За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
*****
НеутралноИстина е. Преди седмица се варнах оттам. Много е вкусно!!!
*****
Любопитно6to se varna be pi4 ?!?
*****
ВеселоTocho taka e. V Yaponiya ima nedostik na riba Ton. Zatova tuk v Toronto i izobshto vuv America povecheto sushi restoranti izpolzuvat canaska Syomga / Salmon , divata Syomga e nay - hubava , no e mnogo mnogo skupa . Izpolzuvat se Syomgi ot Ribarnitzi predimno . V Toronto veche ima sushi restorsnti na vseki ugul , na vseki . Nyakoi se pravyat na maystori , daje ne sa i Yapontzi a sa Koreytzi ili Kitaytzi . Sushi moje da namerite navsyakude vuv Toronto i po Mllovete , no e sus po- losho kachestvo . pravyat go jeni - Kitayki , ne sa maystori . Redovno si kupuvame sus jena mi do nas v tzentura ima golyama konkurentziya i za 9 dolara se nayajda chovek - Az si kupuvam " Lunch Box - v kutiyat mi slagat Tempura , Sashimi , sushi sus surova riba i yaponska salata i supa ot tofu vuvtre sus vodorasli - Sea weed soup - super e i zdravoslovno . Govejdoto meso e chudesno imnogo krehko kak go pravyat e tayna ne shte da mi kaje . Narjazano finno i vutre leko tcherveno . Maystorite - Sushi chef , si nosyat noja ot Yaponiya . Mnogo skupi nojove. Hubav sushi noj struva 500 dolara , moje i poveche daje .
Hapvayte Sushi i budete zdravi , ot akkto yam sushi eba kato vol . mnogo energiya ot tova govejdo i ot tazi surova riba . Po leka hrana po- hubav sex jivot . ,po- staslivo semeystvo .
*****
НеутралноАз това последното го постигам и без суши.
*****
ВеселоZa poslednoto ,ne qm meso & sushi - qm po 3 Mexican hass avocados na den i stavam sexual mean machine -the best in the southwest.
*****
НеутралноЕ то сушито не се прави само с риба тон/
Номер 3, къде се вмества говеждото в японския лънчбокс?
Защо трябва да има статии в които авторът разказва лично - "Бях забравила разказа на Асакава сан..." - но се появяват анонимни: "Дневник"?!
Не понасям суши и сашими.
*****
НеутралноВ Япония конското месо, наричано "басаши", се счита за по-голям деликатес от риба тон, която е по известна като "магуро", затова и едва ли именно едното е алтернатива на другото.
Типичните ресторанти с поточна линия са един доста груб вариант на бързата закуска. В такива заведения порция суши върви на цена от 95 йени - около лев и двайсет в дадения момент. "Истинското суши" е с цена не по-малка от 5 000 йени.
Персоналът има ужасния навик да крещи лозунги - например шефът извиква "Добре дошли" и всички трябва да извикат с пълен глас същото. Голяма врява е, тракат чинии, посуда и т.н.
Но пък хората са си създали имидж и печелят от него.
*****
Весело6tom ne obi4a6 s u6i ,hapvaj moj ,toj e bez u6i.