Теория и практика на мащерката, поставена в коктейл

Теория и практика на мащерката, поставена в коктейл

Теория и практика на мащерката, поставена в коктейл
Перфектният летен ден започва от обед, отличава се с коктейлно присъствие и от един момент нататък няма значение дали е работен или не. Една идея повече креативност се изисква, ако в горното изречение липсва море, затова еднакво с качеството на коктейлите слагаме таг "уникални" и на местата, които бихме включили в подобна разходка.
Разходка из най-добрите места за коктейли това лято предлага списание "Бакхус" в най-новия си брой, който вече е на пазара. Какво още съдържа той - можете да видите тук.
А ето и една от рецептите за коктейли, с която можете да предизвикате собствените си умения в тази сфера:
50 мл джин, 50 мл прясно изцеден сок от червен грейпфрут, 20 мл сироп
от мащерка, 15 мл ликьор от кактус, люта чушка и бодлива круша .
Шейква се и се сервира върху кубчета лед. Украсява се с лайм и мащерка.
Този коктейл се предлага от Любомир Митов в Sense Rooftop Bar и се нарича It`s About Тhyme.
Теория и практика на мащерката, поставена в коктейл