За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
*****
Неутралнобахти ква гадост е тая баня кауда.пълна отврат! то на жабарите повечето им манджи са все такива буламачи - напълно права е била американката!а па тия от торино кви ланяри са по принцип да не говорим
*****
НеутралноКак изобщо излизат тези неща за четене?!
Бароло и Барбареско се правят от Небиоло, а Долчето си е и сорт, както и Барбера, а от там и вината от тези сортове в апелации D'Alba или D'Asti. Така, че моля първо сами се образовайте, преди да се опитвате да информирате други. За хората, които искат да знаят и още нещо - два типично бели сорта за Пиемонт - кортезе и арнеис - най-добра апелация за бели сухи вина от кортезе - Gavi.