"Повече от 2000 души работят в почти 100 ферми за чили в Богура.
Хиляди яркочервени люти чушки се събират под жаркото слънце, преди да бъдат сортирани, готови да бъдат доставени на компаниите за подправки в Сариаканди, Богура, Бангладеш. Фотографът Азим Хан Рони казва: "Повече от 2000 души работят в почти 100 ферми за чили в Богура, за да снабдяват местните компании за подправки с чили, които да използват в своите рецепти.'' Чушките чили са основна част от бенгалската кухня, като се използват в комбинация с други подправки за овкусяване на различни месни ястия, обикновено пилешко или говеждо месо. Жените работнички се трудят на слънце по 10 часа всеки ден при температури, които могат да достигнат 38 градуса по Целзий, и печелят по-малко от 2 паунда на ден.