Празниците са за да се почине. Защо не и да се опита нова кухня. Предлагам една отлична комбинация в италиански ресторант...
Празниците са за да се почине. Защо не и да се опита нова кухня. Предлагам една отлична комбинация в италиански ресторант.
Стартерът е жест от ресторанта. Прекрасни миди сен жак с черни трюфели.Плато от риби и рибни продукти от езерото Комо. Долу вляво "червеят" е хайвер, а до него е прекрасен пастет от рибешки дроб. Всички филета бяха невероятно вкусни. Моите фаворити от рибите бяха филетата отгоре, започвайки с червеното. Не запомних имената им. Говежди тартар отново с черен трюфел. Беше превъзходен, количеството беше доста голямо. След него се чуствах вече нахранен. Черния трюфел има по-слаб аромат от белия и затова количествата са доста по-големи от белия. Основното ястие беше гривяк върху канапе от пащърнак, червено зеле и ябълки. Това ястие беше причината да дойдем в този ресторант. Вкусът му беше неповторим. Нежно месо, запечено точно както го поисках (тип "синьо изпечен" стейк), просто великолепен Накъде без десерт? В случая това е шоколадово брауни с ванилов сладолед и горски плодове. Един добър завършек на вечерята, която се проточи за да опитаме от всичко на масата. Храната беше полята с прекрасно червено вино от съседната провинция Пиемонт. Наздраве!