактите не означават нищо! Даже да бъде затрупано с информация, с автентични доказателства, с документи, със снимки, ако го заведете насила в СССР и му покажете концентрационен лагер, той ще откаже да повярва на всичко това. Когато военният ботуш го стъпче, едва тогава ще разбере, но не и преди това, това представлява деморализацията!" Юрий Безменов, специалист по съветска пропаганда, дезинформация и подривни дейности, сътрудник на КГБПрав си, испанските зехтини са на една страна, всички други, без турския боклук - на друга! И проверете световните класации за зехтин за която и година искате, и кажете какво виждате?!
john trivolta
Рейтинг: 885 НеутралноВкусът зависи и от реколтата. Има ли качествена и изобилна реколта, зехтинът е чист, като малцовото уиски. Няма ли, еврозехтинът започват да го смесват с африкански и какъвто намерят. Намалее ли и африканският, започват със слънчогледовото олио.
"Езикът е за една култура или общество това, което са парите за една икономика; ерозията на първото води до разпадане на второто." Питър БауърЕто ви актуална класация на зехтините (екстра-върджин), там номер едно е наистина испански:
h ttps://oliveoilranking.org/?utm_source=boo_hero
hamiltonf
Рейтинг: 3823 ВеселоМежду другото, който ходи към Севиля, да се обади, ще му препоръчам да отиде на едно място - домът на зехтина, вътре са само най-доброто от най-доброто в света, актуалните предпоследен, последен и бъдещ най-добър зехтин в света, лично познавам собственичката, ако няма много клиенти и знаете горе-долу испански, с удоволствие ще ви разкаже шнтересни неща.
"Достъпът до истинска информация вече няма значение, лице което е деморализирано не е способно да оцени истинската информация, за него фактите не означават нищо! Даже да бъде затрупано с информация, с автентични доказателства, с документи, със снимки, ако го заведете насила в СССР и му покажете концентрационен лагер, той ще откаже да повярва на всичко това. Когато военният ботуш го стъпче, едва тогава ще разбере, но не и преди това, това представлява деморализацията!" Юрий Безменов, специалист по съветска пропаганда, дезинформация и подривни дейности, сътрудник на КГБklecho
Рейтинг: 705 НеутралноДо коментар [#13] от "john trivolta":
Тия, ще да са участници в олимпийските игри за зехтин. В супера такива няма.
По отношение цена-качество Испания е много пред всички останали. По произведени количества, също.
klecho
Рейтинг: 705 ВеселоМоже би трябва да купуваме повече американски зехтин, да пооправим търговския баланс.
Юруш, народе, на маслините!
irl471142598
Рейтинг: 3153 НеутралноСкромен съвет : ползвайте студено пресован зехтин, с ниска киселинност /ако изобщо е записана/ , готвене при възможно ниски температури...
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 НеутралноНе знаех че и в Хърватия произвеждали зехтин, па и за износ. Е, винаги има какво ново да се научи. THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
Костадин Иванов
Рейтинг: 3545 Весело" зехтинът, наричан в началото на миналия век дървено масло"
ЕретикХе, и аз научих какво било дървено масло, за което съм чел по книгите.
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 Весело😀Е, твойто име го има на Шипка, ти познаваш и българи с по скъпи яхти от путлеровата, и на собственикът на Лидъл акъл си давал, И НА Софиянски също, и теП те знае пол'вин България-в твойте влажни фантазии, 'га си масажираш...к'ото си масажираш, преди да изсмучеш от пръста си поредната лъжа😀
Да ти припомня ли, забраванко😀? На, чети:
1--21- *****Познаван хора у нас с по-скъпи яхти.(ОТ путлерската)-Коментар 1 в темата https://www.dnevnik.bg/sviat/2023/08/23/4520815_ekiput_na_navalni_posred_voina_za_iahtata_na_putin/comments
-----
1--6-МОЕТО име го има на Шипка-к 9 в темата https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2024/09/06/4672066_bulgariia_otbeliazva_139_godini_ot_suedinenieto/comments?ref=id
----------------------
1—6- 1- Горното твърдение не е еднократно (напоркал се човека и исплякал глЮпост), а ПОВТАРЯЩО СЕ през седмица две! Последният път до 20.03.25:
****1--6-МОЕТО име го има на Шипка-к 9 в темата https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2024/09/06/4672066_bulgariia_otbeliazva_139_godini_ot_suedinenieto/comments?ref=id
1—6- 1- Горното твърдение не е еднократно (напоркал се човека и исплякал глЮпост), а ПОВТАРЯЩО СЕ през седмица две! Последният път до 20.03.25:
***😀😀😀„Мен ме познава "половин" България и както еврейчето напомня името ми го има на Шипка“. Коментар 61 в темата https://www.dnevnik.bg/sviat/2025/03/19/4758477_es_ogranichava_vnosa_na_stomana_zaradi_bolezneniia/comments?ref=id #comment-67
----------------
😀😀😀САМО ПОЛ'ВИН България ли ва...фантазьорчо😀? THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 ВеселоНИЩО не знаеш, и написаното в кратка статия НЕ СИ СПОСОБЕН да разбЕреш и запомниш-това е е вино да се прави след ФЕРМЕНТЦИЯ на грозде. Пише го в статията-ФЕРМЕНТАЦИЯ=ЛЬОШО! THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 ВеселоКорекция!
THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!Това "...............-това е е вино да се прави "
да се чете "..-това НЕ е вино да се прави
Lee Gier
Рейтинг: 2456 НеутралноЗа всеки влак си има пътници. На вкус и цвет, товариш нет.
Нямам време за подлости - с много други неща съм зает.
Lee Gier
Рейтинг: 2456 ВеселоНад 8 фабрики =на 9 фабрики, нали? Що не кажеш "бил съм в под 10 фабрики" ?Ще си новатор, доста качествени литературовъди ще ти завидят на творческият подход. Нямам време за подлости - с много други неща съм зает.
danvan
Рейтинг: 7244 НеутралноХубаво несхто е зехтина, особено студено пресования.
Мутрите от 90-те поеха открито държавата, а ние ги последвахме. Sapienti SatМОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 НеутралноНе знам дали на български "зехтин" означава САМО което на италианско'чужденечески е "екстра'върджин олив ойл, фирст продукт оф колд'прессед оливс".
Щото в Италия (вероятно и в други държави) ВСИЧКО останало се нарича "Помас" (Ромасе).
Чат пат купувах И ТАКЪВ като бях в София (за леко запържване или за заливане на любимата ми инстант'салата-кисело зеле поръсено с червен пипер).
Веднъж куснах един такъв Помас-СТРАХОТЕН ВКУС....НЕОПИСУЕМ! Веднага отидох в Била да търся същата бутилка-НЕМА! И така и не го видах повече-вероятно сбъркана пратка-кой облажил-облажил! THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2839 НеутралноМошко, пак ли си го търсиш престъпнико от ранните години?
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2839 НеутралноДо коментар [#19] от "Костадин Иванов":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Пише го и в Под игото.
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2839 Неутрално21
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Геройче, наистина ти е много трудно разбирането.
Псал съм за видовете маслини а не за видовите зехтини.
Жалка история.
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2839 ВеселоДо коментар [#24] от "Lee Gier":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Защото е грандоман и авер на мошето.
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 Весело😀 Не свикна ли вече че ВСЕКИ ПЪТ като демонстрираш "многоумието ти"-аз те сритвам😀?
И щом вече ми адресираш коментар-ДВА ВЪПРОСА:
1. ЗАЩО ЛЪЖЕШЕ (многократно) че ТВОЙТО име го имало на Шипка, пък то било на някой друг?
2. ЗАЩО ЛЪЖЕШ че "Мен ме познава половин България...":
========
„Мен ме познава "половин" България и както еврейчето напомня името ми го има на Шипка“.
Коментар 61 в темата https://www.dnevnik.bg/sviat/2025/03/19/4758477_es_ogranichava_vnosa_na_stomana_zaradi_bolezneniia/comments?ref=id #comment-67
1--7-Бил съм национален състезател, и сега съм доста натрениран-заплаха-к 121+128 в темата https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2024/08/23/4666722_vuzrastnite_i_uiazvimite_biagat_ot_ruskoto_nastuplenie/comments #forumPost
THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 ВеселоЗАБРАВАНКО! ПАК ли забрави? Виж по горе-"Калиманата" пише ЗА ЗЕХТИН (продукт от ПРЕСНИ маслини-НЕ ФЕРМЕНТИРАЛИ) в коментар 4.
Ти му отговаряш в коментар 5:
-------
До коментар [#4] от "kalimanata":
Доколкото знам цветът и вкусът зависят от степента на зрялост и от метода на ферментация на маслините.
------------------- THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 ВеселоАйде бе😀 Пък аз си помислих щото от неговите кошмари си се събудил тази заран в 4, и си му посветил първият си коментар😀
П.С. Кога закриха Гуантанамо, че нещо не си спомням😀:
==================
1--27-04- Закриха Гуантанамо -Коментар 37 в темата https://www.dnevnik.bg/sviat/2023/10/14/4539661_izrael_obiavi_che_e_bil_ubit_zapodozrian_v/comments
THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 Весело😀ПАК си се чесал, и споделяш изсмуканото от пръста си тук, СМЕШНИК ОКАЯН😀!
Я ПАК раздуй колко си "велик" (последният ти "бисер"):
=============
Присъствал съм на някои разговори с чужденци, в т.ч. и политици, дипломати, финансисти ,търговци , енергетици и други.
=======================
Коментар 47 в темата https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2025/08/09/4817457_zelenski_othvurli_ideiata_ukraina_da_otstupi_teritorii/comments?ref=id #comment-85
THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 Весело😀 Клеветниче ОКАЯНО, да ти сумирам в кратце мойто МНОГОБРОЙНИ отговори на това:
1. Ако имаше 1 % истина в твойте клевети-ОТ ГОДИНИ би подал сигнал към властите.
2. Ама ти е ясно ЧЕ ЛЪЖЕШ, и за туй само в този форум лееш помия. А не подаваш сигнал до властите КОЕТО Е ТВОЕ ГРАЖДАНСКО ЗАДЪЛЖЕНИЕ! THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2839 НеутралноХайде, не се страхувай толкова.
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2839 Неутрално2. Та...на този покрив правихме най различни ...маймунджилъци-маршировки като бъдещи кашици, групов "туист" и т.н.. Ритуалното изгаряне на дневника СЛЕД началото на третия триместър беше едно от тях.
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!3. От Киров ме изключиха в ТРЕТИ курс и ме преместиха в ГОрна Оряховица САМО до края на годината, щото с още един съученик пребихме един даскал'САДИСТ който почна да ни бие щото пушехме в кенефа!
Е, от Славия ме изключиха ДО ЖИВОТ от трениращите САМБО, щото (официално) не можело спортисти да прилагат уменията си срещу НЕ'спортисти😀 Нищо че САМБО е "САМоотбрана Без Оръжие". Неофициално-всички ми стискаха ръце и потупваха по рамото щото доказах на практика к'о може да направи и бледен юноша-новак със САМБО.
МОЙШЕ ТОЛКОЗ
Рейтинг: 3291 ВеселоДо коментар [#40] от "КМЕТ В СЯНКА":
THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! ***** ************************************************************************************************************************************************************************************ ****-П.С. -"КРАТКИЯТ" СПИСЪК С ЛЪЖИТЕ НА ФОРУМНИЯ ТОП'ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК- В КОМЕНТАР № 1 В ТЕМАТА https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2024/04/03/4609231_otkrivaneto_na_festivala_one_dance_shte_postavi_fokus/comments#comment-1 **************************************************************************************************************************************************** ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ С НАПИТКА В РЪКАТА!!!😀 Ти с'я к'во😀 Реклама ли ми правиш що за палавник съм бил в нЪ рЪ бЪ'то, за разлика от един....нищо и никакъв коНсомолчо като теП-'дето баба и дядо са го отраснали😀
И който ТАКА СЕ Е КОМПЛЕКСИРАЛ та днес иСпляка следното:
=============
=============
Присъствал съм на някои разговори с чужденци, в т.ч. и политици, дипломати, финансисти ,търговци , енергетици и други.
