За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
lalleen
Рейтинг: 672 НеутралноАпетитна статия
Успех на човека.
jazz
Рейтинг: 622 ВеселоДа, апетитна статия. Голямата разлика в кухните на Северна и Южна Индия (общо казано) е не в количеството на люти подправки,а в това че на Юг готвят почти 100% вегетариански манджи (с изключение на Гоа), а на Север си хапват доста месо. Не разбрах къде е мястото където готви?!
Chavo64
Рейтинг: 118 НеутралноКакво му е хубавото на индийската кухня?! Всичко е пържено, мазно и тежко. Ястията навлъскани с толкова "масала"- цели шепи силни подправки, че не можеш да разбереш, риба ли ядеш или карфиол. Може би само северняшкото "Брияни"- (задушено месо с ориз) става, ма и то е натъпкано с краве масло до отказ.
chavo64waterfall
Рейтинг: 830 НеутралноДо коментар [#2] от "jazz":
Да, не стана ясно къде можем да опитаме манджите му.
calypso
Рейтинг: 166 Неутралноhttps://bg-bg.facebook.com/spicehousebg/
penetrating
Рейтинг: 5763 НеутралноДобър къс преглед на индийските смески за готвене
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert