Вечеря от бъдещето

Бакхус

Вечеря от бъдещето

Заповядай на церемония и гала вечеря с 6 степенно дегустационно меню приготвено от топ готвачите на България.

  • Заповядай на церемония и гала вечеря с 6 степенно дегустационно меню приготвено от топ готвачите на България.
    Меню:
     
    1. Eastern Fusion
    Чауанмуши от гъши дроб и пушено магре 
    Джун Йошида, шеф-готвач на ресторант "Щастливото прасе" 
    Водка Beluga Noble

    2. Super Green 

    Пресни аспержи в пармезанов такос и шот от грах и мента 
    Юри Велев, шеф-готвач на МЕТРО Академия 
    Вино Ormarine Cuvée du Cheval des Mers, Picpoul de Pinet 2012
     

    Кога, къде, какво?
    31 Март, Sofia Event Center
    Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
    <div>	Заповядай на церемония и гала вечеря с 6 степенно дегустационно меню приготвено от топ готвачите на България.</div><div>	<strong><a href="http://www.bacchus.bg/top/" target="_blank"><br class="Apple-interchange-newline" />	Научи повече</a>        </strong><strong><a href="http://www.bacchus.bg/top/register.php" target="_blank">Запази място</a> <br />	<br />	</strong></div><div>	<em>Меню:</em></div><div>	 </div><div>	<strong>1. Eastern Fusion</strong><br />	Чауанмуши от гъши дроб и пушено магре <br />	Джун Йошида, шеф-готвач на ресторант "Щастливото прасе" <br />	Водка Beluga Noble<br />	<strong><br />	2. Super Green </strong><br />	Пресни аспержи в пармезанов такос и шот от грах и мента <br />	Юри Велев, шеф-готвач на МЕТРО Академия <br />	Вино Ormarine Cuvée du Cheval des Mers, Picpoul de Pinet 2012<br />	 </div><div>	<strong><br />	Кога, къде, какво?<br />	</strong>	<div>		31 Март, Sofia Event Center</div>	<div>		Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino</div></div>
  • Всички сетива ще бъдат стимулирани с най-съвременните технологии и дизайн с 3D визуализации и мултимедиа.
    Меню:
     
    3. No waste
    Див лаврак в собствен сос, опушен на Big Green Egg с чипс от хикория, булгур с лимец и пресен спанак, крем от черни миди, сепия и фенел, сладък шафранов домат с портокал и канела, пуканки от амарант 
    Петър Йоргов, шеф-готвач на ресторант DiWine 
    Вино Esporao Verdelho, Alentejo 2013

    4. Fusion Fusion
    Запечена сфера от пилешко с пълнеж от гъши дроб и фин микс от телешко "Блек ангъс", полята с кремав сос с гъби смръчкула, гарнирана с картофен мус с пащърнак и маскарпоне и топла зеленчукова туршия 
    Андрей Стоилов, шеф-готвач на "Кемпински хотел Маринела" 
    Вино Laroche Chablis, Chablis 2013
     
     
    Кога, къде, какво?
    31 Март, Sofia Event Center
    Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
    <div>	Всички сетива ще бъдат стимулирани с най-съвременните технологии и дизайн с 3D визуализации и мултимедиа.</div><div>	<br />	<strong><a href="http://www.bacchus.bg/top/" target="_blank">Научи повече</a>    <a href="http://www.bacchus.bg/top/register.php" target="_blank">Запази място</a> <br />	<br />	</strong></div><div>	<em>Меню:</em></div><div>	 </div><div>	<strong>3. No waste</strong><br />	Див лаврак в собствен сос, опушен на Big Green Egg с чипс от хикория, булгур с лимец и пресен спанак, крем от черни миди, сепия и фенел, сладък шафранов домат с портокал и канела, пуканки от амарант <br />	Петър Йоргов, шеф-готвач на ресторант DiWine <br />	Вино Esporao Verdelho, Alentejo 2013<br />	<br />	<strong>4. Fusion Fusion</strong><br />	Запечена сфера от пилешко с пълнеж от гъши дроб и фин микс от телешко "Блек ангъс", полята с кремав сос с гъби смръчкула, гарнирана с картофен мус с пащърнак и маскарпоне и топла зеленчукова туршия <br />	Андрей Стоилов, шеф-готвач на "Кемпински хотел Маринела" <br />	Вино Laroche Chablis, Chablis 2013</div><div>	 </div><div>	<div>		 </div>	<div>		<strong>Кога, къде, какво?</strong></div>	<div>		31 Март, Sofia Event Center</div>	<div>		Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino</div></div>
  • Богатство от цветове, звуци и музика, които ще се засилят възприятията и вкусовите усещания за храната.
    Меню:
     
    5. Surf & Turf
    Тeлешко и омар в салца "Ромеско", пюре от три кореноплодни зеленчука, полента с пистачо бисквити и бонбон с "Фоагра" 
    Петър Петров, шеф-готвач на "Култ Гурме Кетеринг" 
    Вино QUINTA DOS MURÇAS RESERVA - D.O.C. Douro 2009

    6. COSMOS 
    Милен Панев, шеф-готвач и Александър Иванчев, сладкар, ресторант Магус" 
    Hennessy Fine de Cognac
     
    * В дегустационното меню за вечерта е включена консумация по 50 мл аперитив водка Белуга, по 125 мл от вид вино, 50 мл дижестив коняк Хенеси и 50 мл уиски за финал на вечерта. Настаняването за гала вечерята ще бъде на маси с осем седящи места.
     
    Кога, къде, какво?
    31 Март, Sofia Event Center
    Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna&S.Pellegrino
     
    <div style=" font-size: 13px;">	<div>		Богатство от цветове, звуци и музика, които ще се засилят възприятията и вкусовите усещания за храната.</div>	<div>		<strong><a href="http://www.bacchus.bg/top/" target="_blank"><br />		Научи повече</a>    <a href="http://www.bacchus.bg/top/register.php" target="_blank">Запази място</a> <br />		<br />		</strong></div>	<div>		<em>Меню:</em></div>	<div>		 </div>	<div>		<strong>5. Surf & Turf</strong><br />		Тeлешко и омар в салца "Ромеско", пюре от три кореноплодни зеленчука, полента с пистачо бисквити и бонбон с "Фоагра" <br />		Петър Петров, шеф-готвач на "Култ Гурме Кетеринг" <br />		Вино QUINTA DOS MURÇAS RESERVA - D.O.C. Douro 2009<br />		<br />		<strong>6. COSMOS </strong><br />		Милен Панев, шеф-готвач и Александър Иванчев, сладкар, ресторант Магус" <br />		Hennessy Fine de Cognac</div>	<div>		 </div>	<div>		* В дегустационното меню за вечерта е включена консумация по 50 мл аперитив водка Белуга, по 125 мл от вид вино, 50 мл дижестив коняк Хенеси и 50 мл уиски за финал на вечерта. Настаняването за гала вечерята ще бъде на маси с осем седящи места.</div>	<div>		 </div>	<div>		<strong style=" font-size: 14px;">Кога, къде, какво?</strong></div>	<div>		<div>			31 Март, Sofia Event Center</div>		<div>			Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna&S.Pellegrino</div>		<div>			 </div>	</div></div>