Съвременна българска кухня
Лолипоп от пъдпъдък с лимец
Рецептата е на готвача Пламен Петров и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Дует от гамба роха и Сен Жак
Рецептата е на готвача Пламен Петров и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Ризото с песто от левурда
Рецептата е на готвача Пламен Петров и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник".
Татаки от жьлтоперест тон с юзу крем
Рецептата е на готвача Пламен Петров и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Кой е Пламен Петров
Главен готвач в ресторант "Капитан Кук"
Баница с локум
Рецептата е на готвача Виктор Ангелов и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Черноморска скумрия с костен мозък
Рецептата е на готвача Виктор Ангелов и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Шкембе чорба с език и бъбреци
Рецептата е на готвача Виктор Ангелов и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Вариация български сирена
Рецептата е на готвача Виктор Ангелов и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник".
Кой е Виктор Ангелов
Главен готвач и собственик, ресторанти Chef’s.
Телешки стек с аспержи и цитрус
Рецептата е на готвача Веселин Калев и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Телешко варено с аромат на шийтаке и аспержи
Рецептата е на готвача Веселин Калев и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Момици с тапиока, бонбон от червено цвекло и цикория
Рецептата е на готвача Веселин Калев и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Пъстърва с пролетни зеленчуци, саке и леща
Рецептата е на готвача Веселин Калев и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Кой е Веселин Калев
Главен готвач на хотел "Рила", Боровец
Мляко
Рецептата е на готвача Йонко Дяков и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Гълъб
Рецептата е на готвача Йонко Дяков и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Рози
Рецептата е на готвача Йонко Дяков и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Морков
Рецептата е на готвача Йонко Дяков и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник".
Кой е Йонко Дяков
Главен технолог, First Bulgarian Sous-vide Factory "11 Meats".
Пуешко с мед, черни трюфели и лимонова мащерка
Рецептата е на готвача Стоян Кирин и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Кавърма от рапани
Рецептата е на готвача Стоян Кирин и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Филе от черноморски калкан, поширано с пчелен прашец
Рецептата е на готвача Стоян Кирин и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник".
Цедено биволско мляко със сезонни билки и два соса
Рецептата е на готвача Стоян Кирин и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник".
Кой е Стоян Кирин
Главен готвач в Lighthouse golf and spa resort, България.
Свободно отгледано петле с шамфъстък и грейви с къпини
Рецептата е на готвача Андрей Стоилов и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Студенопушен с лавандула тартар от телешко с хайвер
Рецептата е на готвача Андрей Стоилов и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Терин от патешки дроб със сладко от зелени смокини
Рецептата е на готвача Андрей Стоилов и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник".
Спаначено ризото с омар, левурда и тиквички
Рецептата е на готвача Андрей Стоилов и е част от специалния проект "Съвременна българска кухня" в "Дневник"
Кой е Андрей Стоилов
Президент на Българската асоциация на професионалните готвачи