Slow рецепта: Равиоли от цвекло

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (13)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Nil satis nisi optimum
    Nil satis nisi optimum
    Рейтинг: 29 Любопитно

    Как се отглежда цвекло без "съставки с Е-номера"? Червеният му цвят се дължи на Е165 (може и да бъркам с номера, но е нещо подобно). Има и груги Е-та. Проврете сами!

    Україна Переможе! Слава Героям! Слава Україні!
  2. 2 Профил на tokkay
    tokkay
    Рейтинг: 533 Весело

    Сигурно е хубаво. Харесвам червеното цвекло. Но само като гарнитура към някоя сочна пържола. Която липсва в празната чиния на снимката.

    No Pain No Gain
  3. 3 Профил на a4kataaa
    a4kataaa
    Рейтинг: 8 Любопитно

    Ако правилно съм разбрал, това е вегански ресторант. Така ли?

  4. 4 Профил на Тюфлекчия
    Тюфлекчия
    Рейтинг: 450 Весело

    До коментар [#1] от "Nil satis nisi optimum":

    Мдааа. И аз винаги съм се чудил защо всичките радетели за "био-" храните са напълно неграмотни по темата. Лимонената киселина и тя си има "Е"-номер, пък гледам и нея я използват тука...

    Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
  5. 5 Профил на THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
    THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
    Рейтинг: 174 Неутрално

    До коментар [#4] от "Тюфлекчия":

    Да, истерията около е-тата е лакмус за интелекта и образованието. Тъжно е колко много хора с претенции папагалстват по темата.

    #killwhitey
  6. 6 Профил на Nil satis nisi optimum
    Nil satis nisi optimum
    Рейтинг: 29 Весело

    До коментар [#4] от "Тюфлекчия":

    Остави лимонената киселина, ти помисли за аскорбинова киселина. Знаеш ли тя колко е страшна и какво "Е" е... И писма имаше до телевизии, че тровели децата с нея!

    Україна Переможе! Слава Героям! Слава Україні!
  7. 7 Профил на a4kataaa
    a4kataaa
    Рейтинг: 8 Любопитно

    До коментар [#4] от "Тюфлекчия":

    Аз съм от скоро време, вместо лимонена киселина ползвам пресен лимон. Предава по добър вкус и аромат на ястието.

  8. 8 Профил на Тюфлекчия
    Тюфлекчия
    Рейтинг: 450 Весело

    [quote#7:"a4kataaa"]Аз съм от скоро време, вместо лимонена киселина ползвам пресен лимон. [/quote]

    Ами то сокът на пресния лимон съдържа 5-6% лимонена киселина...

    Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
  9. 9 Профил на Doichin Stefanov
    Doichin Stefanov
    Рейтинг: 229 Неутрално

    Пак ли...

  10. 10 Профил на a4kataaa
    a4kataaa
    Рейтинг: 8 Неутрално

    До коментар [#8] от "Тюфлекчия":

    Да де, нали целта в крайна сметка е една и съща. Просто пресния лимон предава малко по добър вкус и аромат.

  11. 11 Профил на princess_x
    princess_x
    Рейтинг: 938 Неутрално

    Само не разбирам защо шайбите цвекло, напълнени с пюре от ядки, трябва да се наричат "равиоли с рикота от кашу".

  12. 12 Профил на betona
    betona
    Рейтинг: 20 Неутрално

    статията убава, ама коментарите под нея по-убави.
    а "шайбите цвекло, напълнени с пюре от ядки, трябва да се наричат "равиоли с рикота от кашу" поради същата причина поради която е по-яко да речеш енджио, а не непео.

  13. 13 Профил на lil_alex
    lil_alex
    Рейтинг: 174 Неутрално

    Не знам защо тая рецепта ми навява мисли за емо-кидс, които се режат...





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #