В Малмьо, Швеция беше открит нов музей Disgusting Food Museum (Музей на отвратителните храни), той е създаден от Самуел Вест, клиничен психолог.
В Малмьо, Швеция беше открит нов музей Disgusting Food Museum (Музеят на отвратителните храни), той е създаден от Самуел Вест, клиничен психолог.
В музея ще бъдат изложени 80 експоната от целия свят, които ще покажат малка част от различните култури на хранене.
Целта на екипа на музея не е само да покаже културното разнообразие на храната по света, но и да накара хората да се замислят докъде стигат възможностите за приемане на нови вкусове.
Морското свинче е деликатес в Перу.Сред изложените сирена ще могат да се видят и подушат френското vieux Boulogne (обявено през 2009 г за най-миризливото сирене), както и английското Stinking Bishop (Вонящият епископ) и датското Gamle Ole (Старият Оле). Някои от нетрайните обекти ще се подменят периодично в музея.
За пениса от бик се смята, че повишава мъжката потентност.Ще могат да бъдат видяни биков пенис и дурианският плод, който има толкова силна миризма, че е забранено да се носи в обществения транспорт. Черепи и други части на тялото, включително очна ябълка, са изложени в чаши. В музея е изложено и мишето вино, напитка от Китай, в която им зародиши от мишки. Музеят ще може да бъде посетен до края на януари 2019 г.