=======================
Коментар 47 в темата https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2025/08/09/4817457_zelenski_othvurli_ideiata_ukraina_da_otstupi_teritorii/comments?ref=id #comment-85
Роси
Рейтинг: 5672 НеутралноНе можах да свикна с вкуса на зехтина. За салата предпочитам сусамово масло.
bramasole
Рейтинг: 2362 НеутралноДо коментар [#18] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рСпоред съвсем "прясната" статия за хърватския зехтин той е качествен и скъп заради изцяло ръчното му бране и производство.
https://dbr.bg/zasto-zehtinat-v-harvatia-e-nai-skap -
bramasole
Рейтинг: 2362 НеутралноДо коментар [#43] от "bramasole":
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рЩе пробвам още веднъж, съжалявам
https://dbr.bg/zasto-zehtinat-v-harvatia-e-nai-skap -
penetrating
Рейтинг: 5672 ВеселоДо коментар [#43] от "bramasole":
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David HilbertДо коментар [#44] от "bramasole":
Да опитам аз :)
https://dbr.bg/zasto-zehtinat-v-harvatia-e-nai-skap -
Според мен е бизнес трик на хърватите. За мен най-добрият зехтин е италианския, а там е пълно с бутикови зехтини (като хърватските), произведени от малки производители на цената на качествена и скъпа бутилка отлежало вино. И дегустирането напомня дегустацията на вино :)
Между другото, за разлика от виното, зехтинът не трябва да отлежава. 12 месеца е най-доброто му качество и всичко след 24 месеца е зле.
penetrating
Рейтинг: 5672 ВеселоДо коментар [#43] от "bramasole":
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David HilbertВидях къде е проблемът. Минусът е извън линка (хитро за да не се реферират от другаде) :)
Просто след като кликнете на линка, в адреса добавете един минус накрая и готово :)
vankata1
Рейтинг: 683 ЛюбопитноМойше, то и маргаринът може да има страхотен вкус и аромат, само че е менте и е вреден!
Ще ти отговоря с цитат от статията за зехтина в Хърватия, която №43 и №45 оредлагат по-горе:
"На пазара има много рафинирано маслиново масло, което се извлича от отпадъка след основната преса – много ниско качество, дори опасно за здравето, според Грос. При рафинирането често се използва хексан, канцерогенно вещество, което не се премахва напълно."
bramasole
Рейтинг: 2362 НеутралноДо коментар [#45] от "penetrating":
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рДо коментар [#46] от "penetrating":
Благодаря за помощта. Коментарите Ви са още едно доказателство, че жокерът "Помощ от приятел" винаги е ефективен. :)
Изцяло подкрепям мнението Ви за италианския зехтин, но прочетох думите на Мойше, че не е знаел за хърватския.
Приятели ни носят от Крит по 1 - 2 бутилки домашен зехтин, много вкусен също.
penetrating
Рейтинг: 5672 НеутралноДо коментар [#48] от "bramasole":
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David HilbertКачествения домашен, нерафиниран (зеленикаво мътен) и пресен е страхотен. Винаги когато мога си купувам. Впрочем добрите зехтини изискват да се приготвят само от едно място и сорт маслини. Никакви блендове. Това се спазва много трудно от промишлените зехтини.
Колкото до хърватските, имат много новозасадени горички предимно в полуостров Истрия (до 1945 е италиански), но мен ме впечатли едно хиляда годишно маслинено дърво на остров Голям Бриюн (“похърватено” от Бриони) където в началото на 20 век е била изградена лятната резиденция на един богаташ, а след 1945 става затворена резиденция на Тито. Хърватинът, който ме разходи каза, че всяка година от него правят 20 литра зехтин. Препоръчвам да се посети, много е красиво и поучително. Там е зоопарка, в който още живеят някои от подарените на Тито животни (един слон от Индия, например).