Ваканция с ... месене на хляб

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (13)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Нефертити
    Нефертити
    Рейтинг: 1421 Весело

    Опасно е, не го правете само вкъщи!
    Или се обадете предварително на пожарната!

    Предразсъдъците са за ограничените.
  2. 2 Профил на hushhush
    hushhush
    Рейтинг: 635 Весело

    Хлебец яж, водица пий...
    : )

  3. 3 Профил на Георги Танев
    Георги Танев
    Рейтинг: 676 Неутрално

    Бях миналата година на Узана фест и си говорих там с човека, беше мн. хубаво. Имам и снимки, как се прави пещта.

  4. 4 Профил на Solingen007
    Solingen007
    Рейтинг: 789 Неутрално

    миналата година пробвахме през април, когато бях в Габрово, да се свържем с тия хора, но нито сайтът им нито обявените телефони бяха достъпни - а в самия град никой нищо не знаеше за тях... явно се появяват само по такива събития? което е доста тъпо, ама сигурно си имат причина. Но така се получава кампанийно, а требе устойчивост

  5. 5 Профил на dedo pepo
    dedo pepo
    Рейтинг: 909 Неутрално

    Много приятна инициатива,дано пребъде!

  6. 6 Профил на felipeeee
    felipeeee
    Рейтинг: 772 Неутрално

    дано дано наистина пребъде. хубаво изглежда

    bezsmyrten
  7. 7 Профил на ivanova_m
    ivanova_m
    Рейтинг: 676 Неутрално

    "Нощтва, в която започва замесването на тестото."

    До Анна - без лоши чувства:
    Дума "нощтва" в бълг. език няма. Има дума "нощви" - пише се без "т" и не може да бъде в ед. ч. - също като "очила" например.


  8. 8
    ****

    Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

  9. 9 Профил на Анна Христова СУПЕР
    Анна Христова
    Рейтинг: 1416 Неутрално

    До коментар [#7] от "ivanova_m":

    Благодаря за точната забележка, поправено е

    Анна Христова
  10. 10 Профил на Туриста
    Туриста
    Рейтинг: 620 Неутрално

    браво на майсторите! приветствам идеята за обществена фурна и им пожелавам успех.
    пека хляб от няколко месеца и чак сега овладях процеса.

    благодаря на Дневник за статията.

  11. 11 Профил на goblenka
    goblenka
    Рейтинг: 346 Неутрално

    Какъв хляб, бе хора? Какъв фестивал? Е! Може и да има такива, които могат да се откъснат от основния проблем! Оставките, които толкова време не получаваме!

    goblenka
  12. 12 Профил на Nikoi
    Nikoi
    Рейтинг: 515 Неутрално

    добър опит да се направи нещо

  13. 13 Профил на vankata1
    vankata1
    Рейтинг: 700 Любопитно

    Пека си хляб от 5 години, трябваше ми известно време да схвана тънкостите, да минимизирам количеството на маята и да усетя колко вода да има в тестото. Без консерванти, добавям му прясно смляно ленено семе, тиквени семки, сусам и пресовани ръжени или овесени ядки. Правил съм и с маслини, чуден става! Машината го меси, изчаквам хубаво да втаса и после го пека във фурната. Всички го харесват.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #