Онзи, от който никой не е по-голям

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (29)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на lol
    *****
    Весело

    Хаха, по заглавието реших, че пак ще се слагате на бате Бойко...

  2. 2 Профил на Seemann
    Seemann
    Рейтинг: 8 Неутрално

    неграмотници - "онзи, от КОГОТО"

  3. 3 Профил на SeoKungFu
    SeoKungFu
    Рейтинг: 984 Неутрално

    оногова, коговато, па те така.
    На когото, тогото.

    ╠╩╦═╬♥∩♥{(::○::SeoKungFu::○:::)}♥∩♥╬═╦╩∞
  4. 4 Профил на VX
    VX
    Рейтинг: 180 Неутрално

    Този на снимката не го харесвам много

  5. 5 Профил на gigs
    *****
    Неутрално

    "Когото" е за одушевени лица, в случая е правилно написано!

  6. 6 Профил на AC
    *****
    Весело

    До коментар [#1] от "lol":

    Взе ми го от устата. И аз реших, че е за негово светейшество Бойко.
    Ако заглавието подсказваше храна, щях да гласувам за вратна пържола

  7. 7 Профил на Нико СУПЕР
    Нико
    Рейтинг: 753 Весело

    Поздравления за статията.

  8. 8 Профил на Seemann
    Seemann
    Рейтинг: 8 Неутрално

    До коментар [#5] от "gigs":

    хлябът е сравнен с човека

  9. 9 Профил на Човек
    *****
    Весело

    Не ви ли свърши работното време , че да спрете да пишете глубости ? Много хора без работа в тая държава!

  10. 10 Профил на mapto СУПЕР
    mapto
    Рейтинг: 1439 Неутрално

    И тук му е мястото да кажем, че в България и почти невъзможно да си купиш хляб без "овкусители", "избелители", "оцветители" и други ненужни химикали.

    Включете се в свободния интернет, без цензура на корпорации, партии, олигарси,... https://feddit.bg/c/fediverse
  11. 11 Профил на 123
    *****
    Неутрално

    в последно време в хляба няма и една шепа зърно,толкова набухватели емулогатори и всякакви боклуци,че...

    иначе пшеницата в Европа,северна Африка и близкият изток,оризът в Азия и картофите в Южна-Централна и Северна Америка с фундаментът на човешката цивилизация като цяло и в регионалните разновидности.

  12. 12 Профил на браво
    *****
    Неутрално

    авторе,мерси за полезните знания - сега опитай да предвидиш кое от полезното ще изчезне и кое ще остане след десететия генно модифициране,пък ако кажеш и как ще реагират животинските организми вкл.човечеството на тия промени - евалла!

  13. 13 Профил на me
    *****
    Неутрално

    пишете си квото искате, но хлябът в българия е едно ла*но в целофан. за 20 години забравихме какво се казва истински ръчен леб, да си направиш мечка от крайшника, лелеее, мани мани.

  14. 14 Профил на Gluten
    *****
    Неутрално

    Ирина Каракехайова,

    Вие сте за съд! Това вашето е не просто некомпетентност, а умишлено подвеждане. За хората, които са алергични към глутен, консумацията на хляб от пшеница, ръж или ечемик води до сериозни рискове за здравето.

    ГЛУТЕНЪТ СЕ СЪДЪРЖА И В РЪЖТА, освен в пшеницата, също така и в ечемика!

    Ето ви линк към статия на английски, а ако не можете да го прочетете на английски, слагам линк към същата статия и на руски:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Gluten

    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D1%8E%D1%82%D0%B5%D0%BD

    Ето ви и линк към американски сайт относно глутеновата нетолерантност. Изрично пише за ръжта.

    http://www.gluten.net/diet.php

    Проверявайте, преди да пишете неща, които могат да застрашат човешкото здраве!

  15. 15 Профил на Васил
    *****
    Неутрално

    Отлична и полезна статия, браво Дневник. Нека да бъдем така добри да не хулим българския хляб. Който иска старовремски хляб, да си купи брашно с трици, нощви, мая, пещичка, да си го замеси, остави през нощта в нощвите и рано-рано сутринта - към 4 часа - да палне пещичката, да изчака два часа да й се изравни температурата, да пъхне хлебните заготовки в нея и след това да си хапне сладко-сладко.

  16. 16 Профил на Глутен
    *****
    Неутрално

    Василе, кое й е полезното на тази статия?!

    Все едно да кажете на човек със сенна хрема, че няма проблем за него на пролет да иде да полето да бере пролетни цветя и да ги мирише как ухаят.

  17. 17 Профил на Бел леб
    *****
    Неутрално

    Това нечия реклама ли е, или цитати от женски списания? Околонаучните мантри са по вредни от открити лъжи, а уважаемият автор трудно разграничава "плява от зърно". Оставете на специалистите (доколкото ги има в БГ-то) да се изявяват по подобни въпроси. А хляб отговарящ на написаното, у нас просто НЯМА!!!

  18. 18 Профил на Васил
    *****
    Неутрално

    Глутен, хайде, ще наруша правилото си да не влизам в спор с форумци - човек си казва мнението и толкова. Авторката едва ли е доктор-диетолог; най-вероятно препредава прочетена другаде информация. Въобще не споменава за хора, алергични към глутена, а за такива, които не понасят добре глутена. Не можеш да пратиш на съд човек, който казва - който не понася добре захарта, може да си хапва локум със захарин. И въобще стилът на повечето коментари тук е типичен - дайте да лавнем веднага, да изразим недоволството си от всичко и всички - колкото повече, толкова повече плюсчета ще ни пишат. Един тук казва, че хлябът ни бил лайно в целофан. Ами самият той е лайно и да ходи в кенефа и да пусне водата след себе си.

  19. 19 Профил на Лелка
    Лелка
    Рейтинг: 481 Весело

    ЛЕЛЕ КОЛКО ИЗПЕРКА НАРОДЕЦА....Под тази хубавка и вкусни4ка статия за насъщния толкози призиви за съд и ескременти....

  20. 20 Профил на О, юроде...
    *****
    Неутрално

    Избирайте:
    Онзи, от КОГОТО....., или
    ОНОВА, от което......
    Къде сте расли, къде сте пасли, къде сте "учили"??!!
    Не знаят езика, ама коментират...

  21. 21 Профил на me
    *****
    Неутрално

    василчооо, да нед лапнеш на деда си дедовия, мойто момче!? оди да набиваш сух леп некъде по къро.

  22. 22 Профил на Глутен
    *****
    Неутрално

    Василе,
    Със сериозни неща шега не бива. И аз смятам, че авторката едва ли е доктор-диетолог и след като не е, не следва да пише на тема, от която не разбира. Не виждам какво не харесваш на стила ми. Недоволствам от некомпетентността и лековатия маниер, с който се поднасят неверни факти по важни за здравето теми. Недоволствам и от липсата на журналистичестка етика. Информацията се проверява преди да се тиражира.
    Нещо смислено да ми кажеш в отговор?

  23. 23 Профил на Фукльо -Ме-
    *****
    Неутрално

    Пъпчиво пуберче -ме- от всекидневно ядене на хлябове-лайна си станал на лайно.

  24. 24 Профил на гаричка
    *****
    Любопитно

    абе Горичка не е ли организация, на Маги Малеева,дъщерята на оная дето изсече маса дървета в Борисовата градина - Юлия Берберян - за да си направи на фамилията семеен бизнес - тенис кортове и то покрити. Сега същата Малеева се пише екозащитник и пробутва на балъците суперскъпи уж екологични храни в миниатюрни опаковки?
    Само питам де, но ми се струва много манипулативно и нагло това

  25. 25 Профил на бял самун
    *****
    Неутрално

    саво замуцани костоваци се мислят за по големи от хляба.за тях всяка статия която не е хвалебствена за мангала е чудесен повод за плюене и демонстрация на слаб умствен багаж

  26. 26 Профил на Росен    съм аз а Путлер ще капитулира
    Росен съм аз а Путлер ще капитулира
    Рейтинг: 1441 Неутрално

    Просто е решението - хлебопекарна си купуваш /така съм от 4 години вече/ и си готов - кеф ти ръжен, кеф ти бял. Най-важното ИСТИНСКИ хляб, а не този химически и неуспешен експеримент, който хлебозаводите продават за "хляб".

    в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  27. 27 Профил на bateto
    *****
    Неутрално

    Бе правете си хляб в къщи, по-евтин е и къде къде по-вкусен!!
    Има хлебно брашно с отлично качество. Немските машини за домашен хляб не са скъпи. За по взискателните има мелничка, струва бая, ама се изплаща с качествен хляб. Зърно на едро (чувал) е доста евтино. Суха мая (на едро - 0.5 кг) също е много евтина. Самун (750 гр) отнема около 3 мин да се зареди машината! След 4 часа вадите дъхав, вкусен и полезен хляб. Мелничката мели овес, ечемик, грачиха, ленено семе, царевица и каквото ви дойде друго наум. Жена ми прави много вкусни сладки от фасулено брашно. Приятно ядене...

  28. 28 Профил на прав си
    *****
    Неутрално

    До коментар [#25] от "бял самун":
    имат "багаж "само за минуси

  29. 29 Профил на  Е,и какво?
    *****
    Неутрално

    "Онзи, от който никой не е по-голям" - глупаво заглавие и информация,която всеки може да намери,ако се интересува - от какъв зор сте се назорила ,г-це/г-жо/?





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #