Направи си сам: селски пастет

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (13)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на 1gmbh1
    1gmbh1
    Рейтинг: 157 Неутрално

    Класика...
    Горчицата и краставичките са задължителни, както и 30-50 мл коняк от категория ХО или арманяк от бутилките показани на снимките в предишната статия.
    Става и с леко запечен хлаб в краве масло като за турнедо.

  2. 2 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5512 Неутрално

    Дойдохме си на думата :)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  3. 3 Профил на Stanko
    Stanko
    Рейтинг: 217 Неутрално

    Индийско орехче в пастет е някаква перверзия.

  4. 4 Профил на EU defender
    EU defender
    Рейтинг: 838 Неутрално

    Индийско орехче в пастет е някаква перверзия.
    —цитат от коментар 3 на Стоян


    Можеш да му сложиш чубричка....

    The best way to predict the future is to invent it.
  5. 5 Профил на ВаняХр
    ВаняХр
    Рейтинг: 785 Неутрално

    На мен ми звуи интересно.

  6. 6 Профил на Вонин
    Вонин
    Рейтинг: 112 Любопитно

    А с кво се пие този пастет?
    Шампанско?

    Аз не съм лош - просто съм ПРОЗОРЛИВ! ЕВРОПО, събуди се! https://www.youtube.com/watch?v=_rVSwXloXoM https://www.youtube.com/watch?v=Sp_LA2qE4aM
  7. 7 Профил на Jordan Dimitrov
    Jordan Dimitrov
    Рейтинг: 322 Неутрално

    Френски пастет от франсе...

  8. 8 Профил на Xumpomo name
    Xumpomo name
    Рейтинг: 531 Весело

    селски пастет се прави като градски пастет с добавена глава чесън и вместо коняк - ракия

    Birds of a feather flock together.
  9. 9 Профил на deymus СУПЕР
    deymus
    Рейтинг: 247 Неутрално

    Майкоу вкусотия!!!!

  10. 10 Профил на buchermucher
    buchermucher
    Рейтинг: 470 Неутрално

    За да стане по селски тая хубава каймица може да се пръжне в малко свинска масчица....
    А да, май ракията няма да стигне....Иначе и неговият вариант не е лош.

  11. 11 Профил на Petleshev
    Petleshev
    Рейтинг: 2920 Неутрално

    Аз пък съм правил пастет, само че от свинска глава и крачета...! Беше ме поканил един бивш колега на виличката си, в едно село около Варна. Та... Главата и крачетата ги пъхнахме в един огромен чугунен котел, където вряха няколко часа, докато се разпаднат. Ние през тия няколко часа, дегустирахме как са се получили ракията и виното от миналата година... После, като поизстинаха мръвките, ги отделихме от кокалите. Една част пасирахме, друга нарязахме на ситно и ги смесихме. Колегата добавя сол, дафинов лист и разни други работи... После в малки бурканчета, да се стегне и желира. Стана, някакво чудо! Намазано върху препечена филийка...! Еха...!
    Иначе и във Франция съм ял теринчета, всякакви... Разбират и французите на тая работа...! :)

    Пътят на праведния е заобиколен от всички страни с несправедливостта от егоизма и тиранията на злите хора. Блажен е онзи, който в името на милосърдието и добрата воля, води слабия през долината на мрака ...
  12. 12 Профил на Peni Nikol
    Peni Nikol
    Рейтинг: 1642 Неутрално

    Изглежда интересно и вкусно:).

    Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.
  13. 13 Профил на dim56
    dim56
    Рейтинг: 112 Неутрално

    За първи път чувам за град Черен дроб, град Магданоз и град Мащерка!
    Хора пишещи, мерната единица ГРАМ се съкращава "г", "гр." е съкращението на съществителното ГРАД.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #