Фотогалерия: Вечерта на най-добрите в кухнята

Цветелина Белутова, Капитал

Фотогалерия: Вечерта на най-добрите в кухнята

"Бакхус" раздаде традиционните си награди, в които отличава най-добрите ресторанти

  • Фотогалерия: Вечерта на най-добрите в кухнята
  • На галавечеря и тържествена церемония списание "Бакхус" раздадe наградите "Ресторант на годината Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino".
    На галавечеря и тържествена церемония списание "Бакхус"<a href="https://www.dnevnik.bg/hrana_i_napitki/2023/03/24/4464081_nai-dobriiat_restorant_za_2022_g_pecheli_za_vtori_put/?ref=home_layer2" target="_blank"> раздадe наградите</a> "Ресторант на годината Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino".
  • Големият победител е софийският Niko'las 0/360, като за шеф Цветомир Николов и неговия екип това е втори път, в който те печелят най-важния приз в ресторантьорския бранш у нас (първият бе за 2017 г.).
    Големият победител е софийският Niko'las 0/360, като за шеф Цветомир Николов и неговия екип това е втори път, в който те печелят най-важния приз в ресторантьорския бранш у нас (първият бе за 2017 г.).<br />
  • Фотогалерия: Вечерта на най-добрите в кухнята
  • Ресторант Ahora на победителката в един от сезоните на "Мастър шеф" Севда Димитрова взе наградата за "Вино и напитки". Заведението в предишно издание грабна приза за "Вкусно място".
    Ресторант Ahora на победителката в един от сезоните на "Мастър шеф" Севда Димитрова взе наградата за "Вино и напитки". Заведението в предишно издание грабна приза за "Вкусно място".
  • Фотогалерия: Вечерта на най-добрите в кухнята
  • Ресторант Talents с първа награда - "Вкусно място".
    Ресторант Talents с първа награда - "Вкусно място".
  • Петстепенното меню представляваше околосветска обиколка: от Балканите до Скандинавието, от Черноморието до САЩ, дело на доказали се шеф-готвачи и техните помощници от кулинарна академия HRC.
    Петстепенното меню представляваше околосветска обиколка: от Балканите до Скандинавието, от Черноморието до САЩ, дело на доказали се шеф-готвачи и техните помощници от кулинарна академия HRC.
  • Изп. директор на "МЕТРО България" Никола Готрон връчи наградата "Ресторант на читателите" на "КУБО Рибарски" във Варна.
    Изп. директор на "МЕТРО България" Никола Готрон връчи наградата "Ресторант на читателите" на "КУБО Рибарски" във Варна.
  • Във Варна отиде и наградата в една от новите категории - "Десерт". Получи я Ани Боланд, сладкарница "Лале".
    Във Варна отиде и наградата в една от новите категории - "Десерт". Получи я Ани Боланд, сладкарница "Лале".
  • Фотогалерия: Вечерта на най-добрите в кухнята
  • Награда "Дебют" спечели Jazu.
    Награда "Дебют" спечели Jazu.
  • За втори път статуетките бяха под формата на ръчно изрисувани керамични чинии, всяка със собствена концепция за съответната категория, дело на студио Matzalo.
    За втори път статуетките бяха под формата на ръчно изрисувани керамични чинии, всяка със собствена концепция за съответната категория, дело на студио Matzalo.
  • Come Prima в Банско стана "Ресторант на път" - втората нова категория в тазгодишното издание на наградите.
    Come Prima в Банско стана "Ресторант на път" - втората нова категория в тазгодишното издание на наградите.