Насладете се на 3 или 4 степенни менюта, съчетани с класни напитки и приготвени от най-добрите готвачи в България.
От 15 до 21 юни можете да се насладите на "Седмица на средиземноморската кухня" на Бакхус в 7 ресторанта, разпределени в София, Банско и Бургас. Ще имате възможността да дегустирате летните предложения на 7 шеф-готвача, оформени в 3, или 4 степенни менюта и съчетани с класни напитки. Резервация можете да направите като се обадите директно в ресторанта.
Ето и част от ястията:
Гаспачо с мус от чесън и маслина
Част от менюто на ресторант L'instant, по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаСалата от портокали с аншоа и червен лук
Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаКомбинация от кралски скариди с прошуто, филе от лаврак и пикантни калмари, сервирани с печени ароматни зеленчуци и рукола
Част от менюто на "Ресторант 106", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаБуябес Бакалао (аспержи, фенел, картофи, домати, шафран)
Част от менюто на ресторант "Таланти", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаФренско петле със зеленчуци (зелен фасул, шалот, моркови, полента, чоризо)
Част от менюто на ресторант "Таланти", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаПечен лаврак с маслини и аспержи върху сотиран бейби спанак и чери домати
Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаЦипура филе, рататуй, картофи гато с козе сирене и риган, сос от червен пипер
Част от менюто на ресторант L'instant, по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаКръмбъл с праскови и аромат на анасон
Част от менюто на ресторант L'instant, по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаЗабалионе с марсала и горски плодове
Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менютаАроматни праскови с маскрапоне, бял шоколадов ганаш и сос от горски плодове
Част от менюто на "Ресторант 106", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК
Вижте всички включени ресторанти и техните менюта