Седмица на Средиземноморската кухня на сп. Бакхус

Бакхус

Седмица на Средиземноморската кухня на сп. Бакхус

Насладете се на 3 или 4 степенни менюта, съчетани с класни напитки и приготвени от най-добрите готвачи в България.

  • От 15 до 21 юни можете да се насладите на "Седмица на средиземноморската кухня" на Бакхус в 7 ресторанта, разпределени в София, Банско и Бургас. Ще имате възможността да дегустирате летните предложения на 7 шеф-готвача, оформени в 3, или 4 степенни менюта и съчетани с класни напитки. Резервация можете да направите като се обадите директно в ресторанта.

    Ето и част от ястията:

    Гаспачо с мус от чесън и маслина

    Част от менюто на ресторант L'instant, по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта 
    От 15 до 21 юни можете да се насладите на <a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">&quot;Седмица на средиземноморската кухня&quot;</a> на Бакхус в 7 ресторанта, разпределени в София, Банско и Бургас. Ще имате възможността да дегустирате летните предложения на 7 шеф-готвача, оформени в 3, или 4 степенни менюта и съчетани с класни напитки. Резервация можете да направите като се обадите директно в ресторанта.<br />
<br />
Ето и част от ястията:<br />
<br />
<strong>Гаспачо с мус от чесън и маслина</strong><br />
<br />
Част от менюто на ресторант L'instant, по време на &quot;Седмицата на средиземноморската кухня&quot; на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547547_linstant/ " target="_blank">ТУК</a></strong><br />
<br />
<strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a>&nbsp;</strong><br />
  • Салата от портокали с аншоа и червен лук

    Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК 

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта 
    <strong>Салата от портокали с аншоа и червен лук </strong><br /><br />Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547586_restorant_kristul_palas/ " target="_blank">ТУК</a></strong> <br /><br /><strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a> </strong>
  • Комбинация от кралски скариди с прошуто, филе от лаврак и пикантни калмари, сервирани с печени ароматни зеленчуци и рукола

    Част от менюто на "Ресторант 106", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта 
    <strong>Комбинация от кралски скариди с прошуто, филе от лаврак и пикантни калмари, сервирани с печени ароматни зеленчуци и рукола</strong><br /><br />Част от менюто на "Ресторант 106", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547514_restorant_106/" target="_blank">ТУК</a></strong><br /><br /><strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a></strong> 
  • Буябес Бакалао (аспержи, фенел, картофи, домати, шафран)

    Част от менюто на ресторант "Таланти", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта
     
    <strong>Буябес Бакалао (аспержи, фенел, картофи, домати, шафран)</strong><br /><br />Част от менюто на ресторант "Таланти", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547525_restorant_talanti_sofiia/ " target="_blank">ТУК<br /><br /></a><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a></strong> 
  • Френско петле със зеленчуци (зелен фасул, шалот, моркови, полента, чоризо)

    Част от менюто на ресторант "Таланти", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта 
    <strong>Френско петле със зеленчуци (зелен фасул, шалот, моркови, полента, чоризо)<br /></strong><br />Част от менюто на ресторант "Таланти", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547525_restorant_talanti_sofiia/ " target="_blank">ТУК</a></strong><br /><br /><strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a> </strong>
  • Печен лаврак с маслини и аспержи върху сотиран бейби спанак и чери домати

    Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК 

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта 
    <strong>Печен лаврак с маслини и аспержи върху сотиран бейби спанак и чери домати</strong><br /><br />Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547586_restorant_kristul_palas/ " target="_blank">ТУК</a> </strong><br /><br /><strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a> </strong>
  • Ципура филе, рататуй, картофи гато с козе сирене и риган, сос от червен пипер

    Част от менюто на ресторант L'instant, по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта 
    <strong>Ципура филе, рататуй, картофи гато с козе сирене и риган, сос от червен пипер</strong><br /><br />Част от менюто на ресторант L'instant, по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547547_linstant/" target="_blank">ТУК</a></strong><br /><br /><strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a> </strong>
  • Кръмбъл с праскови и аромат на анасон

    Част от менюто на ресторант L'instant, по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК 

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта 
    <strong>Кръмбъл с праскови и аромат на анасон </strong><br /><br />Част от менюто на ресторант L'instant, по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547547_linstant/" target="_blank">ТУК</a></strong> <br /><br /><strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank">Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a> </strong>
  • Забалионе с марсала и горски плодове

    Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК 

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта
     
    <strong>Забалионе с марсала и горски плодове</strong><br /><br />Част от менюто на ресторант "Кристъл Палас", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547586_restorant_kristul_palas/ " target="_blank">ТУК</a> </strong><br /><strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank"><br />Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a> </strong>
  • Ароматни праскови с маскрапоне, бял шоколадов ганаш и сос от горски плодове

    Част от менюто на "Ресторант 106", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта ТУК 

    Вижте всички включени ресторанти и техните менюта
     
    <strong>Ароматни праскови с маскрапоне, бял шоколадов ганаш и сос от горски плодове </strong><br /><br />Част от менюто на "Ресторант 106", по време на "Седмицата на средиземноморската кухня" на сп. Бакхус, 15-21 юни. Вижте цялото меню на ресторанта <strong><a href="http://www.bacchus.bg/spisanie/subitiia/2015/06/05/2547514_restorant_106/" target="_blank">ТУК</a></strong> <br /><strong><a href="http://www.bacchus.bg/events/show.php?eventid=2547456" target="_blank"><br />Вижте всички включени ресторанти и техните менюта</a></strong>