Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"

Велко Ангелов

Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"

"Преди 10" взе голямата награда

  • Това е дванадесетата церемония Ресторант на годината на Бакхус. Както всяка година, това е конкурс на критиката. На церемонията, която се състоя на 28 май се оценяваха ресторантите за 2013 г.
    Това         е дванадесетата церемония Ресторант         на годината на  Бакхус. Както всяка година,         това е конкурс на критиката. На церемонията, която се състоя на 28 май се оценяваха ресторантите за 2013 г.<br />
  •  Екип от медиата и кръг автори, или просто любители, но с дълбоки познания и опит извършват дегустации в ресторантите с цел да оценят преживяването за посетителя. Следят се серия от критерии за храната, напитките, атмосферата, обслужването и се търси постигнат баланс, характерност, авторство и най-вече факторът Х, който прави един ресторант наистина добър.
    &nbsp;Екип от         медиата и кръг автори, или просто любители,         но с дълбоки познания и опит извършват         дегустации в ресторантите с цел да оценят преживяването         за посетителя. Следят се серия от критерии         за храната, напитките, атмосферата,         обслужването и се търси постигнат         баланс, характерност, авторство и         най-вече факторът Х, който прави един         ресторант наистина добър.<br />
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Мери Хилал от "Леопард Трейдинг", вносител на узо Адоло, връчи наградата в категория "Дебют" на Карин Станишева от френския ресторант L’instant.
    Мери Хилал от "Леопард Трейдинг", вносител на узо Адоло, връчи наградата в категория "Дебют" на Карин Станишева от френския ресторант L’instant.<br />
  • В категория "Най-добра селекция на напитките " първи стана ресторант Diwine, гр. Варна . Елена Илиева, бранд мениджър на
    Чивас Регал от "Перно Рикар България" връчи наградата на сомелиера Любомир Стоянов.
    В категория "Най-добра селекция на напитките " първи стана ресторант Diwine, гр. Варна . Елена Илиева, бранд мениджър на <br />
Чивас Регал от "Перно Рикар България" връчи наградата на сомелиера Любомир Стоянов.<br />
  • "Най-добър хотелски ресторант" стана Red Canapé във Варна, а наградата връчи Георги Георгиев, съсобственик на Томеко.
    "Най-добър хотелски ресторант" стана Red Canapé във Варна, а наградата връчи  Георги Георгиев, съсобственик на Томеко.
  • В категория "Вкусно място" Бистро Sage зае първото място, а наградата на Ники Димитров връчи Цветелина Николова, изпълнителен директор на винарска изба "Катаржина Естейт".
    В категория "Вкусно място"  Бистро Sage  зае първото място, а наградата на Ники Димитров връчи Цветелина Николова, изпълнителен директор на винарска изба "Катаржина Естейт".
  • Евгени Димов от ресторант Diwine, гр.Варна, взе наградата за "Млад готвач"
    Евгени Димов от ресторант Diwine, гр.Варна, взе наградата  за "Млад готвач"
  • Първо място в категория "Млад готвач" спечели Евгени Димов от ресторант Diwine, гр. Варна. Той получи две награди, едната от официалния партньор на събитието Аква Пана§Сан Пелегрино, която връчи Соня Щърбева, бранд мениджър на марката в Авенди. Втората награда връчи Деляна Монева, директор на Кулинарна академия HRC, в партньорството на която се определиха претендентите и се излъчи победителят.
    Първо място в категория "Млад готвач" спечели Евгени Димов от ресторант Diwine, гр. Варна. Той получи две награди, едната от официалния партньор на 
събитието Аква Пана§Сан Пелегрино, която връчи Соня Щърбева, бранд мениджър на марката в Авенди. Втората награда връчи Деляна Монева, директор на 
Кулинарна академия HRC, в партньорството на която се определиха претендентите и се излъчи победителят.
  • Лука Антонели, Мениждър Бизнес Развитие за Югоизточна Европа в компанията Сан Пелегрино обявява името на победителя в категория "Ресторант на годината". Тина Пенева( в ляво) - председател на журито на конкурса "Ресторант на годината 2013 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"
    Лука Антонели, Мениждър Бизнес Развитие за Югоизточна Европа в компанията Сан Пелегрино обявява името на победителя в категория "Ресторант на годината".  Тина Пенева( в ляво) - председател на журито на конкурса "Ресторант на годината 2013 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"
  • Голямата награда "Ресторант на годината 2013 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino" взе ресторант "Преди 10", който стана първи и в он-лайн гласуването за "Ресторант на читателите". Наградата на Десислав Звънчаров връчи Лука Антонели, Мениждър Бизнес Развитие за Югоизточна Европа в компанията Сан Пелегрино.
    Голямата награда "Ресторант на годината 2013 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino" взе ресторант "Преди 10", който  стана първи и в он-лайн гласуването за "Ресторант на читателите".  Наградата на Десислав Звънчаров връчи  Лука Антонели, Мениждър Бизнес Развитие за Югоизточна Европа в компанията Сан Пелегрино.
  • Грамота за принос в ресторантьорството беше връчена на шеф-готвача и шеф-инструктора на ресторант "Таланти" Робин Виллареал. Наградата връчи Сибел Реджеб, член на журито на конкурса.
    Грамота за принос в ресторантьорството беше връчена на шеф-готвача и шеф-инструктора на ресторант "Таланти" Робин Виллареал. Наградата връчи Сибел Реджеб, член на журито на конкурса.
  • Робин Виллареал, шеф-готвачът на ресторант "Таланти", възпитаник на френския институт "Le Cordon Bleu" в Париж, Франция.
    Робин Виллареал, шеф-готвачът на ресторант "Таланти", възпитаник на френския институт "Le Cordon Bleu" в Париж, Франция.
  • В категория "Авторска кухня" наградата взе ресторант Есте. Юри Велев, главен готвач на Метро Кеш енд Кери България и на Метро Академия, връчи наградата на Йордан Гонев, управител на ресторанта.
    В категория "Авторска кухня"  наградата взе ресторант Есте. Юри Велев, главен готвач на Метро Кеш енд Кери България и на Метро Академия, връчи наградата на Йордан Гонев, управител на ресторанта.
  • Лука Антонели, Мениждър Бизнес Развитие за Югоизточна Европа в компанията Сан Пелегрино, Мария Райкова (в ляво), бранд мениджър на Хенеси и Вьов клико в Авенди, Соня Щърбева (в дясно), бранд мениджър на Аква пана и Сан Пелегрино в Авенди.
    Лука Антонели, Мениждър Бизнес Развитие за Югоизточна Европа в компанията Сан Пелегрино, Мария Райкова (в ляво), бранд мениджър на Хенеси и Вьов клико в Авенди, Соня Щърбева (в дясно), бранд мениджър на Аква пана и Сан Пелегрино в Авенди.
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Мястото на събитието бе в Хладилния завод, част от Зона Култура.
    Мястото на събитието бе в Хладилния завод, част от Зона Култура.<br />
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"
  • Фотогалерия: Кои са победителите в "Ресторант на годината"