За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Последни галерии

Фотогалерия: Армани – стилът на качеството

Фотогалерия: Климатичната криза в чаените градини на Индия

penetrating
Рейтинг: 5512 ВеселоА остатъците от чиниите (ако има такива) отиват за свинете :)
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbertbramasole
Рейтинг: 2277 ЛюбопитноДопада ми идеята за работа на ресторант, съчетаваща нулеви отпадъци и древно земеделие. Щеше да е добре съсобственикът, който твърди, че отхвърля "идеята, че "контролът, ефективността и рентабилността" са най-важните аспекти в нашия живот", ако беше конкретизирал каква е целта, към която се стреми.
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рГотвачите на Baldío пътували за срещи с фермери "Като част от седмичната си рутина"???
victortrt
Рейтинг: 549 НеутралноАбе, първо на рибата остатъците след като стане сос, сигурно се хвърлят или отиват за тор, а на царевицата кочаните също едва ли се ядат, но кой съм аз да споря.
danvan
Рейтинг: 7038 НеутралноИнтересно
Мутрите от 90-те поеха открито държавата, а ние ги последвахме. Sapienti Sat