За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Хи-хи
Рейтинг: 1545 НеутралноСамо барът не прилича на кухня на недое..а домакиня. Ама след 2-3 коктейла май вече нема значение.
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 2789 НеутралноДобрия бар е този в който няма места и в който бармана е прочел не само Винету и може да приготви дори и Джин с чесън или поне знае за съществуването му !!!
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!БМЗ
Рейтинг: 800 НеутралноВ един бар най-важното нещо е ... музиката. (сс)
"Сини, червени, зелени — заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи". (баба Ванга)man_un
Рейтинг: 681 НеутралноНай-важното за бара е барманът, външен вид, обноски и професионализъм. Чандлър много добре го описва в "Пудъл спингс":Тино стоеше на бара с безупречен смокинг, нещо, което само неговата раса умее да носи така, и бъркаше коктейли...", цитирам по памет. През соца барманите бяха на надути типове, купили барманското място от някое корумпе от "Балкантурист" или "Здрава храна", дошли да откраднат и ако стане, да направят някоя валутна далавера из хотелите. Сега е друго, обслужват те коректно, ако си наясно с коктейлите, може и да си поговорите професионално, стига да няма навалица. В баровете трябва да има добро пиене и добра компания, не случайно е измислено прилагателното "бардами", казвам го с добро чувство. Поздравявам всички, които обичат такива места, с песента "Сам на бара."
todor
Рейтинг: 84 ВеселоДо коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":
О, Мирча! Верно ли краставицата съдържа 98% вода! Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
penetrating
Рейтинг: 5512 НеутралноКампари Ориндж, домашна лимонада (безалкохолно Мохито)
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
Vassil Mihaylov
Рейтинг: 8 Неутралнопо това, че е пълен!
izt21595181
Рейтинг: 8 НеутралноПознава се по това, че в него липсват жълтопаветници, снобеещи хипстъри и "умнокрасиви" физиономии.
pinoccio
Рейтинг: 25 НеутралноБил съм веднъж, на полупразен бар трябваше да чакам 15+ минути да ми се обърне внимание.
На края станах и си излязох.
izt21595181
Рейтинг: 8 НеутралноДо коментар [#4] от "man_un":
Прекалено много се вживяваш в тия глупости.
TheRedOne
Рейтинг: 217 НеутралноПо музиката.
PavelCZ
Рейтинг: 1190 НеутралноЮНе ходя често по барове, по-скоро по кръчми иресторанти. Но когато отида, оценявам спокойната атмосфера, най-много тиха музика, приглушеното осветление. И разбира се, добре балансираните коктейли - избирам според моментното си настроение и вкус. Не съм си изградил предпочитания. Може би с изключение на Блъди мери
E PLVRIBVS VNVMSabbath
Рейтинг: 583 ЛюбопитноЗа да бъде дадено заведение бар,трябва освен напитки и храни,да има и музикално-артистична програма,на живо.Без тях си е просто по-засукана кръчма.
baizuo
Рейтинг: 750 Весело- да не се пуши
muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"- да не смърди на кръчма
- да предлага качествени и разнообразни питиета
- да има хубава и не силна музика и любезен и разбиращ барман
- хубав интериор
- да не е в туристическата част на града и да не е някое модерно хипстърско сборище
- и ако може да е както е на Малка мечка Бета (по Дъглас) - в някоя темпорално реластатична аномалия където почти винаги е събота следобед малко преди часа, когато затварят баровете по плажа.
carmello
Рейтинг: 813 Любопитнопо принцип не е лошо мястото, макар да прекаляват с цените, но разбираемо като за идеалният център на София, където благодарение на Райън от 2-3 години и местните барове откриха колко е сладко да гърбиш западноевропейски хипстърчета по 10 евра коктейлът
Just Бахур
Рейтинг: 517 НеутралноДневник, до кога с тези прикрити реклами?
ДА на АЕЦ Белене! Ядрената енергетика е гарант за безкарбоново бъдеще! Потомствен антикомунист!Миналата седмица ми представяхте някакъв италианец, майстор на пица с трюфели и моцарела, който обиждаше цялата ни нация, че не му харесваме болонезето! Айде стга!
Ние си харесваме шкембе-чорба, Бански старец, добруджански бахур (не от ГЕРБерските суджуцу) и свински джолани в Трухчевата къща!
lz2
Рейтинг: 2236 Неутралнокато те чета, ти и Винету не си прочел. Най-вного акъл дават най-неграмотните! ПравописА е поле за изява на неграмотните!
deaf
Рейтинг: 2161 НеутралноДо коментар [#17] от "Антикомунист и антиГЕРП":
В какво се изразява обидата,че не съм го чел този италианец майстор на пици?
bj_int
Рейтинг: 217 Неутралноко веднага те забележат и те попитат какво ще пиеш - това (за условията в България) вече показва, че явно влизаш в добър бар. Така Илия Зотков накратко отговаря на въпроса по какво се познава той. От 20 години е в професията, сега работи в The Cocktail bar - най-добрият бар на България за 2018 г. в конкурса на списание "Бакхус"
Вчера точно бях там. 10-15 минути отнемаше на единствената сервитьорка на около 20 маси да ти вземе поръчката, още толкова да я донесе, а най-доброто бе, че ми донесе сметката 15 минути след като я бях помолил за това. Ако е вярно твърдението на бармана, значи това не е добър бар!
Marin Dimitrov Evstatiev
Рейтинг: 217 НеутралноДо коментар [#4] от "man_un": Добре го написа...особедно за “заведенията” в соца си много прав...само глупака не вижда че “статията” е тенденциозна за тази медия....