За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
xymax
Рейтинг: 521 НеутралноПфууу, изчетох цялото резюме, очаквайки, че ще ни поканите на някой кулинарен фестивал, а то реклама на статия :-(
Публикувано през m.dnevnik.bg
mavricii.plovdiv
Рейтинг: 122 НеутралноБезплатно се поднасят мезетата...,да, безплатно се поднасят САМО,самите мезета се заплащат...поне аз където съм ходил,а това е са 97% от местата.
hasmokar
Рейтинг: 338 НеутралноМогу убав, мекичък джигер, пражат "майните"!
moriarti
Рейтинг: 524 ВеселоБравос! И кат се разбуди съвсем?!??? Или засега да се фокусираме в гуреливо-сърдито му изражение?
"ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"Ghost
Рейтинг: 761 ВеселоНачи...това, Фелибето направо е*ава зайката на веганите...
Форумът е в будна кома...stedim
Рейтинг: 477 НеутралноНали не сте останали с убеждението, че написаното се отнася за сегашната действителност.
moriarti
Рейтинг: 524 ВеселоДо коментар [#5] от "Ghost":
"ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"Не е баш така. До Филибето са се ширнали полета широки, пълни с вегански сладости. Винаги могат да си попасат на воля... е-е-е-ееее чак до КЦМ-то. Помислено е за всички.
moriarti
Рейтинг: 524 ВеселоДо коментар [#6] от "stedim":
"ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"Амчи да. Що? Къде е уловката? Някаква паралелна (майна мейд) реалност ли са измислили?
Ghost
Рейтинг: 761 Весело[quote#7:"moriarti"]До Филибето са се ширнали полета широки, пълни с вегански сладости. [/quote]
Форумът е в будна кома...Тия с чушките ли, уе...???
Цъ, не си прав...вкарали са им гени от прасета, за да им е тлъста реколтата...
charlesdegaulle
Рейтинг: 352 НеутралноНаремето, преди бай тошо, някъде към 52-53та година, два рсторанта предлагаха два, три специалитета от костенурки. Всеки ден идваше биволска кола пълна догоре с тях. Докато изчезнат, разбира се...
the_fat
Рейтинг: 180 НеутралноВ "Бумбарника" съм бил 2-3 пъти в началото на 80-те голяма дупка
бяхаго направи клуб на културрните дейци и с мой приятел реставратор запивахме.Уникална атмосфера-алкохолизирани художници-култур трегери ,плебеи,сноби,алкохолизирани актриси
всякакви олигофрени.Ракия гроздова и кибапчи с лютеница и оцет
за сорачна течност...гюрме от всякъде
Драга
Рейтинг: 574 ЛюбопитноПловдив винаги е имал култови кръчми, но баш пък с храна да смаят някого - едва ли.
Ако животът ти поднесе лимон, се огледай на кого да го изцъркаш в очите.Преди време в Бакхус бяха номинирали винарна "Бодила" за "ресторант на годината". Отидохме да го видим, но се оказа пълно разочарование - безвкусна и униформена храна, миниатюрна винена листа и отврат обслужване. После взе че се затри.
А много преди да получи бляскав статут беше готино местенце, в което си ставаш приятел с хората от околните маси. И когато левчето галопираше в пистата на хиперинфлацията, там можеше да си поръчаш ракия с мезе за по-малко пари, отколкото кафе с кола
hasmokar
Рейтинг: 338 НеутралноАбе шкембеджийница , като Ямбола града или повекето провинсиални градове , дето сякаш времето е спрело...по сравнение със София.
Емо
Рейтинг: 835 НеутралноДо коментар [#2] от "mavricii.plovdiv":
За първи път в историята човек може да публикува едно просто изречение "Този е идиот" и повече от 90% от прочелите го ще знаят за кого става въпрос.Това са спомени от началото на миналия век. Не важат за днешно време.
historama
Рейтинг: 695 НеутралноИмаше един кратък период на р-т Мистър Баба (гемията до пристанището) към всяка ракия поднасяха в малка чинийка разбит тарама хайвер около 30г с едно сухарче.
В Македония в гр. Прилеп към бирата ми поднесоха малка чинийка с няколко пържени фъстъци (около 10гр.).
Да приемем, че това е малко гевезелък, но калкулирането на хляба в крайната сметка ДРАЗНИ господа ресторантьори ! Да не говорим, че хлябът почти навсякъде е по-скъп от нашенския.