За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
Nil satis nisi optimum
Рейтинг: 29 ЛюбопитноКак се отглежда цвекло без "съставки с Е-номера"? Червеният му цвят се дължи на Е165 (може и да бъркам с номера, но е нещо подобно). Има и груги Е-та. Проврете сами!
Україна Переможе! Слава Героям! Слава Україні!tokkay
Рейтинг: 533 ВеселоСигурно е хубаво. Харесвам червеното цвекло. Но само като гарнитура към някоя сочна пържола. Която липсва в празната чиния на снимката.
No Pain No Gaina4kataaa
Рейтинг: 8 ЛюбопитноАко правилно съм разбрал, това е вегански ресторант. Така ли?
Тюфлекчия
Рейтинг: 450 ВеселоДо коментар [#1] от "Nil satis nisi optimum":
Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!Мдааа. И аз винаги съм се чудил защо всичките радетели за "био-" храните са напълно неграмотни по темата. Лимонената киселина и тя си има "Е"-номер, пък гледам и нея я използват тука...
THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
Рейтинг: 174 НеутралноДо коментар [#4] от "Тюфлекчия":
#killwhiteyДа, истерията около е-тата е лакмус за интелекта и образованието. Тъжно е колко много хора с претенции папагалстват по темата.
Nil satis nisi optimum
Рейтинг: 29 ВеселоДо коментар [#4] от "Тюфлекчия":
Україна Переможе! Слава Героям! Слава Україні!Остави лимонената киселина, ти помисли за аскорбинова киселина. Знаеш ли тя колко е страшна и какво "Е" е... И писма имаше до телевизии, че тровели децата с нея!
a4kataaa
Рейтинг: 8 ЛюбопитноДо коментар [#4] от "Тюфлекчия":
Аз съм от скоро време, вместо лимонена киселина ползвам пресен лимон. Предава по добър вкус и аромат на ястието.
Тюфлекчия
Рейтинг: 450 Весело[quote#7:"a4kataaa"]Аз съм от скоро време, вместо лимонена киселина ползвам пресен лимон. [/quote]
Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!Ами то сокът на пресния лимон съдържа 5-6% лимонена киселина...
Doichin Stefanov
Рейтинг: 229 НеутралноПак ли...
a4kataaa
Рейтинг: 8 НеутралноДо коментар [#8] от "Тюфлекчия":
Да де, нали целта в крайна сметка е една и съща. Просто пресния лимон предава малко по добър вкус и аромат.
princess_x
Рейтинг: 938 НеутралноСамо не разбирам защо шайбите цвекло, напълнени с пюре от ядки, трябва да се наричат "равиоли с рикота от кашу".
betona
Рейтинг: 20 Неутралностатията убава, ама коментарите под нея по-убави.
а "шайбите цвекло, напълнени с пюре от ядки, трябва да се наричат "равиоли с рикота от кашу" поради същата причина поради която е по-яко да речеш енджио, а не непео.
lil_alex
Рейтинг: 174 НеутралноНе знам защо тая рецепта ми навява мисли за емо-кидс, които се режат...