Българските емблематични готвачи в HRC Culinary Academy

Българските емблематични готвачи в HRC Culinary Academy

В HRC Culinary Academy традиционно гостуват изявени готвачи от международната кулинарна сцена. В следващите месеци ще бъдат поканени и няколко от емблематичните шеф-готвачи на България, които да дадат възможност на студентите в Академията, по време на техния трети семестър – в ресторант Таланти в София, да застанат "рамо до рамо" в кухнята и да получат част от техните умения и вдъхновение.
В ресторант Таланти на Академията първи ще гостува шеф Петър Йоргов – главен готвач на ресторант DiWine във Варна, който заедно със студентите ще приготви свое авторско меню за вечеря на 27 ноември – четвъртък. За менюто и как да направите резервация, можете да разберете тук.
Петър Йоргов е готвач на България за 2009 и е от профeсионалистите, които в последните години всеотдайно работят за изграждането на новото поколение готвачи на България, това е и една от главните причини, заради които HRC Кулинарна Академия се спира на него като първи от българските гост-готвачи. Останалото ще разберете в ресторант Таланти този четвъртък след 19:30 ч.
За Контакти
София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)