За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Шукри Замфиров
Рейтинг: 733 Разстроеноко да ви кажа... от варна съм. имам 2 годишна щерка. за мое щастие сега живеем в брюксел... а майка ми реве потоянно - детето няма да знае "де е българия"... е па за къв?!
аз съм селянин, батко, и търсим отмъщение сладко...*****
НеутралноА досега защо мълчаха за тези масла в сирената?
*****
Неутралносамо я пази в белгия от стотиците педофили нали знаеш там в метрото колко много снимки на изчезнали децица има дето ги търсят с години!!
*****
НеутралноАко почнем наред само сиренето и кренвиршите ли са? Какъв хляб ядем? Какви закуски? Какво е маслото, олиото...
*****
Неутралнопрестъпници лакоми простаци избрали са за доставчик най евтината фирма с комисионна ,която единствено ги е интересувала . КОЙ е изрода посегнал на децата ни.Ако някой знае този изрод и не го каже публично също е престъпник
starshov
Рейтинг: НеутралноДобре де, това че ти живееп в Брюксел, ние кво да направим.
С този случай трябва да се заеме прокуратурата и ако са виновни в панделата. Те тровят нашето бъдеще
*****
НеутралноСлед чернобил всички сме като атомни мравки... и телом, и в кратуните...
*****
НеутралноИ кои и кога ще го осьди.За да спечелиш конкурс за снабдяване на детските градини или има някои зад теб или вьобще не се е сьстоял а си си платил.
*****
НеутралноВерно е.... верно.
*****
НеутралноЕгати истерията егати чудото.... до преди 10тина години готвеха със свинска мас, това де не емного пелезно. Растителни мазнини само тва е проблема.... А генно модифицираните зеленчуци са особено полезни. Навсякаде евтините храни са боклуци, навсякаде!
mmihaylov
Рейтинг: 8 ЛюбопитноМлякото за 1 кг сирене струва между около 4 лева, преработка, транспорт, печалба за производителя и търговеца ( търговците ).......
Колко лева според вас трябва да струва 1кг. сирене?
Като има кой да купува сирене по 3 лева, ще има и кой да го прави!!!
*****
НеутралноДобра статия. Но и на мен ми е интересно какво толкова са се загрижили за палмовото масло в сиренето (ако не е хидрогенирано), при условие че децата ни ядат абсолютно всеки ден в детската градина "филийка (или макарони) с маргарин". Може би трябва да се радвам, че поне са го написали искрено, та да знам да пращам детето си в 7:30 вече добре закусило, да не би да наблегне на филийката, дебело намазана с маргарин?
*****
НеутралноМлечните продукти, както разбрахме от статията са некачесвени!
После маргарина, редовно има салам/с неизвесно какви гадости в него/, боза, вафли, боядисани сокове и разни други "прекрасни неща", които принципно не стават за храна.
Когато има плодове те се дават за десерт, а не като междинна закуска както експертите съветват.
Я си представете доматена супа, риба с картофено пюре и зелева салата, а за десерт банан или ябълка, които ферментират в стомахчето на детето по време на следобедния сън!
Затова нацията ще е болна и затлъстяла, а производителите и тези които управляват си трупат печалби и комисионни на гърба на хората.
*****
НеутралноЗа всичко е виновен вездесъщият Закон за обществени поръчки, по силата на който се избира офертата с най-ниска цена. Той така или иначе е компроментиран, ама поне да се въведат още критерии за избор!
*****
НеутралноКаква е тази истерия срещу палмовото масло? То би било вредно ако е втвърдено химически (хидрогениано) като магарина! Защо не пишат срещу маргарина?
Да не би свинската мас добавена в сиренето да е нещо по-добро? Или нитратите в зеленчуците?