Кулинарният Пловдив се разбужда

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (15)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на xymax
    xymax
    Рейтинг: 521 Неутрално

    Пфууу, изчетох цялото резюме, очаквайки, че ще ни поканите на някой кулинарен фестивал, а то реклама на статия :-(

    Публикувано през m.dnevnik.bg

  2. 2 Профил на mavricii.plovdiv
    mavricii.plovdiv
    Рейтинг: 122 Неутрално

    Безплатно се поднасят мезетата...,да, безплатно се поднасят САМО,самите мезета се заплащат...поне аз където съм ходил,а това е са 97% от местата.

  3. 3 Профил на hasmokar
    hasmokar
    Рейтинг: 338 Неутрално

    Могу убав, мекичък джигер, пражат "майните"!

  4. 4 Профил на moriarti
    moriarti
    Рейтинг: 524 Весело

    Бравос! И кат се разбуди съвсем?!??? Или засега да се фокусираме в гуреливо-сърдито му изражение?

    "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
  5. 5 Профил на Ghost
    Ghost
    Рейтинг: 761 Весело

    Начи...това, Фелибето направо е*ава зайката на веганите...

    Форумът е в будна кома...
  6. 6 Профил на stedim
    stedim
    Рейтинг: 477 Неутрално

    Нали не сте останали с убеждението, че написаното се отнася за сегашната действителност.

  7. 7 Профил на moriarti
    moriarti
    Рейтинг: 524 Весело

    До коментар [#5] от "Ghost":

    Не е баш така. До Филибето са се ширнали полета широки, пълни с вегански сладости. Винаги могат да си попасат на воля... е-е-е-ееее чак до КЦМ-то. Помислено е за всички.

    "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
  8. 8 Профил на moriarti
    moriarti
    Рейтинг: 524 Весело

    До коментар [#6] от "stedim":

    Амчи да. Що? Къде е уловката? Някаква паралелна (майна мейд) реалност ли са измислили?

    "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
  9. 9 Профил на Ghost
    Ghost
    Рейтинг: 761 Весело

    [quote#7:"moriarti"]До Филибето са се ширнали полета широки, пълни с вегански сладости. [/quote]

    Тия с чушките ли, уе...???
    Цъ, не си прав...вкарали са им гени от прасета, за да им е тлъста реколтата...

    Форумът е в будна кома...
  10. 10 Профил на charlesdegaulle
    charlesdegaulle
    Рейтинг: 352 Неутрално

    Наремето, преди бай тошо, някъде към 52-53та година, два рсторанта предлагаха два, три специалитета от костенурки. Всеки ден идваше биволска кола пълна догоре с тях. Докато изчезнат, разбира се...

  11. 11 Профил на the_fat
    the_fat
    Рейтинг: 180 Неутрално

    В "Бумбарника" съм бил 2-3 пъти в началото на 80-те голяма дупка
    бяхаго направи клуб на културрните дейци и с мой приятел реставратор запивахме.Уникална атмосфера-алкохолизирани художници-култур трегери ,плебеи,сноби,алкохолизирани актриси
    всякакви олигофрени.Ракия гроздова и кибапчи с лютеница и оцет
    за сорачна течност...гюрме от всякъде

  12. 12 Профил на Драга
    Драга
    Рейтинг: 574 Любопитно

    Пловдив винаги е имал култови кръчми, но баш пък с храна да смаят някого - едва ли.
    Преди време в Бакхус бяха номинирали винарна "Бодила" за "ресторант на годината". Отидохме да го видим, но се оказа пълно разочарование - безвкусна и униформена храна, миниатюрна винена листа и отврат обслужване. После взе че се затри.
    А много преди да получи бляскав статут беше готино местенце, в което си ставаш приятел с хората от околните маси. И когато левчето галопираше в пистата на хиперинфлацията, там можеше да си поръчаш ракия с мезе за по-малко пари, отколкото кафе с кола

    Ако животът ти поднесе лимон, се огледай на кого да го изцъркаш в очите.
  13. 13 Профил на hasmokar
    hasmokar
    Рейтинг: 338 Неутрално

    Абе шкембеджийница , като Ямбола града или повекето провинсиални градове , дето сякаш времето е спрело...по сравнение със София.

  14. 14 Профил на Емо
    Емо
    Рейтинг: 835 Неутрално

    До коментар [#2] от "mavricii.plovdiv":

    Това са спомени от началото на миналия век. Не важат за днешно време.

    За първи път в историята човек може да публикува едно просто изречение "Този е идиот" и повече от 90% от прочелите го ще знаят за кого става въпрос.
  15. 15 Профил на historama
    historama
    Рейтинг: 695 Неутрално

    Имаше един кратък период на р-т Мистър Баба (гемията до пристанището) към всяка ракия поднасяха в малка чинийка разбит тарама хайвер около 30г с едно сухарче.
    В Македония в гр. Прилеп към бирата ми поднесоха малка чинийка с няколко пържени фъстъци (около 10гр.).
    Да приемем, че това е малко гевезелък, но калкулирането на хляба в крайната сметка ДРАЗНИ господа ресторантьори ! Да не говорим, че хлябът почти навсякъде е по-скъп от нашенския.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #