За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Още по темата
Последни галерии

Снимка на деня: Стенописно изкуство облагородява грозни панелки

Фотогалерия: Римска гробница и нейните тайни са разкрити в Албания

karabastun
Рейтинг: 1242 ЛюбопитноМного ми харесаха макетите!
[email protected]А колко джибри за ракия ще има после...не е истина!
germina
Рейтинг: 10 НеутралноИ аз се чудя, какво се случва след това с всеички тези плодове?
karabastun
Рейтинг: 1242 ЛюбопитноДо коментар [#2] от "germina":
[email protected]Цитрусовите плодове са с ниско съдържание на захар и висока киселинност, но може да се прави алкохол. Измерената захарност е към 15 захарни града и с добавяне на малко захар ( на 100кг. материал - 13кг захар разтворена в 40л вода) се получава чудесна скоросмъртница с 50 ал. града и великолепен аромат. Това за киселинноста всъщност е само в плюс и даже още на 12- 13 градуса C започва ферментацията без добавяне на никаква мая.
Искам да кажа на всички които имат под ръка този плод- СТАВА РАКИЙКА.
Иво
Рейтинг: 3250 ЛюбопитноВпечатляващо особенно снимки 5 и 8! :-О
"Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36zahariy
Рейтинг: 8 НеутралноФеноменални произведения.
s.I.g.
Рейтинг: 676 НеутралноДо коментар [#2] от "germina":
Продават ги на по-ниска цена. Но са малко понатъртени.