За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Хейтъромразец
Рейтинг: 118 Любопитно"Смята се, че тя е смесвала краве мляко с по-скъпото биволско мляко"
Че те там и мляко ли слагат? Щото тук в производството на сирене мляко не се ползва въобще. Изостанал си е италионският Юг и туй то.
takeshi303
Рейтинг: 996 НеутралноПокъртително, мислех, че е слагал палмово масло и сухо мляко калпазанина, а той месел биволско с краве.
Xintu
Рейтинг: 902 Неутрално"..."Конфискувахме цялата компания," казва Паоло ди Наполи, офицер от отдела за защита на околната среда..."
Close to the EdgeХа, не си поплюват! Аз си мислех, че първо трябва да го осъдят и тогава да конфискуват каквото и да било, ма явно не съм доразбрал.
Десен
Рейтинг: 1391 НеутралноВзех 10 литра от една мандра до София и си направих сам сирене.
Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.Стана перфектно. Бях забравил вкуса на селското домашно сирене докато не си направих сам.
На тоя моцарелата съм му я ял в Италия и откровено казано - много са им добри сирената.
Палавник!
glorieux
Рейтинг: 174 НеутралноЕ, те в Италия ако търсят връзки с Мафията ли ще е, Камората ли или пък Корона Унита, по-добре да започнат с Берлускони и надолу. Но там поне прокурорите и съдиите не си поплюват и са доста незвисими. Най ми хареса изречението: "Конфискувахме цялата компания"...
glorieux
Рейтинг: 174 ВеселоДо коментар [#4] от "Десен":
А иначе моцарелката е страшна работа... Как върви грапата с гръцка салата, не е истина просто...
Леми Килмистър
Рейтинг: 848 Неутрално[quote#1:"IronHead"]Щото тук в производството на сирене мляко не се ползва въобще. Изостанал си е италионският Юг и туй то.[/quote]
Смахнати сме всички, а другите ги няма, останали са малко и копаят пак. Искат да прокарат мост над нищетата, но трудно ще прескочат този мръсен ад.За 8-10 лв/кг в България може да се купу страхотно сирене! Няма да правя реклами на определени марки, но не са малко, които произвеждат много качествено сирене. Често ям моцарела, произведена каде ли не, но по-добро сирене от българското бяло саламурено сирене няма!
Впрочем в България вече има много повече качествени продукти от някои западни страни, само да знеш каво търсиш и да си готов да платиш повече
Ogiigo
Рейтинг: 1285 Неутрално,,...Смята се, че тя е смесвала краве мляко с по-скъпото биволско мляко, което е ключова съставка в мекото бяло сирене и е продавала продукта като по-скъпо качество, съобщава агенция "Франс прес".
Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.Тези поне слагат мляко, а у нас слагат всякакави боклуци при производството на т.н. сирене и освен това никой не е арестуван!
Десен
Рейтинг: 1391 Неутрално[quote#6:"glorieux"]Как върви грапата с гръцка салата, не е истина просто...[/quote]

Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.Табиетлия си ти явно. Браво. Напоследък трудно е да попаднеш на хора които обичат да си угаждат. Всички са го подкарали на един аскетизъм, пост и молитва...
bulkorcal
Рейтинг: 229 Веселоа аз се чудя защо капрезето напоследък все на крава ми мучи в чинията...
podhod
Рейтинг: 118 Неутралнококаина ???
))))) "Мандара Груп", оглавявана от Джузепе Мандара, е един от големите световни производители на моцарела. Компанията изнася продуктите си за Европа, Япония и Съединените щати.