Парминдер, който събира Индия в лъжица

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (6)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на lalleen
    lalleen
    Рейтинг: 672 Неутрално

    Апетитна статия Успех на човека.

  2. 2 Профил на jazz
    jazz
    Рейтинг: 622 Весело

    Да, апетитна статия. Голямата разлика в кухните на Северна и Южна Индия (общо казано) е не в количеството на люти подправки,а в това че на Юг готвят почти 100% вегетариански манджи (с изключение на Гоа), а на Север си хапват доста месо. Не разбрах къде е мястото където готви?!

  3. 3 Профил на Chavo64
    Chavo64
    Рейтинг: 118 Неутрално

    Какво му е хубавото на индийската кухня?! Всичко е пържено, мазно и тежко. Ястията навлъскани с толкова "масала"- цели шепи силни подправки, че не можеш да разбереш, риба ли ядеш или карфиол. Може би само северняшкото "Брияни"- (задушено месо с ориз) става, ма и то е натъпкано с краве масло до отказ.

    chavo64
  4. 4 Профил на waterfall
    waterfall
    Рейтинг: 830 Неутрално

    До коментар [#2] от "jazz":

    Да, не стана ясно къде можем да опитаме манджите му.

  5. 5 Профил на calypso
    calypso
    Рейтинг: 166 Неутрално
  6. 6 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5763 Неутрално

    Добър къс преглед на индийските смески за готвене

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert




За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #