За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
*****
Неутралноhttp://www.pbm.com/~lindahl/foc/
един линк мозесхе поне да турнете ...
*****
НеутралноБлагодаря за линк-а, абсолютно жестока книга! Два часа вече не мога да се измъкна оттам!!
)
*****
НеутралноТова верно е много готино. Мерси за линка...ще си направя бадемов крем набързо в къщи
*****
ВеселоВсъщност новината е, че ще публикуват сканиран оригиналния ръкопис от 14 век.
ry
Иначе Гутенберг я имат тук: http://www.gutenberg.org/etext/8102
Рецептите с превод на съвременен английски и снимки: http://cunnan.sca.org.au/wiki/Category:Forme_of_Cu
PS: Има рецепта за варени пиявици със шафран и чер пипер. :о