За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Нефертити
Рейтинг: 1421 ВеселоОпасно е, не го правете само вкъщи!
Предразсъдъците са за ограничените.Или се обадете предварително на пожарната!
hushhush
Рейтинг: 635 ВеселоХлебец яж, водица пий...
: )
Георги Танев
Рейтинг: 676 НеутралноБях миналата година на Узана фест и си говорих там с човека, беше мн. хубаво. Имам и снимки, как се прави пещта.
Solingen007
Рейтинг: 789 Неутралноминалата година пробвахме през април, когато бях в Габрово, да се свържем с тия хора, но нито сайтът им нито обявените телефони бяха достъпни - а в самия град никой нищо не знаеше за тях... явно се появяват само по такива събития? което е доста тъпо, ама сигурно си имат причина. Но така се получава кампанийно, а требе устойчивост
dedo pepo
Рейтинг: 909 НеутралноМного приятна инициатива,дано пребъде!
felipeeee
Рейтинг: 772 Неутралнодано дано наистина пребъде. хубаво изглежда
bezsmyrtenivanova_m
Рейтинг: 676 Неутрално"Нощтва, в която започва замесването на тестото."
До Анна - без лоши чувства:
Дума "нощтва" в бълг. език няма. Има дума "нощви" - пише се без "т" и не може да бъде в ед. ч. - също като "очила" например.
****
Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.
Анна Христова
Рейтинг: 1416 НеутралноДо коментар [#7] от "ivanova_m":
Анна ХристоваБлагодаря за точната забележка, поправено е
Туриста
Рейтинг: 620 Неутралнобраво на майсторите! приветствам идеята за обществена фурна и им пожелавам успех.
пека хляб от няколко месеца и чак сега овладях процеса.
благодаря на Дневник за статията.
goblenka
Рейтинг: 346 НеутралноКакъв хляб, бе хора? Какъв фестивал? Е! Може и да има такива, които могат да се откъснат от основния проблем! Оставките, които толкова време не получаваме!
goblenkaNikoi
Рейтинг: 515 Неутралнодобър опит да се направи нещо
vankata1
Рейтинг: 700 ЛюбопитноПека си хляб от 5 години, трябваше ми известно време да схвана тънкостите, да минимизирам количеството на маята и да усетя колко вода да има в тестото. Без консерванти, добавям му прясно смляно ленено семе, тиквени семки, сусам и пресовани ръжени или овесени ядки. Правил съм и с маслини, чуден става! Машината го меси, изчаквам хубаво да втаса и после го пека във фурната. Всички го харесват.