Антъни Бурдейн подновява кулинарните си пътешествията за поредица на CNN

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (17)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на nevver
    nevver
    Рейтинг: 213 Неутрално

    Изключително неприятен човек! Надут и самовлюбен!

  2. 2 Профил на pavaroti
    pavaroti
    Рейтинг: 162 Неутрално

    Където е обиколил, това е реклама за държавата и кухнята и. Дано и от тук някой да се сети да го покани, защото и ние имаме интересни ястия. В старото предаване беше в Сърбия и Румъния.

  3. 3 Профил на emiromar
    emiromar
    Рейтинг: 110 Неутрално

    До коментар [#2] от "pavaroti":

    Той отива в страна само ако бъде поканен предварително, а тук никой не го кани. И то феновете трябва да го поканят. Е да ма в България го харесваме сигурно 50 човека. Той няма и популярност, почти няма къде да се гледа предаването му!

  4. 4 Профил на Firefly
    Firefly
    Рейтинг: 521 Неутрално

    Много е нестандартен, определено дразни на моменти, но пък има особена гледна точка и уцелва най-интересното и комичното от различните култури.

  5. 5 Профил на jorosrabskia
    jorosrabskia
    Рейтинг: 616 Неутрално

    Абсолютно глупаво шоу....като пове4ето такива по американската телевизия

  6. 6 Профил на citoyen
    citoyen
    Рейтинг: 668 Неутрално

    Искрено се забавлявам с неговите "премеждия"! Страхотен е ! Доколкото знам в БНТ има един популярен "кулинарен" шут, Ути Бъчваров, който би могъл да поеме инициативата, но изглежда не му стиска. А рекламата за страната е незаменима.

  7. 7 Профил на goshe55 СУПЕР
    goshe55
    Рейтинг: 634 Неутрално

    Bourdain is the man!

    "Русия е бензиностанция маскирана като държава!"
  8. 8 Профил на shisho91
    shisho91
    Рейтинг: 213 Весело

    ... ей тоя е голем
    Чисто лично за мен, по много не регулярен начин му станах фен - в началото, когато попаднах на неговите истории по 24kitchen веднага превключвах - не можех да го трая ... но в последствие и полека-лека започна да ми харесва и сега не го пропускам

    страхотен е, циник и як

  9. 9 Профил на Jessika
    Jessika
    Рейтинг: 1137 Любопитно

    Голям съм му фен, освен, че разказва за храна и различни видове кулинарии, ни запознава с различни хора, култури и природа, по неговия неподражаем начин и страхотно чувство за хумор!

    Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
  10. 10 Профил на aytep
    aytep
    Рейтинг: 110 Весело

    Доста неща се научават от подобни предавания - човек не е нужно на 100% да вярва или приема; това, което той е видял и ще вижда - шапка му свалям!!! Ако бяхме друга държава - от онези с наистина напредничаво мислене и граждански представено правителство, той щеше да е част от туристическата ни кулинарна визитка! Та, ОСТАВКА!

    Яба-даба-ду
  11. 11 Профил на Seamus
    Seamus
    Рейтинг: 154 Неутрално

    Класа над онова инфантилно момче с менторския тон Джейми Оливър.

  12. 12 Профил на sangiovese
    sangiovese
    Рейтинг: 264 Весело

    Голем! Скептиците - прочетете Kitchen Confidential (бестселъра му от 2000 г. за живота на един готвач в Ню Йорк, тръгнал от нищото) - тв шоуто е резултат от успеха на книгата. Освен това се е опитал да завърши Васар, завършил е CIA (Culinary Institute of America) и е живял в Бордо, Франция. Пише страхотно, а е и типичен махач на глава от Ню Йорк Сити, много ми напомня на софийски персонаж от 90-те. Наистина трябва да го покани някой и при нас, но не знам с това отношение към клиента и храната тук как ще му понесе, ако ще Ути и Звездев накуп да му организират турнето.

  13. 13 Профил на etty1
    etty1
    Рейтинг: 521 Неутрално

    Моля, поправете думата будка (не бутка), ако се колебаете, по-добре използвайте синоним, например павилион.
    Антъни Бурдейн има професия-мечта и може би критиците му мъничко завиждат. Човешко.

    “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
  14. 14 Профил на s.t.o.
    s.t.o.
    Рейтинг: 213 Неутрално

    До коментар [#1] от "causeitstrue":

    Изключително прям, директен, откровен човек

  15. 15 Профил на Naum Velinov
    Naum Velinov
    Рейтинг: 213 Неутрално

    До коментар [#1] от "causeitstrue":

    Я ходи се скрий некъде!

  16. 16 Профил на Nikolay
    Nikolay
    Рейтинг: 616 Неутрално

    Естествено, че е неприятен на моменти, но то това му е чара. Бурдейн е великан в този бизнес и за феновете на подобни предавания е ясно, че никой не може да стъпи и на малкия му пръст. Доколкото чух недоразумението Ути подхваща подобна поредица, но ме хваща страх като си помисля какво ще направи. Единственото бг нещо, което съм хващал беше по някакъв български травъл ченъл с един алкохолик, който беше на тур в Грузия. Получи му се интересно, но няма блясъка в очите и нужното присъствие.
    Мисля, че е крайно време Бурдейн да посети България. Бил е в мамалигария, хърватско, гърция, някой горе е писал сърбия, макар. Срамота е, да сме извън картата. Не съм сигурен, но май от тук се случват подобни неща: http://eventful.com/

  17. 17 Профил на mmarto
    mmarto
    Рейтинг: 616 Неутрално

    Мен малко ме дразни, като почне да описва обикновен дюнер от заведението на ъгъла, като неповторимо, уникално, божествено... мани, смали малко. Представям си го същия, като дюнера на бай Али от съседната улица. А си е и същия, нали утре ще дойде да снима епизод в Бг и ще ги говори същите и за на Али дюнера, а ние знаем, че си е просто обикновен дюнер!





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #