За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
penetrating
Рейтинг: 5943 НеутралноАз бих добавил в списъка и Кърт Вонигът с виенския сладкиш :)
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbertbramasole
Рейтинг: 2481 НеутралноМного приятна статия!
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рКласика в "Литературните произведения, "стъпили" върху кулинарното изкуство" според мене е и "Шоколад" на Джоан Харис.
Позволявам си да обърна внимание върху един роман, който не е типично "кулинарен", но съдържа и рецепти - "Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи“ на Мери Ан Шафър и Ани Бароуз. Великолепен разказ за човеколюбието, за любовта, за силните характери на обикновените хора; но и за военните събития на острова по време на германската окупация.
Може да се свали от Читанката.
мила моя майно льо
Рейтинг: 860 НеутралноЛаура Ескивел и 'Като гореща вода за шоколад", много приятно четиво за любовта и храната в Мексико.