По какво се познава добрият бар

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (21)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Хи-хи
    Хи-хи
    Рейтинг: 1545 Неутрално

    Само барът не прилича на кухня на недое..а домакиня. Ама след 2-3 коктейла май вече нема значение.

  2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
    КМЕТ В СЯНКА
    Рейтинг: 2789 Неутрално

    Добрия бар е този в който няма места и в който бармана е прочел не само Винету и може да приготви дори и Джин с чесън или поне знае за съществуването му !!!

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
  3. 3 Профил на БМЗ
    БМЗ
    Рейтинг: 800 Неутрално

    В един бар най-важното нещо е ... музиката. (сс)

    "Сини, червени, зелени — заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи". (баба Ванга)
  4. 4 Профил на man_un
    man_un
    Рейтинг: 681 Неутрално

    Най-важното за бара е барманът, външен вид, обноски и професионализъм. Чандлър много добре го описва в "Пудъл спингс":Тино стоеше на бара с безупречен смокинг, нещо, което само неговата раса умее да носи така, и бъркаше коктейли...", цитирам по памет. През соца барманите бяха на надути типове, купили барманското място от някое корумпе от "Балкантурист" или "Здрава храна", дошли да откраднат и ако стане, да направят някоя валутна далавера из хотелите. Сега е друго, обслужват те коректно, ако си наясно с коктейлите, може и да си поговорите професионално, стига да няма навалица. В баровете трябва да има добро пиене и добра компания, не случайно е измислено прилагателното "бардами", казвам го с добро чувство. Поздравявам всички, които обичат такива места, с песента "Сам на бара."

  5. 5 Профил на todor
    todor
    Рейтинг: 84 Весело

    До коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":


    Добрия бар е този в който няма места и в който бармана е прочел не само Винету и може да приготви дори и Джин с чесън или поне знае за съществуването му !!!
    —цитат от коментар 2 на КМЕТ В СЯНКА


    О, Мирча! Верно ли краставицата съдържа 98% вода!

    Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
  6. 6 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5512 Неутрално

    Кампари Ориндж, домашна лимонада (безалкохолно Мохито)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  7. 7
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  8. 8 Профил на Vassil Mihaylov СУПЕР
    Vassil Mihaylov
    Рейтинг: 8 Неутрално

    по това, че е пълен!

  9. 9 Профил на izt21595181
    izt21595181
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Познава се по това, че в него липсват жълтопаветници, снобеещи хипстъри и "умнокрасиви" физиономии.

  10. 10 Профил на pinoccio
    pinoccio
    Рейтинг: 25 Неутрално

    Бил съм веднъж, на полупразен бар трябваше да чакам 15+ минути да ми се обърне внимание.

    На края станах и си излязох.

  11. 11 Профил на izt21595181
    izt21595181
    Рейтинг: 8 Неутрално

    До коментар [#4] от "man_un":

    Прекалено много се вживяваш в тия глупости.

  12. 12 Профил на TheRedOne
    TheRedOne
    Рейтинг: 217 Неутрално

    По музиката.

  13. 13 Профил на PavelCZ
    PavelCZ
    Рейтинг: 1190 Неутрално

    ЮНе ходя често по барове, по-скоро по кръчми иресторанти. Но когато отида, оценявам спокойната атмосфера, най-много тиха музика, приглушеното осветление. И разбира се, добре балансираните коктейли - избирам според моментното си настроение и вкус. Не съм си изградил предпочитания. Може би с изключение на Блъди мери

    E PLVRIBVS VNVM
  14. 14 Профил на Sabbath
    Sabbath
    Рейтинг: 583 Любопитно

    За да бъде дадено заведение бар,трябва освен напитки и храни,да има и музикално-артистична програма,на живо.Без тях си е просто по-засукана кръчма.

  15. 15 Профил на baizuo
    baizuo
    Рейтинг: 750 Весело

    - да не се пуши
    - да не смърди на кръчма
    - да предлага качествени и разнообразни питиета
    - да има хубава и не силна музика и любезен и разбиращ барман
    - хубав интериор
    - да не е в туристическата част на града и да не е някое модерно хипстърско сборище
    - и ако може да е както е на Малка мечка Бета (по Дъглас) - в някоя темпорално реластатична аномалия където почти винаги е събота следобед малко преди часа, когато затварят баровете по плажа.

    muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
  16. 16 Профил на carmello
    carmello
    Рейтинг: 813 Любопитно

    по принцип не е лошо мястото, макар да прекаляват с цените, но разбираемо като за идеалният център на София, където благодарение на Райън от 2-3 години и местните барове откриха колко е сладко да гърбиш западноевропейски хипстърчета по 10 евра коктейлът

  17. 17 Профил на Just Бахур
    Just Бахур
    Рейтинг: 517 Неутрално

    Дневник, до кога с тези прикрити реклами?
    Миналата седмица ми представяхте някакъв италианец, майстор на пица с трюфели и моцарела, който обиждаше цялата ни нация, че не му харесваме болонезето! Айде стга!

    Ние си харесваме шкембе-чорба, Бански старец, добруджански бахур (не от ГЕРБерските суджуцу) и свински джолани в Трухчевата къща!

    ДА на АЕЦ Белене! Ядрената енергетика е гарант за безкарбоново бъдеще! Потомствен антикомунист!
  18. 18 Профил на lz2
    lz2
    Рейтинг: 2236 Неутрално

    Най-важното за бара е барманът, външен вид, обноски и професионализъм. Чандлър много добре го описва в "Пудъл спингс":Тино стоеше на бара с безупречен смокинг, нещо, което само неговата раса умее да носи така, и бъркаше коктейли...", цитирам по памет. През соца барманите бяха на надути типове, купили барманското място от някое корумпе от "Балкантурист" или "Здрава храна", дошли да откраднат и ако стане, да направят някоя валутна далавера из хотелите. Сега е друго, обслужват те коректно, ако си наясно с коктейлите, може и да си поговорите професионално, стига да няма навалица. В баровете трябва да има добро пиене и добра компания, не случайно е измислено прилагателното "бардами", казвам го с добро чувство. Поздравявам всички, които обичат такива места, с песента "Сам на бара."
    —цитат от коментар 4 на man_un


    като те чета, ти и Винету не си прочел. Най-вного акъл дават най-неграмотните!

    ПравописА е поле за изява на неграмотните!
  19. 19 Профил на deaf
    deaf
    Рейтинг: 2161 Неутрално

    До коментар [#17] от "Антикомунист и антиГЕРП":

    В какво се изразява обидата,че не съм го чел този италианец майстор на пици?

  20. 20 Профил на bj_int
    bj_int
    Рейтинг: 217 Неутрално

    ко веднага те забележат и те попитат какво ще пиеш - това (за условията в България) вече показва, че явно влизаш в добър бар. Така Илия Зотков накратко отговаря на въпроса по какво се познава той. От 20 години е в професията, сега работи в The Cocktail bar - най-добрият бар на България за 2018 г. в конкурса на списание "Бакхус"

    Вчера точно бях там. 10-15 минути отнемаше на единствената сервитьорка на около 20 маси да ти вземе поръчката, още толкова да я донесе, а най-доброто бе, че ми донесе сметката 15 минути след като я бях помолил за това. Ако е вярно твърдението на бармана, значи това не е добър бар!

  21. 21 Профил на Marin Dimitrov Evstatiev
    Marin Dimitrov Evstatiev
    Рейтинг: 217 Неутрално

    До коментар [#4] от "man_un": Добре го написа...особедно за “заведенията” в соца си много прав...само глупака не вижда че “статията” е тенденциозна за тази медия....





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #