Суши - много зен и много шик

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (8)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на varnal se predi sedmitsa
    *****
    Неутрално

    Истина е. Преди седмица се варнах оттам. Много е вкусно!!!

  2. 2 Профил на do varnal se #1
    *****
    Любопитно

    6to se varna be pi4 ?!?

  3. 3 Профил на  Canadski Pitch
    *****
    Весело

    Tocho taka e. V Yaponiya ima nedostik na riba Ton. Zatova tuk v Toronto i izobshto vuv America povecheto sushi restoranti izpolzuvat canaska Syomga / Salmon , divata Syomga e nay - hubava , no e mnogo mnogo skupa . Izpolzuvat se Syomgi ot Ribarnitzi predimno . V Toronto veche ima sushi restorsnti na vseki ugul , na vseki . Nyakoi se pravyat na maystori , daje ne sa i Yapontzi a sa Koreytzi ili Kitaytzi . Sushi moje da namerite navsyakude vuv Toronto i po Mllovete , no e sus po- losho kachestvo . pravyat go jeni - Kitayki , ne sa maystori . Redovno si kupuvame sus jena mi do nas v tzentura ima golyama konkurentziya i za 9 dolara se nayajda chovek - Az si kupuvam " Lunch Box - v kutiyat mi slagat Tempura , Sashimi , sushi sus surova riba i yaponska salata i supa ot tofu vuvtre sus vodorasli - Sea weed soup - super e i zdravoslovno . Govejdoto meso e chudesno imnogo krehko kak go pravyat e tayna ne shte da mi kaje . Narjazano finno i vutre leko tcherveno . Maystorite - Sushi chef , si nosyat noja ot Yaponiya . Mnogo skupi nojove. Hubav sushi noj struva 500 dolara , moje i poveche daje .
    Hapvayte Sushi i budete zdravi , ot akkto yam sushi eba kato vol . mnogo energiya ot tova govejdo i ot tazi surova riba . Po leka hrana po- hubav sex jivot . ,po- staslivo semeystvo .

  4. 4 Профил на Australian Pitch
    *****
    Неутрално

    Аз това последното го постигам и без суши.

  5. 5 Профил на US-pitchaga
    *****
    Весело

    Za poslednoto ,ne qm meso & sushi - qm po 3 Mexican hass avocados na den i stavam sexual mean machine -the best in the southwest.

  6. 6 Профил на eg
    *****
    Неутрално

    Е то сушито не се прави само с риба тон/
    Номер 3, къде се вмества говеждото в японския лънчбокс?

    Защо трябва да има статии в които авторът разказва лично - "Бях забравила разказа на Асакава сан..." - но се появяват анонимни: "Дневник"?!

    Не понасям суши и сашими.

  7. 7 Профил на Пенкин
    *****
    Неутрално

    В Япония конското месо, наричано "басаши", се счита за по-голям деликатес от риба тон, която е по известна като "магуро", затова и едва ли именно едното е алтернатива на другото.
    Типичните ресторанти с поточна линия са един доста груб вариант на бързата закуска. В такива заведения порция суши върви на цена от 95 йени - около лев и двайсет в дадения момент. "Истинското суши" е с цена не по-малка от 5 000 йени.
    Персоналът има ужасния навик да крещи лозунги - например шефът извиква "Добре дошли" и всички трябва да извикат с пълен глас същото. Голяма врява е, тракат чинии, посуда и т.н.
    Но пък хората са си създали имидж и печелят от него.

  8. 8 Профил на do eg
    *****
    Весело

    6tom ne obi4a6 s u6i ,hapvaj moj ,toj e bez u6i.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #