Фотогалерия: Боливуд на цитрусите

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (6)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на karabastun
    karabastun
    Рейтинг: 1242 Любопитно

    Много ми харесаха макетите!
    А колко джибри за ракия ще има после...не е истина!

    [email protected]
  2. 2 Профил на germina
    germina
    Рейтинг: 10 Неутрално

    И аз се чудя, какво се случва след това с всеички тези плодове?

  3. 3 Профил на karabastun
    karabastun
    Рейтинг: 1242 Любопитно

    До коментар [#2] от "germina":

    Цитрусовите плодове са с ниско съдържание на захар и висока киселинност, но може да се прави алкохол. Измерената захарност е към 15 захарни града и с добавяне на малко захар ( на 100кг. материал - 13кг захар разтворена в 40л вода) се получава чудесна скоросмъртница с 50 ал. града и великолепен аромат. Това за киселинноста всъщност е само в плюс и даже още на 12- 13 градуса C започва ферментацията без добавяне на никаква мая.
    Искам да кажа на всички които имат под ръка този плод- СТАВА РАКИЙКА.

    [email protected]
  4. 4 Профил на Иво
    Иво
    Рейтинг: 3250 Любопитно

    Впечатляващо особенно снимки 5 и 8! :-О

    "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
  5. 5 Профил на zahariy
    zahariy
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Феноменални произведения.

  6. 6 Профил на s.I.g.
    s.I.g.
    Рейтинг: 676 Неутрално

    До коментар [#2] от "germina":

    Продават ги на по-ниска цена. Но са малко понатъртени.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация

Последни галерии

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #