Още новини

Още новини

С готови кори може да се приготви нещо повече от обикновена баница. Дори ястие, което изглежда екзотично и не се вмества в представите ви за ежедневна храна. В това ще ви убеди новата книга с рецепти на Иван Звездев и “Белла - България”. “30 избрани рецепти с точени кори” от тематичната поредица на "Бон апети" съдържа простички и ефектни рецепти, които могат да се приготвят от точени кори “Белла”. Ще научите как да направите например пай, манатаркови ролца, пилешка сърма с точени кори, пица “Перелик”, пирожки, тригуни и много други. Другата новина за "Белла" е, че компанията разработи и специален кетeринг каталог, в който е включена и новата продуктова гама “Хотелска марка”, предназначена за хотели и ресторанти.

-----------------------

Навръх Великден можете да се поглезите с празничния брънч на ресторант "Сезони","Хилтън." По обед на 1 май, между 12 и 15.30 ч., тук ще бъде подредена традиционната трапеза с агнешко и писани яйца. За възрастните е предвидена музика на живо. Най-щастливи обаче ще бъдат децата, за които ще бъде организирано детско парти. Цената за човек е 45 лв. Най-малките влизат безплатно.