Рибен буквар

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (8)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

  2. 2 Профил на chicago514
    chicago514
    Рейтинг: 711 Неутрално

    Явно когато е писана тази книга не са и мислили,че може да се хапва и черноморска акула,а и една много рядка,но много вкусна рибка - Лаврак.

  3. 3
    ****

    Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

  4. 4 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5592 Неутрално

    Понеже най-добрата риба е прясната, този буквар е много ценен :)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  5. 5 Профил на man_un
    man_un
    Рейтинг: 694 Неутрално

    Скоро научих една рецепта за ястие от авокато, миди и малки скаридки. Даровете се нарязват ситно, авокадото се пюрира с подправки, всичко се обърква и се сипва в половинките кори на авокадото, като купички. Посипва се с галета и се запича леко.

  6. 6 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
    'ΕΡΕΒΟΣ
    Рейтинг: 1363 Весело

    Най-вкъсната риба щото имало малко сол !
    Смях !

    Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
  7. 7 Профил на SS
    SS
    Рейтинг: 1354 Весело

    Прясна е когато сам си я хванеш ...

  8. 8 Профил на хм
    хм
    Рейтинг: 1337 Неутрално

    това е писано преди доста години, когато слънчев бряг не е бил с половин милион легла и без пречиствателна станция.

    сега на кафяво море най-много върви уловът на ешерихия коли :)





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #