Фотогалерия: Най-вкусният пай

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (3)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Торбеш КЛУБ
    Торбеш
    Рейтинг: 1092 Неутрално

    Надпис на баничарница в Белград:
    “Фък-оф-бургер, фък-оф-пица,
    Ежте банИца!”
    Добавям и едно: “фък-оф-британска-кухня”, изцяло в полза на баницата.
    Типичният за Англия пай с говеждо и грейви сос е вкусен, но нищо особено - изтънченият вкус би го определил като лоено месо в лоено тесто в лоен сос. Ъ! Оставяме настрани факта, че говеждият пай е същинска холестеролна бомба.
    Френските кишове или фугас са друго нещо! Финесът им е незабравим.
    Италианската пица или фокача - да не говорим.
    Българските баници от всички видове - вита, права, слоеста, джоб-богаца(в Гърция) - със сирене, кашкавал, извара, със зеленчуци - спанак, гъби, лапад, зеле и дори ориз (родопски клин), преминаваща в пълнена питка при малко по-дебело тесто, както и безбройните им комбинации са не само по-вкусни и несъмнено по-здравословни от британския пай, но и говорят за една значително по-богата кулинарна култура.

    Като българин съм горд, че думата "неудачник" е незаменяема чуждица в българския език, заемка от руския език.
  2. 2 Профил на danvan СУПЕР
    danvan
    Рейтинг: 7136 Неутрално

    Добре изглежда, ако е същия вкус с това което съм опитвал е екстра!

    Мутрите от 90-те поеха открито държавата, а ние ги последвахме. Sapienti Sat
  3. 3 Профил на Илиян С
    Илиян С
    Рейтинг: 2616 Неутрално

    Като Гледам !

    Това не ми Вдъхва Доверие !

    Едва ще лизна нещо Такова !

    Има си Прасета !





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация

Последни галерии

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #