За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Още по темата
Още от Истории на деня

Специален проект за BIODERMA
Видеокаст "Майки & дъщери": Дизайн в две посоки: Антония Димова и Ева Кирязова (епизод 2)

Специален проект за BIODERMA
1gmbh1
Рейтинг: 157 НеутралноКласика...
Горчицата и краставичките са задължителни, както и 30-50 мл коняк от категория ХО или арманяк от бутилките показани на снимките в предишната статия.
Става и с леко запечен хлаб в краве масло като за турнедо.
penetrating
Рейтинг: 5512 НеутралноДойдохме си на думата :)
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David HilbertStanko
Рейтинг: 217 НеутралноИндийско орехче в пастет е някаква перверзия.
EU defender
Рейтинг: 838 НеутралноМожеш да му сложиш чубричка.... The best way to predict the future is to invent it.
ВаняХр
Рейтинг: 785 НеутралноНа мен ми звуи интересно.
Вонин
Рейтинг: 112 ЛюбопитноА с кво се пие този пастет?
Аз не съм лош - просто съм ПРОЗОРЛИВ! ЕВРОПО, събуди се! https://www.youtube.com/watch?v=_rVSwXloXoM https://www.youtube.com/watch?v=Sp_LA2qE4aMШампанско?
Jordan Dimitrov
Рейтинг: 322 НеутралноФренски пастет от франсе...
Xumpomo name
Рейтинг: 531 Веселоселски пастет се прави като градски пастет с добавена глава чесън и вместо коняк - ракия
Birds of a feather flock together.deymus
Рейтинг: 247 НеутралноМайкоу вкусотия!!!!
buchermucher
Рейтинг: 470 НеутралноЗа да стане по селски тая хубава каймица може да се пръжне в малко свинска масчица....
А да, май ракията няма да стигне....Иначе и неговият вариант не е лош.
Petleshev
Рейтинг: 2920 НеутралноАз пък съм правил пастет, само че от свинска глава и крачета...! Беше ме поканил един бивш колега на виличката си, в едно село около Варна. Та... Главата и крачетата ги пъхнахме в един огромен чугунен котел, където вряха няколко часа, докато се разпаднат. Ние през тия няколко часа, дегустирахме как са се получили ракията и виното от миналата година... После, като поизстинаха мръвките, ги отделихме от кокалите. Една част пасирахме, друга нарязахме на ситно и ги смесихме. Колегата добавя сол, дафинов лист и разни други работи... После в малки бурканчета, да се стегне и желира. Стана, някакво чудо! Намазано върху препечена филийка...! Еха...!
Пътят на праведния е заобиколен от всички страни с несправедливостта от егоизма и тиранията на злите хора. Блажен е онзи, който в името на милосърдието и добрата воля, води слабия през долината на мрака ...Иначе и във Франция съм ял теринчета, всякакви... Разбират и французите на тая работа...! :)
Peni Nikol
Рейтинг: 1642 НеутралноИзглежда интересно и вкусно:).
Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.dim56
Рейтинг: 112 НеутралноЗа първи път чувам за град Черен дроб, град Магданоз и град Мащерка!
Хора пишещи, мерната единица ГРАМ се съкращава "г", "гр." е съкращението на съществителното ГРАД.